Dítě a hraje si na psa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Thesis
15.6.14 10:37

@Krkael Začal asi v osmi měsících, trvalo to tak dva až tři měsíce. Ale vrčení mu zůstalo doteď :roll:

• Citovat
  • Upravit
21848
15.6.14 10:38
@neddo píše:
Máme dva pesany (Jack Russel) a naše madam občas pije z! jejich! misky.. :cert: :roll: :mrgreen: Do jejich pelechu si občas taky leehne a hraje si s těma jejich umolousanýma hrackama.. :| - bráním ji v tom jak můžu, holt ne vždycky jsem dostatecne rychlá.. Takze za mě v pohodě.. :pankac:

Jo, to by mě čerti brali, naše má ty hračky vždycky brutálně oslintaný a malá to pak bere těma svýma malýma ručičkama a strká si to do huby :cert: než přiskočím, už ji tam má :cert:

@Denisa56 píše:
@Krkael V klidu, tohle děti v určitém věku dělají. Moje mladší dcera měla tuhle hru na psa kolem nějakých tři, čtyř let. Kňučela, štěkala, jedla z misky, chodila po čtyřech a místo pozdravu dávala pac. :mrgreen: Teď už je jí osmadvacet, je sama maminkou a úplně v pohodě. :D

Malé je teprv rok :mrgreen:

@gala-dali píše:
Dobrý téma :mrgreen: náš mladej jí polévku stylem, že sní pevné části, pak zahlásí: „jako Nena“ (naše Nelinka) vezme misku do rukou a zbytek vypije… :lol: No vzhledem k tomu že se jinak pěkně sám nají a už moc neprasí, tak to neřeším, jinak fenu spíš buzeruje…místo! přines! sedni lehni, nebo jí chce vodit na vodítku po baráku…což je obzvlášť výživný když se jí nechce, tak prostě leží a malej vypadá že vyprdne maggi v kostce (fena má 45kg a synek 16kg :mrgreen: )

To musí bejt obvzlášť výživný teda :D

@crazy.mama píše: Ááá jak jen mě uklidňuje, že nejsme jediní, kdo má dítě s psími „móresy“ :mrgreen: Např. křupky snědené na čtyřech přímo ze země je u nás už běžná věc, nad tím se ani nepozastavuju, na procházce při venčení psa kolikrát zvedá syn nohu že prý taky čůrá jako pejsek, naštěstí opravdu jenom jako :mrgreen: i z té misky už psovi kolikrát pil, nijak zvlášt nezakazuju, neupozornuju na to, mám pocit, že by to pak naschvál dělal ještě víc, doufám, že ho psí zvyky brzo přejdou :nevim: :D je mu 2 a půl :D

Jo, to ona si to na tu zem i hodí schválně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
15.6.14 10:40

Můj syn to dělal taky a dokonce i ochutnal granulky a nabral si do mističky vodu a dělal, že pije vodu.:-) Potom zase napodoboval kočičku. Asi se tak snaží poznat svět zvířátek. Můj tatˇka jako vnoučkův dědeček to nechápal a říkal mi, že co jsem za matku, že dítě asi zanedbávám. (taková hloupost) DOkonce mi i štěkal když někdo zvonil a tím, že mě tím vždycky rozesmál tak to pak dělal i pro zábavu. Přeslo ho to do dvou tři měsíců. Tím nemyslím, že to dělal vkuse :-).Je to pro děti vše nové. Pokud ti po čtyřek neleze venku a neobčůrává patníky, tak je to dobrý:-D to přejde a děti si tak i hrají. A teď má sedm let a minulý týden klečel na čtyřech smál se adělal že vrní a lísal se k sedačce a pak sme se tomu oba zasmáli. A někdy když se ke mě přitulí, tak začne vrnět a řekne mi kočičky tak yvrní, když se jim to líbí. Je prostě tulivej :-)

• Citovat
  • Upravit
38135
15.6.14 10:40

Neprestalo
toci se na zemi dokola jak blazen, vali se psovi v pelechu, leze po zemi a dela, ze cmucha, v lepsim pripade, v horsim rovnou olizuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
15.6.14 10:41

Jo, náš taky dělá pejska - a to doma ani žádného nemáme. Např. když jdeme ven a chci ho namazat krémem, tak mi ho přinese v puse jako pes. Ale on to střídá - jeden den je pes, další den tvrdí, že je kočka, pak je zase kravička…

• Citovat
  • Upravit
21848
15.6.14 10:42
@Jemys píše:
Jo, náš taky dělá pejska - a to doma ani žádného nemáme. Např. když jdeme ven a chci ho namazat krémem, tak mi ho přinese v puse jako pes. Ale on to střídá - jeden den je pes, další den tvrdí, že je kočka, pak je zase kravička…
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
15.6.14 10:42

Synovi je pět a půl a na psa si hraje doteď. Občas si vyžádá vodu do misky, venku běhá vedle psa a když ten čůrá, tak náš syn zvedá nohu. Nezapomenu, když kolem dvou let zaklekl v obchodu s kosilemi a dělal psa tam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
15.6.14 10:44
@Krkael píše: :lol:

To není sranda. Když měl den, že byl kravička, tak pořád bučel. Potkali jsme sousedku (strašná drbna mimochodem) a ona na něj: „No, dobrý den, umíš už zdravit?“ a náš kluk na ní " Bůůůůů" :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.06.14 v 10:51

• Citovat
  • Upravit
896
15.6.14 10:49

Mám velkou fenku 35kg a holku přes 2 a půl.. kromě toho, že bere hračky ze země do pusy, hrnek s pitím si dá nezem a pije jako pes a spí jako pes.. Tak asi nejlepší co se stalo.. Víte jak psi občas zalehávaj a číhaj na toho co jde proti.. No tak čuba zalehla a dítě hned po ní.. Pán co šel se psem proti se hrozně smál.. největší for je v tom, že honě pršelo několikátej den a bylo to na lesní cestě:)
Ale jejich soužití je tak krásný až dojemný.. žijeme v malým bytě, sice jsou ze psa chlupy a bordel, ale smí do postele( dovolila jsem, když se malá začala stavět a pořád psa šikanovala, tak se pes mohl schovat jen na vyvýšená místa). A když je malá nemocná lehne si k ní a celou noc monitoruje.

K tomu čůrání, dítě se od psa naučilo chodit na nocník..né že by pes chodil na nočník, ale prostě dítě vidělo jak čůrá pes, tak si taky řekla..

Jo a taky si dítě sedá před výtahem, ve výtahu a před silnicí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15129
15.6.14 10:52

Moje dcera vyrůstala od narození s jezevčíkem a dřív než mluvit uměla vrčet. Třeba když jezevčice vrčela u dveří stala tam s ní a vrčela taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.6.14 10:55
@ntkv píše:
Mám velkou fenku 35kg a holku přes 2 a půl.. kromě toho, že bere hračky ze země do pusy, hrnek s pitím si dá nezem a pije jako pes a spí jako pes.. Tak asi nejlepší co se stalo.. Víte jak psi občas zalehávaj a číhaj na toho co jde proti.. No tak čuba zalehla a dítě hned po ní.. Pán co šel se psem proti se hrozně smál.. největší for je v tom, že honě pršelo několikátej den a bylo to na lesní cestě:)
Ale jejich soužití je tak krásný až dojemný.. žijeme v malým bytě, sice jsou ze psa chlupy a bordel, ale smí do postele( dovolila jsem, když se malá začala stavět a pořád psa šikanovala, tak se pes mohl schovat jen na vyvýšená místa). A když je malá nemocná lehne si k ní a celou noc monitoruje.

K tomu čůrání, dítě se od psa naučilo chodit na nocník..né že by pes chodil na nočník, ale prostě dítě vidělo jak čůrá pes, tak si taky řekla..

Jo a taky si dítě sedá před výtahem, ve výtahu a před silnicí..

To je krásný :) Stejně je to fajn, že tolik děcek má už od malička nějaký to zvěrstvo doma, aspoň nějakej mimolidskej cit… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.6.14 10:56
@Alušáček píše:
Moje dcera vyrůstala od narození s jezevčíkem a dřív než mluvit uměla vrčet. Třeba když jezevčice vrčela u dveří stala tam s ní a vrčela taky :lol:

To musí bejt hrozně komický, tyhle situace :lol: Naše teda vrčí málokdy, ale když štěká, tak ji mladá napodobuje. Dělá „hahaha“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.6.14 10:56
@Jemys píše:
To není sranda. Když měl den, že byl kravička, tak pořád bučel. Potkali jsme sousedku (strašná drbna mimochodem) a ona na něj: „No, dobrý den, umíš už zdravit?“ a náš kluk na ní " Bůůůůů" :mrgreen:Příspěvek upraven 15.06.14 v 10:51

Chudák paní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
15.6.14 10:58

Tahle diskuse je nádherná, díky za ni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
15.6.14 11:03
@Alušáček píše:
Moje dcera vyrůstala od narození s jezevčíkem a dřív než mluvit uměla vrčet. Třeba když jezevčice vrčela u dveří stala tam s ní a vrčela taky :lol:

Taky tak :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí