Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@micta píše:
Ať už ty prázdniny skončí![]()
To je na dlouho. Skončí tady, začnou jinde.
@Tynus_eee píše:
S přítelem jsme se o něm už nějakou dobu bavili. Nechávali jsme to volně.
Jakože od patnácti to necháváme volně…
Tohle je prostě jen Gausovo rozložení inteligence v populaci, někdo musí schytat ten kratší konec
![]()
Já měla první dítě ve třeťáku na sš. Bylo mi 18. Malá se narodila začátkem prosince a prakticky do porodu jsem chodila do školy. Ve škole mi vyšli vztříct a uzavřeli mi známky dřív, takže jsem byla s malou doma ty dva měsíce do konce prvního pololetí a od února se vrátila zpátky do školy. Malou mi dopoledne hlídala babička a po škole jsem si jí vždy vyzvedla a šlo to úplně v pohodě. Odmaturovala jsem s vyznamenáním. Dnes už je dceři 14 a mám další dvě děti (s jiný tatínkem) ale dodnes jsem moc ráda že jsem tenkrát školu nepřerušila. Moc špatně by se vracelo a nevím jak by to vůbec dopadlo. Radila bych ti tedy, pokud je to jen trochu možné a máš hlídání, tak určitě nepřerušuj! Dá se to určo zvládnout líp nežse třeba po dvou letech znovu vracet do lavice.
Bylo to naše společné rozhodnuti a je to čistě naše věc.
nebudu nejmladší mamina. Byla jsem na intru. Sestěhovali jsme se a rodiče jsou v pohodě. Slušně jsem se zeptala na přerušení studia. Ne na to, jestli je to blbé nebo jaké, že jsem UŽ těhu. Děkuji za odpovědi. Mějte se. ![]()
@verus7 píše:
Já měla první dítě ve třeťáku na sš. Bylo mi 18. Malá se narodila začátkem prosince a prakticky do porodu jsem chodila do školy. Ve škole mi vyšli vztříct a uzavřeli mi známky dřív, takže jsem byla s malou doma ty dva měsíce do konce prvního pololetí a od února se vrátila zpátky do školy. Malou mi dopoledne hlídala babička a po škole jsem si jí vždy vyzvedla a šlo to úplně v pohodě. Odmaturovala jsem s vyznamenáním. Dnes už je dceři 14 a mám další dvě děti (s jiný tatínkem) ale dodnes jsem moc ráda že jsem tenkrát školu nepřerušila. Moc špatně by se vracelo a nevím jak by to vůbec dopadlo. Radila bych ti tedy, pokud je to jen trochu možné a máš hlídání, tak určitě nepřerušuj! Dá se to určo zvládnout líp nežse třeba po dvou letech znovu vracet do lavice.
Děkuji moc!
určitě to zvážíme. ![]()
Když by sis to těhotenstvi naplánovala před šesti lety, mohly jste už chodit do školy spolu, a nemusela by jsi přerušovat studium.
![]()
@verus7 píše:Děkuji moc!
@quinsley píše:
A tak se na tu školu vykvajzni!
Přítel tě zabezpečí.
Kdo to říkal?! Tady někdo ví o čem je řeč, v budoucnu chci na domácnost přispívat víš..
@hanka.br. píše:
To je na dlouho. Skončí tady, začnou jinde.
přesně tak u nás jsou až za tři týdny zhruba ![]()
@Tynus_eee píše:
Kdo to říkal?! Tady někdo ví o čem je řeč, v budoucnu chci na domácnost přispívat víš..
Jak, budeš uklízet veřejné záchodky? Dítě není panenka, kterou odložíš, když tě omrzí. Ty to máš ovšem pořešené, šoupneš ho rodině na hlídání a budeš chodit do školy. Jen jestli to ti hlídači už ví, nebo jste je do svého plánu ještě nezasvětili?
@quinsley píše:
A tak se na tu školu vykvajzni!
Přítel tě zabezpečí.
Rozhodně. Minimálně do té doby, dokud ho to bude bavit.
@jenny.fields píše:
Tohle je prostě jen Gausovo rozložení inteligence v populaci, někdo musí schytat ten kratší konec![]()