Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
@Kelsey Jednou jsme se tak pohádaly a jen řekla, že si na to klidně i půjčí. Nechci aby se zadlužila
Zadlužila? A co její zdraví? ![]()
@Stará známá píše:
Jake ovoce je pouziva na vycpani poprsi a neroztece se mrazena zelenina v techto vedrech? Jaka mrazena zelenina by se tak mohla hodit… hrasek by asi vypadal dosti jako celulituda
Jelikož jde o Kim, tak tipuju meloun cantaloupe ![]()
@Anonymní píše:
@welovefashion Jasně, že mrzne. Samozřejmě tu zeleninu nikde nenosí, má to jen když si doma dělá přehlídku
Přihlásila bych jí k psychiatrovi, ať mu tam tu přehlídku udělá.
@Kipa22 máš pravdu… Odborník a rychle… Dokud do toho ještě můžeš kecat..
Jako kdyby jsi nenapsala to ovoce a zeleninu tak by tomu možná člověk uvěřil, ale takhle marná snaha ![]()
Vůbec s ní tu operaci neřeš - prostě když s tím začne, tak řekni - až budeš dospělá, dělej si co chceš, já si myslím že to není dobrýá nápad a platit ti to nebudeme. A víc nic.
Ono to taky trošku může být provokace vůči tobě - zejména pokud se chytáš. Raději hledejte nějaké téma k hovoru, které je pro vás obě zajímavé - bude to chtít trochu víc snahy z tvé strany, ona to ještě zvládat nebude.
Travte spolu čas, něčím, co vám je oběma příjemné - klidně třeba na kosmetice, nebo tak něco. Bavte se bez toho, abys vychovávala - nech jí vyprávět co si myslí, co má ráda a tak - neopravuj ji, nesnaž se ji předělat.
Potřebuješ se začít smiřovat s tím, že chce autonomii a respekt a nabízet jí ho kdykoliv to jen trošku jde. I to jí pomůže se zklidnit a srovnat se.
@Ou píše:
Vůbec s ní tu operaci neřeš - prostě když s tím začne, tak řekni - až budeš dospělá, dělej si co chceš, já si myslím že to není dobrýá nápad a platit ti to nebudeme. A víc nic.Ono to taky trošku může být provokace vůči tobě - zejména pokud se chytáš. Raději hledejte nějaké téma k hovoru, které je pro vás obě zajímavé - bude to chtít trochu víc snahy z tvé strany, ona to ještě zvládat nebude.
Travte spolu čas, něčím, co vám je oběma příjemné - klidně třeba na kosmetice, nebo tak něco. Bavte se bez toho, abys vychovávala - nech jí vyprávět co si myslí, co má ráda a tak - neopravuj ji, nesnaž se ji předělat.
Potřebuješ se začít smiřovat s tím, že chce autonomii a respekt a nabízet jí ho kdykoliv to jen trošku jde. I to jí pomůže se zklidnit a srovnat se.
Ona je to spíš teda provokace vůči uživatelům emimina ![]()
No já bych hlavně řekla, že podstoupit takovou plastiku v našich končinách nebude tak jednoduché. Nejsme jižní Amerika.
@lucad77 píše:
No já bych hlavně řekla, že podstoupit takovou plastiku v našich končinách nebude tak jednoduché. Nejsme jižní Amerika.
Co je na tom složité? Máš prachy. Jsi plnoletá. Není co řešit.
@Kelsey píše:
Složité je to v tom, ze trendy udává USA a Brazílie a tady je nějaké zpozdeni, takže ano, tady ti udělají větší prsa, ale u spousty zákroku na tebe budou cucet ve stylu “coze to chcete?”
@Kelsey píše:
No nevím, doufám, že u nás takoví doktoři, co bez mrknutí oka udělaj mladé holce zadek velikosti pivovarního valacha, nejsou. Možná jsem naivní. Ale ty extrémní plastikové zrůdičky, co občas někde ukazujou, jsou vždycky z ciziny.
@Anonymní píše:
Ahojky všichni, mám tu menší problém. Mám dceru ve věku 16let která je se sebou nespokojená a chce vypadat jako Kim K. Opravdu nevím co si o tom mám myslet. Tahle doba je špatná v tom, že cokoli co děti vidí na internetu, chtějí to taky. Ať už oblečení, elektroniku atd. No, ale zpět k dceři. Moje dcera je zblázněna do postavy Kim K. Několikrát mě prosila abych jí zařídila plastickou operaci. Vím, že plastické operace jsou od 18let. Tento rok bude mít 17, takže si ještě počká. Nemám v plánu jí něco zakazovat, když bude dospělá, ale s tímto fakt NESOUHLASÍM. Taky vím, že by to bylo hrozně drahé a myslím, že i nebezpečné. Říkala, že kdyby operace proběhla, cítila by se šťastnější a hezčí. Někdy si vycpává poprsí ovocem a látkou, a pozadí mraženou zeleninouProsím co mám dělat. O dceru se bojím, vymluvit to nejde. Manžel s ní taky několikrát mluvit, ale nic.
![]()
No pochopila bych kdyby tohle dělalo malé dítě
protože ty nemají rozum ale 16 léta holka si vycpava prsa ovocem a zadek mrazenou zeleninou tak to je potom fakt dost extrém. Pochopila bych líčení vlasy oblečení cvičení ale tohle ty kraso
no asi když bůh rozdával inteligenci tak se na ni zapomnělo
pardon ale to je mazec jednou by mě holka vytáhla mrazenou zeleninu a vycpala si ji zadek tak by dostala pár facek
no držím palce ať z ní vyroste něco rozumného ![]()
@lucad77 píše:
No nevím, doufám, že u nás takoví doktoři, co bez mrknutí oka udělaj mladé holce zadek velikosti pivovarního valacha, nejsou. Možná jsem naivní. Ale ty extrémní plastikové zrůdičky, co občas někde ukazujou, jsou vždycky z ciziny.
Jak kdo, jinak by nemohla existovat Barbie Jiráčková ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky všichni, mám tu menší problém. Mám dceru ve věku 16let která je se sebou nespokojená a chce vypadat jako Kim K. Opravdu nevím co si o tom mám myslet. Tahle doba je špatná v tom, že cokoli co děti vidí na internetu, chtějí to taky. Ať už oblečení, elektroniku atd. No, ale zpět k dceři. Moje dcera je zblázněna do postavy Kim K. Několikrát mě prosila abych jí zařídila plastickou operaci. Vím, že plastické operace jsou od 18let. Tento rok bude mít 17, takže si ještě počká. Nemám v plánu jí něco zakazovat, když bude dospělá, ale s tímto fakt NESOUHLASÍM. Taky vím, že by to bylo hrozně drahé a myslím, že i nebezpečné. Říkala, že kdyby operace proběhla, cítila by se šťastnější a hezčí. Někdy si vycpává poprsí ovocem a látkou, a pozadí mraženou zeleninouProsím co mám dělat. O dceru se bojím, vymluvit to nejde. Manžel s ní taky několikrát mluvit, ale nic.
![]()
ihned po přečtení názvu mi je jasné, že jsi troll ![]()
@Prosimklid píše:
Jak kdo, jinak by nemohla existovat Barbie Jiráčková
ale operace jí dělali v cizině