Dítě bere vše, na co dosáhne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.2.24 08:07

Můj už si prisouva cokoli na co se dá stoupnout v 13 měsících :D striktně jsem zatrhla učící věž, a cokoli po čem se dá lépe lézt nahoru. Postupně prizpusobujeme byt no, všechny police zavírací s pojistkama, v dosahu záměrne bezpečné věci. Předělat byt je jednodušší než hlídat, pak se akorát vzteka a nikam to nevede, stejně neuhlidam každou vteřinu.

• Citovat
  • Upravit
37145
2.2.24 10:29

@hospodki díky bohu za malé dítě, dcera až teď po druhem roce dosáhne na kliku u dveří :mrgreen: já musím přes den zamykat vchodové dveře, se vždycky smeju, když se někdo ptá proč porad zamykam, tak říkám, ze se nebojím, ze nás někdo vykrade, ale ze mi zdrhne dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
2.2.24 11:03

@Kriss Tina no ono je to u nás fuk. Proste si vezme zidlicku a ty dveře si pomoci ni otevře. Je to vopice.. u kluka jsem nikdy zamykat nemusela ikdyz to uměl mnohem driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.2.24 22:40

Dekuju vsem za reakce, no, budu doufat ve variantu, ze to okolo 2.roku prejde :) On je prave taky „vysoky a sikovny“. Skrinky a supliky jsme museli zabezpecit uz od doby lezeni, jo, holobyt u nas taky frci. Ted uz ale dosahne i na kuchyn a plynovy sporak, tak zacina prituhovat. Nastroje k prodlouzeni ruky umi pouzivat bravurne a desim se prave te zidlicky… Ale je utechou aspon to, ze vy jste se z toho taky nezblaznily :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí