Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muzu se zeptat kolik ti je let? Toto nemohla napsat zletila osoba s IQ > 80 ![]()
Příspěvek upraven 09.05.14 v 13:33
No to je dobrý teda, tak bud se dohodnete ze po nem nic chtit nebudes, nebo si stanovte pravidla..jak to bude dal fungovat? jako ze se ozve kdy on bude chtit? nebo ty se ho budes doprosovat kdyz neco budes potrebovat?
Dneska jsou nějaké erupce? To je zase jedna perla za druhou..
Ne zajímá mě jestli se mu mam ozvat jen tak na pokec jak navrhoval a nebo vyčkat jestli se otzve on
Kdepak, dneska musí být asi nějaké erupce na slunci - jinak to není možný…
![]()
@Anonymní píše:
Ne zajímá mě jestli se mu mam ozvat jen tak na pokec jak navrhoval a nebo vyčkat jestli se otzve on
no to mi hlava nebere, ja to nejak nechapu… ![]()
@Sibyla0 píše:
Dneska jsou nějaké erupce? To je zase jedna perla za druhou..
Byla jsi rychlejší ![]()
Zakladatelko jestli je to pravda hold sis vybrala blbou dobu na nějaké výlevy, protože dneska je tu jedna perla za druhou.
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat co by ste dělali na mém místě. vyspala jsem se s kamarádem a otěhotněla jsem ted se mi narodil chlapeček. otci ditete sem to rekla az mesic po narození. děti nechtěl a nic víc spolu nemáme a nic po nem nechci jen aby vedel ze ma kluka… řekl že se mám kdykoliv ozvat kdyby něco že pomůže ale nevím jestli nemam pockat jestli se neozve první on mě. jestli to neřekl jen ze slušnosti…
proč jsi mu to říkala? nechápu
když už takový podraz, tak jsi to měla tutlat, hotovo.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo…
Dneska se opravdu nestačím divit ![]()
Ahoj chtěla jsem se zeptat co by ste dělali na mém místě. vyspala jsem se s kamarádem a otěhotněla jsem ted se mi narodil chlapeček. otci ditete sem to rekla az mesic po narození. děti nechtěl a nic víc spolu nemáme a nic po nem nechci jen aby vedel ze ma kluka… řekl že se mám kdykoliv ozvat kdyby něco že pomůže ale nevím jestli nemam pockat jestli se neozve první on mě. jestli to neřekl jen ze slušnosti…