Dítě v 17, přerušení studia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24002
21.2.17 22:16
@onajeblond píše:
jasný já vím, ale furt je lepší alespon něco mít, kolikrát berou bez praxe, ale chcou aspon vyučení v oboru nebo tak, bez papíru bude mít mín možností :)

To určitě a s děckem ještě míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
21.2.17 22:18
@onajeblond píše:
Tojo, ale bude živit krk navíc :) i to že živí tebe jak děcko, by mi taky přes hlavu nešlo, každopádně přeji moc štěstí at vám to vyjde a neskončíš jako některé jak to tak čtu v diskuzích.

No jen aby tady za rok nezakládala diskuzi,„Přítel se na mě vykašlal, a nemám kam s dítětem jít“.Stále doufám, že to je troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
21.2.17 22:18
@arada píše:
To určitě a s děckem ještě míň.

To je myšleno jakože souhlasíš nebo ironicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
21.2.17 22:19
@nostress píše:
No jen aby tady za rok nezakládala diskuzi,„Přítel se na mě vykašlal, a nemám kam s dítětem jít“.Stále doufám, že to je troll.

Jo to je taky možný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
21.2.17 22:20
@pikola píše: :roll: Ja se jen modlim, at mi ta moje mala jednou s podobnou uzasnou novinou neprijde a hlavne at po mne nechce to sporeni co jsme ji dneska zalozili na cestovani a studium v 18ti :mrgreen:

Spolecne rozhodnutu vidim tak v tom, ze byl liny si dojit pro gumu..

Příspěvek upraven 21.02.17 v 22:17

Tak ono je to hodně i o výchově. Umět si v životě určit priority, to tomu dítěti musí někdo vštípit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
21.2.17 22:21
@onajeblond píše:
To je myšleno jakože souhlasíš nebo ironicky?

Ironicky samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
21.2.17 22:24
@arada píše:
Tak ono je to hodně i o výchově. Umět si v životě určit priority, to tomu dítěti musí někdo vštípit.

Nojo, kazda jsem byla v tomhle veku krasne najivni :hug: co nadelame, hlavne, ze to neni nase dcera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
21.2.17 22:24
@arada píše:
Ironicky samozřejmě.

takže se mýlím, když říkám že je lepší alespon nějaké studium bez praxe, než nic? Protože jinak nevím jak tvuj příspěvěk vzít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
21.2.17 22:26

Taky jsme s muzem, v te dobe jemu 24 mne cerstve 18'vtipkovali a touzili po mimcu,nastesti.nam bylo jasne, ze ve tretaku bez maturity by to asi nebylo moc koser :mrgreen: ale teda toto, tvuj pritel neni ve svych 24 letech zrovna dospely a zodpovedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
21.2.17 22:27
@onajeblond píše:
takže se mýlím, když říkám že je lepší alespon nějaké studium bez praxe, než nic? Protože jinak nevím jak tvuj příspěvěk vzít :)

Praxe je důležitá a vždy je lepší mít nějakou praxi a zaměstnání do kterého se po mateřské můžeš vrátit. Zanedbatelná není ani volba délky RD a peníze, které po tu dobu bereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
21.2.17 22:27
@kterk píše:
Taky jsme s muzem, v te dobe jemu 24 mne cerstve 18'vtipkovali a touzili po mimcu,nastesti.nam bylo jasne, ze ve tretaku bez maturity by to asi nebylo moc koser :mrgreen: ale teda toto, tvuj pritel neni ve svych 24 letech zrovna dospely a zodpovedny
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
21.2.17 22:28
@arada píše:
Praxe je důležitá a vždy je lepší mít nějakou praxi a zaměstnání do kterého se po mateřské můžeš vrátit. Zanedbatelná není ani volba délky RD a peníze, které po tu dobu bereš.

jasný, ale tady jde o to že by mohla mít alespon to studium když né praxi, takle nemá ani jedno, to mi na tom přijde strašné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
21.2.17 22:31
@onajeblond píše:
jasný, ale tady jde o to že by mohla mít alespon to studium když né praxi, takle nemá ani jedno, to mi na tom přijde strašné

To je děs, ale její volba i když o tom chtění drobátko pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
21.2.17 22:34

@arada jezisi,co je ti po tom 8o!!??Cetla si na co se zakladatelka pta? Jeste se ji zeptej jak ho ma pritel dlouhyho a jak casto to delaji… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
21.2.17 22:39
@hapovab píše:
@arada jezisi,co je ti po tom 8o!!??Cetla si na co se zakladatelka pta? Jeste se ji zeptej jak ho ma pritel dlouhyho a jak casto to delaji… :roll: :roll:

Co je tobě po tom, co je mě potom. A ano, četla, jenže na to se musí zeptat ve škole, ne na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí