Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše:
Zase pokud to na ní vybalí hned, možná že se madam přizná a zakladatel bude mít po zbytečných starostech.
Tak možné je všechno, ale osobně si nemyslím, že by to na něj ušila. ![]()
@nostress píše:
Jako logicky se to dá pochopit, že by chtěl test otcovství, ale může se stát, že pokud to na ni teď vybalí, tak ona se velmi urazí. Pokud jsou kamarádi, znají se dlouhá léta, tak si myslím, že by takový podraz na něj neudělala.
Rozumná žena v jejích letech s rozumem v hlavě nebude z testu nadšená, ale neurazí se. Kdyby měli spolu nějaký vztah trvající alespoň pár měsíců, nebo jí bylo méně let a případně neměla rozum, tak by se třeba mohla urazit. Kamarádi nejsou milenci co spolu čekají dítě. Tohle se může stát a případný otec o jejím soukromí ví v podstatě nic. Já, být jí, bych to pochopila a test podstoupila už proto, že bych chtěla mít čistý začátek.
Je to slušnost k otci dětí.
@bAcK
To je úplná blbost, co píšeš, matka si nemůže jen tak sama přijít na matriku a nechat kohokoliv zapsat jako otce. Musí po narození dítěte zažalovat údajného otce u soudu, a pokud se otcovství prokáže, teprve potom ho matrika zapíše i proti jeho vůli.
@Kobliha51 píše:
Rozumná žena v jejích letech s rozumem v hlavě nebude z testu nadšená, ale neurazí se. Kdyby měli spolu nějaký vztah trvající alespoň pár měsíců, nebo jí bylo méně let a případně neměla rozum, tak by se třeba mohla urazit. Kamarádi nejsou milenci co spolu čekají dítě. Tohle se může stát a případný otec o jejím soukromí ví v podstatě nic. Já, být jí, bych to pochopila a test podstoupila už proto, že bych chtěla mít čistý začátek.
Je to slušnost k otci dětí.
Pro klid svědomí by to bylo určitě dobré.
@nostress píše:
Tak možné je všechno, ale osobně si nemyslím, že by to na něj ušila.
A mě se to zase zdá velmi pravděpodobné, zvlášť jestli je jí přes třicet a nemá stálou známost
Příspěvek upraven 04.03.16 v 13:31
@zoidberg píše:
Chceš říct, že si tam ženská může přijít a napsat si za otce třeba Mela Gibsona?
Myslel jsem, že u toho musí otec být a něco podepsat, že je otec![]()
Je to silene, ale ano. Pokud bude vedet jeho nacionale, tak mam za to, ze ano. Pokud by byla vdana, tak napisou do RL manzela i kdyz matka bude rikat, ze otcem neni, manzel bude tvrdit, ze otcem neni a i v pripade, ze se pravy otec bude k diteti hlasit. Pred par lety byl pripad, kdy zena uvedla do RL jako otce nejakeho znameho „financne zajisteneho“. Ten to samozrejme netusil a po roce na nej vybalila, ze je otec at zacne calovat. Driv byla lhuta na zreknuti otcovstvi 6 mesicu. Dnes uz to je 7 let. Chlapik to tenktrat prohral a uredne zustal otcem i kdyz podle testu neni. Jenze meli spolu nekdy jakysi vztach a soud se snazi vzdy zajisti to nejlepsi pro dite. A stat nechce prevzit otcovske povinnosti, pokud to lze hodit na nekoho jineho. Je to nefer? Ano je a proto je dobre si ten test nechat udelat. Dite je beh na dlouho trat.
@bAcK píše:
Je to silene, ale ano. Pokud bude vedet jeho nacionale, tak mam za to, ze ano. Pokud by byla vdana, tak napisou do RL manzela i kdyz matka bude rikat, ze otcem neni, manzel bude tvrdit, ze otcem neni a i v pripade, ze se pravy otec bude k diteti hlasit. Pred par lety byl pripad, kdy zena uvedla do RL jako otce nejakeho znameho „financne zajisteneho“. Ten to samozrejme netusil a po roce na nej vybalila, ze je otec at zacne calovat. Driv byla lhuta na zreknuti otcovstvi 6 mesicu. Dnes uz to je 7 let. Chlapik to tenktrat prohral a uredne zustal otcem i kdyz podle testu neni. Jenze meli spolu nekdy jakysi vztach a soud se snazi vzdy zajisti to nejlepsi pro dite. A stat nechce prevzit otcovske povinnosti, pokud to lze hodit na nekoho jineho. Je to nefer? Ano je a proto je dobre si ten test nechat udelat. Dite je beh na dlouho trat.
Blbost, pokud matka není vdaná, musí na úřad s otcem dítěte, který tam podepíše že se k otcovství hlásí. Nešiř tu takovéhle nesmysly! To by byl Brad Pitt tisícinásobným tatínkem ![]()
@bAcK Manzel se samozrejme zapíše automaticky, to je neco jinyho! Nemanzela nikdo bez soudního rozhodnuti nezapise.
Siris opravdu bludy.
@zoidberg píše:
Chceš říct, že si tam ženská může přijít a napsat si za otce třeba Mela Gibsona?
Myslel jsem, že u toho musí otec být a něco podepsat, že je otec![]()
jasně, že to ten chlap musí podepsat
Bez oddacího listu nebo bez PODEPSANÉHO prohlášení otce o uznání otcovství, se do RL po narození dítěte napíše otec neznámý.
@Mar__tanka1983 píše:
jasně, že to ten chlap musí podepsatBez oddacího listu nebo bez PODEPSANÉHO prohlášení otce o uznání otcovství, se do RL po narození dítěte napíše otec neznámý.
Uff, už jsem chtěl požádat o výpis z rejstříku RL, co kdyby náhodou ![]()
@veria píše:
@bAcK Manzel se samozrejme zapíše automaticky, to je neco jinyho! Nemanzela nikdo bez soudního rozhodnuti nezapise.
Siris opravdu bludy.
Mate pravdu, omlouvam se.
Ta druha cas je opravdu jen s podpisem otce na matrice. Nemel jsem v umyslu sirit bludy. Dohledal jsem i ten clanek, ale spatne jsem si ho zapamatoval „2010“. Ta dotycna nakonec byla manzelka, co manzela vykopla po 8 mesicich od porodu, aby mu nakonec oznamila, ze dva roky udrzuje vztah s nekym jinym a dite je jeho.
http://www.novinky.cz/…hodl-us.html
Tohle je muj Peroutka. Jeste jednou sorry.
Tak jsme to alespoň rámcově probrali. Ona musí na doporučení doktora skončit práci, takže se nastěhuje ke mně do bytu a její se pokusíme pronajmout, jako takové zadní vrátka.
Test otcovství ji nevadí, ale uděláme ho až se děti narodí. Hned po narození mě do rodných listů uvádět nebude, a až budeme mít v ruce výsledky těch testů tak to pořešíme na matrice. Ale trvá na tom, že jsem určitě otec a v rodných listech mě chce.
Další věci budeme řešit až za pochodu.
@Bezejmený píše:
Tak jsme to alespoň rámcově probrali. Ona musí na doporučení doktora skončit práci, takže se nastěhuje ke mně do bytu a její se pokusíme pronajmout, jako takové zadní vrátka.Test otcovství ji nevadí, ale uděláme ho až se děti narodí. Hned po narození mě do rodných listů uvádět nebude, a až budeme mít v ruce výsledky těch testů tak to pořešíme na matrice. Ale trvá na tom, že jsem určitě otec a v rodných listech mě chce.
To je super.
Já jsem věděla, že to takto dopadne.Moc vám držím palce.
To dáte.
![]()
@Bezejmený píše:
Tak jsme to alespoň rámcově probrali. Ona musí na doporučení doktora skončit práci, takže se nastěhuje ke mně do bytu a její se pokusíme pronajmout, jako takové zadní vrátka.Test otcovství ji nevadí, ale uděláme ho až se děti narodí. Hned po narození mě do rodných listů uvádět nebude, a až budeme mít v ruce výsledky těch testů tak to pořešíme na matrice. Ale trvá na tom, že jsem určitě otec a v rodných listech mě chce.
Tak hodně štěstí ![]()