Dítě 22 měsíců se často budí a posazuje

19
5.4.22 01:09

Dítě 22 měsícu se často budí a posazuje

Zdravím,
Chci se zeptat, zda má někdo stejné zkušenosti se spánkem. Syn 22 měsícu se od 8 měsíce často budí cca 10× za noc vždy ale tak, že si sedne, ma zavřené oči a mrčí či začne plakat dokud nedojdu. Ze začatku jsem si říkala, že si seda, protože se to v 8 měsících naučil, ale už mi to přijde dlouho, aby to stále dělal. Máte to taky tak? Kdy to přešlo? Moc děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
5.4.22 02:30

Chces rict, ze uz 14 mesicu ho chodis 10× za noc uklidnovat 8o a jeste ho nemas u sebe v posteli…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.4.22 02:55

@Lucie_Sx Spis ty někdy? :mrgreen: Myšleno v dobrém. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.4.22 02:57

@Markitka59 Jinak je to normální. Syn to dělá taky. Ale ne tak 10× za noc. To ne. Jako někdy je to 3× za noc a někdy víckrát.
A ptala jsem se neurolozky a dala mi nějakou knihu a ukázala článek a ať si ho přečtu. Tam to popisovali a přejde to do 5 let. :mrgreen: Pak se to přenáší třeba na namesicnost atd. :mrgreen:
Takže dobře vyhlídky. :mrgreen:
A jak ti usínal syn přes den? Od těch 8 měsíců. Taky u toho mrucel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.4.22 06:56

@Markitka59 syn to dělá taky.. tak mu dám ruku, on se pomazli, lehne a spí.. když je to moc, což je skoro pořád, jde k nám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
5.4.22 07:10

Prosazování je ještě dobré, nám kluci od devíti měsíců ve spánku lezou v noci po čtyřech :mrgreen: někdy si sednou, někdy klečí, občas si že spánku stoupnou… Vždy to dělají především do desíti, než jdu spát, tak to je relativně ok… No a pak jedenkrát až dvakrát do sedmi od rána. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.4.22 08:21
@Lucie_Sx od 1 roka spi semnou v posteli, jinak bych se už vubec nevyspala🙈
@Lucie_Sx píše:
Chces rict, ze uz 14 mesicu ho chodis 10× za noc uklidnovat 8o a jeste ho nemas u sebe v posteli…?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.4.22 08:24
@Ťarbík01 píše:
@Lucie_Sx Spis ty někdy? :mrgreen: Myšleno v dobrém. :hug:
:) no nekdy jo, ale porad doufam, ze se to zlepsi a nic :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.4.22 09:51
Přes den spi tak cca 2 hodky a taky se tak 2× probudi a hned si sedne ale tentokrat ma uz otevrene oci🙂
Tak snad to do te namesicnosti nedojde🙈
Dekuju[ ;) citace] @Ťarbík01 píše:
@Markitka59 Jinak je to normální. Syn to dělá taky. Ale ne tak 10× za noc. To ne. Jako někdy je to 3× za noc a někdy víckrát.
A ptala jsem se neurolozky a dala mi nějakou knihu a ukázala článek a ať si ho přečtu. Tam to popisovali a přejde to do 5 let. :mrgreen: Pak se to přenáší třeba na namesicnost atd. :mrgreen:
Takže dobře vyhlídky. :mrgreen:
A jak ti usínal syn přes den? Od těch 8 měsíců. Taky u toho mrucel?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.4.22 09:53
Děkuju, manžel právě spí v obyvaku a syn semnou v posteli🙈
Doufám, že to brzompřejde, u vás to je jak dlouho prosim?
@martina.se píše:
@Markitka59 syn to dělá taky.. tak mu dám ruku, on se pomazli, lehne a spí.. když je to moc, což je skoro pořád, jde k nám :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.4.22 09:54

🙈 🙈 🙈tak snad se to zmeni🙂

@Elea9 píše:
Prosazování je ještě dobré, nám kluci od devíti měsíců ve spánku lezou v noci po čtyřech :mrgreen: někdy si sednou, někdy klečí, občas si že spánku stoupnou… Vždy to dělají především do desíti, než jdu spát, tak to je relativně ok… No a pak jedenkrát až dvakrát do sedmi od rána. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.4.22 16:58
@Ťarbík01 píše:
@Lucie_Sx Spis ty někdy? :mrgreen: Myšleno v dobrém. :hug:

Predtim a potom a rano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725