Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bezejmený píše:
Usmíření už jsme, ona mi dává prostor a čeká jak se k tomu postavím, a já jsem totálně vítekde, a vymýšlím co dál. Asi jí pošlu odkaz na tuhle diskuzi a počkám jestli mi to omlátí o hlavu nebo ne.
Co resis? Jako stejne se k tomu musis postavit a minimalne platit budes tak jako tak
ale kdyz budes chlap a postavis se za rodinu ( ano budete opeavdu rodina ) budes mit doma spoustu starosti, ale daleko vic radosti. Oni ty prckove jsou fakt bozi a stoji za to se o ne porvat
budes na ne pysnej a kdyz na ne nebudes prdet tak i oni na tebe ![]()
Příspěvek upraven 03.03.16 v 20:28
@Bezejmený Podívej, existuje plno holek/maminek, které se do svého dítěte zamilují třeba až pár dní po porodu. Pro některé tatínky dítě začne být zajímavé, až když má pocit, že komunikuje s okolím. Každý to má jinak. Jinak určitě nepochybuji o Tobě tak ani tak.Jen jsem psala co by sis měl uvědomit. A ono…hele, když vám to vydrží a budete spolu a uvidíš ty maličké uzlíčky, kteří jsou vaše společné..věř mi, že budeš mít pocit, že dokážeš nemožné.
@Bezejmený píše:
Usmíření už jsme, ona mi dává prostor a čeká jak se k tomu postavím, a já jsem totálně vítekde, a vymýšlím co dál. Asi jí pošlu odkaz na tuhle diskuzi a počkám jestli mi to omlátí o hlavu nebo ne.
to nedělej! prostě si normálně promluvte, píšeš že se znáte, máte se evidentně rádi, tak se přestaň bát! jdi na ten ultrazvuk jak psala @berry4 uvidíš je a hned bude tvůj vztah mířen na někoho konkrétního
hodně tatínků má strach a prožívá to, o čem tady píšeš, i když mají dítě plánované. Myslím, že jsi jen popsal to, co cítí většina zodpovědných otců - strach o budoucnost dětí a jestli budou oni těmi správnými otci. Ale právě to z nich dělá dobé otce už nyní ![]()
Neposílej jí sem, promluv si s ní. Tahle diskuse se dá pochopit lecjak, neriskuj nedorozumění.
@KalamityJohn píše:
Neposílej jí sem, promluv si s ní. Tahle diskuse se dá pochopit lecjak, neriskuj nedorozumění.
přesně!
Určitě ne..ženský ačkoli na fórech probírají kde co, tak obvykle nejsou rády, když to podobně řeší chlapi. Jednej sám za sebe.
@nostress píše: , dokonce si ji chtěl hned požádat o ruku,
Zase tak hned to nebylo, ale radši se nebudu rozepisovat co byly ty první věci, které mě napadaly když mi to řekla.
@Bezejmený píše:
Zase tak hned to nebylo, ale radši se nebudu rozepisovat co byly ty první věci, které mě napadaly když mi to řekla.
to už jsi napsal, ne? Chtěl jsi, aby šla na potrat. Což ale už přece není pravda, tak to už neřeš. V šoku člověka napadají samé chujoviny…
Stačí kapka a jsi taťka!
Gratuluju.
Odkaz NEPOSÍLEJ, měl bys to přeci řešit s ní a ne s cizími ženskými na netu.
Za mě, přiznej, že tě to zaskočilo, ale jsou to tvoje děti a ona je bezvadná žena a určitě bude i skvělá maminka. No, a pak ji doprovoď k lékaři, uvidíš prďoly na ultrazvuku. Jděte spolu na NT screening ve 13 týdnu a buď jí na blízku, když bude něco potřebovat. A sem tam ji pozvi na rande, do kina nebo na večeři. Se vztahem bych netlačila na pilu, ale za pár měsíců klidně spolu můžete i bydlet a zařizovat ložnici se dvěma postýlkama. ![]()
@Capelucita píše:
Stačí kapka a jsi taťka!Gratuluju.
Za mě, přiznej, že tě to zaskočilo, ale jsou to tvoje děti a ona je bezvadná žena a určitě bude i skvělá maminka. No, a pak ji doprovoď k lékaři, uvidíš prďoly na ultrazvuku. Jděte spolu na NT screening ve 13 týdnu a buď jí na blízku, když bude něco potřebovat. A sem tam ji pozvi na rande, do kina nebo na večeři. Se vztahem bych netlačila na pilu, ale za pár měsíců klidně spolu můžete i bydlet a zařizovat ložnici se dvěma postýlkama.
přesně!
![]()
@Capelucita píše:
Stačí kapka a jsi taťka!Gratuluju.
Za mě, přiznej, že tě to zaskočilo, ale jsou to tvoje děti a ona je bezvadná žena a určitě bude i skvělá maminka. No, a pak ji doprovoď k lékaři, uvidíš prďoly na ultrazvuku. Jděte spolu na NT screening ve 13 týdnu a buď jí na blízku, když bude něco potřebovat. A sem tam ji pozvi na rande, do kina nebo na večeři. Se vztahem bych netlačila na pilu, ale za pár měsíců klidně spolu můžete i bydlet a zařizovat ložnici se dvěma postýlkama.
to je hezky napsané ![]()
@Bezejmený píše:
No, spíš se asi stydím s tímhle přijít za člověkem, kterého znám x let a víme o sobě prakticky všechno.
Pokud už se znáte X let a víte o sobě všechno, a pořád jste velmi dobří kamarádi, tak nevidím důvod, proč byste spolu neměli i žít jako partneři. Nejlépe se budují vztahy s lidmi, které známe už mnoho let a stále si máme co říct… Přeji Vám, ať vše kolem dětí zvládnete (ať už psychicky, fyzicky či finančně). Hodně štěstí. ![]()
@berry4 píše:
@ twl to je prostě OSUD.
Asi jo, jinak si totiž neumím vysvětlit, že některé páry stráví moře času a vyhodí hory peněz za to aby mohli mít dítě a třeba se jim to stejně nedaří, a nám se stane tohle.
@Bezejmený Myslím, že to, že jste kamarádi vám dává obrovskou šanci vytvořit dětem harmonický domov. Láska (sex. přitažlivost) může časem v běžném vztahu ustoupit a hlavním motorem bývá to partnerství, to je óbr pouto. Já mám z toho, co se vám přihodilo dobrej pocit. Láska klidně může přijít. Já to tak měla. Kamarádství postupem času přešlo v zamilování a jsme spolu 15 let a mámě dvě děti. Jinak jako těhotná bych ocenila, kdybych věděla, že ten chlap je tu pro mě. Tohle je citlivý a zranitelný období plný nejistoty a každá ženská ocení, když ví, že to má s kým prožívat a komu se opřít o rameno. Nevím, jak ta tvá, ale rozhodně bych chtěla se sestěhovat. Jednak z důvodu, aby děti měly úplnou rodinu, prostě táta a mámana jednom místě (mně na tom moc záleží) a hlavně, abys byl mamince neustále po ruce, protože se 2 dětmi to bude mazec. Tak ať na tu péči není sama. Jinak přeji vše dobré! ![]()