Dítě v 17, přerušení studia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24002
21.2.17 21:39

Tý jo, tobě rodiče dovolili se v 16. odstěhovat k chlapovi? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
21.2.17 21:40

Ať už ty prázdniny skončí :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.2.17 21:44
@micta píše:
Ať už ty prázdniny skončí :zed: :roll:

To je na dlouho. Skončí tady, začnou jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
21.2.17 21:44
@Tynus_eee píše:
S přítelem jsme se o něm už nějakou dobu bavili. Nechávali jsme to volně.

Jakože od patnácti to necháváme volně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.2.17 21:47

Tohle je prostě jen Gausovo rozložení inteligence v populaci, někdo musí schytat ten kratší konec :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
21.2.17 21:48

Já měla první dítě ve třeťáku na sš. Bylo mi 18. Malá se narodila začátkem prosince a prakticky do porodu jsem chodila do školy. Ve škole mi vyšli vztříct a uzavřeli mi známky dřív, takže jsem byla s malou doma ty dva měsíce do konce prvního pololetí a od února se vrátila zpátky do školy. Malou mi dopoledne hlídala babička a po škole jsem si jí vždy vyzvedla a šlo to úplně v pohodě. Odmaturovala jsem s vyznamenáním. Dnes už je dceři 14 a mám další dvě děti (s jiný tatínkem) ale dodnes jsem moc ráda že jsem tenkrát školu nepřerušila. Moc špatně by se vracelo a nevím jak by to vůbec dopadlo. Radila bych ti tedy, pokud je to jen trochu možné a máš hlídání, tak určitě nepřerušuj! Dá se to určo zvládnout líp nežse třeba po dvou letech znovu vracet do lavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.2.17 21:50

Bylo to naše společné rozhodnuti a je to čistě naše věc. :) nebudu nejmladší mamina. Byla jsem na intru. Sestěhovali jsme se a rodiče jsou v pohodě. Slušně jsem se zeptala na přerušení studia. Ne na to, jestli je to blbé nebo jaké, že jsem UŽ těhu. Děkuji za odpovědi. Mějte se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.2.17 21:52
@verus7 píše:
Já měla první dítě ve třeťáku na sš. Bylo mi 18. Malá se narodila začátkem prosince a prakticky do porodu jsem chodila do školy. Ve škole mi vyšli vztříct a uzavřeli mi známky dřív, takže jsem byla s malou doma ty dva měsíce do konce prvního pololetí a od února se vrátila zpátky do školy. Malou mi dopoledne hlídala babička a po škole jsem si jí vždy vyzvedla a šlo to úplně v pohodě. Odmaturovala jsem s vyznamenáním. Dnes už je dceři 14 a mám další dvě děti (s jiný tatínkem) ale dodnes jsem moc ráda že jsem tenkrát školu nepřerušila. Moc špatně by se vracelo a nevím jak by to vůbec dopadlo. Radila bych ti tedy, pokud je to jen trochu možné a máš hlídání, tak určitě nepřerušuj! Dá se to určo zvládnout líp nežse třeba po dvou letech znovu vracet do lavice.

Děkuji moc! :oops: určitě to zvážíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
21.2.17 21:53

Když by sis to těhotenstvi naplánovala před šesti lety, mohly jste už chodit do školy spolu, a nemusela by jsi přerušovat studium. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
21.2.17 21:54

A tak se na tu školu vykvajzni! :palec:
Přítel tě zabezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.2.17 21:56
@verus7 píše:
Děkuji moc! :oops: určitě to zvážíme. ;)
@quinsley píše:
Přítel tě zabezpečí.

Kdo to říkal?! Tady někdo ví o čem je řeč, v budoucnu chci na domácnost přispívat víš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
21.2.17 21:58
@hanka.br. píše:
To je na dlouho. Skončí tady, začnou jinde.

přesně tak u nás jsou až za tři týdny zhruba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
21.2.17 21:59
@Tynus_eee píše:
Kdo to říkal?! Tady někdo ví o čem je řeč, v budoucnu chci na domácnost přispívat víš..

Jak, budeš uklízet veřejné záchodky? Dítě není panenka, kterou odložíš, když tě omrzí. Ty to máš ovšem pořešené, šoupneš ho rodině na hlídání a budeš chodit do školy. Jen jestli to ti hlídači už ví, nebo jste je do svého plánu ještě nezasvětili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.2.17 21:59
@quinsley píše:
Přítel tě zabezpečí.

Rozhodně. Minimálně do té doby, dokud ho to bude bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
21.2.17 22:02
@jenny.fields píše:
Tohle je prostě jen Gausovo rozložení inteligence v populaci, někdo musí schytat ten kratší konec :mrgreen: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky