4měsíční brečí u oblékání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7904
15.12.14 14:11

@Alecramas mému synovi jsou dva roky a u oblíkání řve taky… to řvou snad všechny děti, to je normální. Zvlášť u kluků. Maminek holčiček si nevšímej, ty to mají hozený všechno trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
15.12.14 14:12

Mě brečela 3 dny v kuse v porodnici, tak se asi vyřvala tam. :mrgreen: to je o povaze dítka, podle mě se to moc ovlivnit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi

@Kofolová mě starší neřve, ale když nechce být oblečený, tak se svlékne a lítá tu nahatý, případně jen v trenkách. Říkám tomu systematické otužování. Někde jsem četla, že v rámci otužování se děti mají doma nechávat někdy třeba polonahé, tak to aplikuju :lol:

• Citovat
  • Upravit
8996

Můj když má dostat plínu, tak kroutí hlavičkou říká nene, tak mu říkám že může čůrat do nočníčku a ukazuju na nočník. On si stoupne za mě a počůrá mi nohavice. Když ho odkážu na nočníček tak řev a pak se nechá přebalit bez odporu. U oblékání musím říkat bububu kuk, ale nejdřív ho musím chytit - vždy skočí na tu svou motorku a já ho honím po bytě půl hodiny s tričkem v ruce. Budou mu dva. :D

Příspěvek upraven 15.12.14 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
15.12.14 14:13

@Lynette přesně stejný u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
15.12.14 14:13

Jo, dvouletý rval u oblékání, přebalovaní jako mimino, teď je oblékání tak hrůza, zdrha…no moje nervy :-D a třiměsicní dcera rve u oblékání taky…zvlášť nesnáší čepice, to oni oba…cokoli přes hlavu…ale už to neřeším, v patnácti to dělat nebudou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
15.12.14 14:26

@Billi obcas kdyz nemam naladu tak ho nechavam ale casto nam chodi balicky tak aspon na tricku a trenkach a ponozkach trvam aby nebehal nahaty po chodbe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.12.14 15:06
@Alecramas píše:
Ahojky,
máte to někdo taky tak? Malej mi přímo vřeští u přebalování a oblíkání. Zvládnu dát přes hlavu bodýčko a jeden rukáv a pak to začne. Stejně tak u přebalování - sundám mokrou plínu, nechám vyvětrat a jak chci obléct novou, tak koncert :( Má teď ukončený 4. měsíc???

né všechny děti tohle milují, můj první řval jak tygr, kdykoliv jsem ho oblékala či svlékala.. :think: vydrž, ono ho to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí