Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@onajeblond píše:
jasný já vím, ale furt je lepší alespon něco mít, kolikrát berou bez praxe, ale chcou aspon vyučení v oboru nebo tak, bez papíru bude mít mín možností
To určitě a s děckem ještě míň.
@onajeblond píše:
Tojo, ale bude živit krk navíci to že živí tebe jak děcko, by mi taky přes hlavu nešlo, každopádně přeji moc štěstí at vám to vyjde a neskončíš jako některé jak to tak čtu v diskuzích.
No jen aby tady za rok nezakládala diskuzi,„Přítel se na mě vykašlal, a nemám kam s dítětem jít“.Stále doufám, že to je troll.
@arada píše:
To určitě a s děckem ještě míň.
To je myšleno jakože souhlasíš nebo ironicky?
@nostress píše:
No jen aby tady za rok nezakládala diskuzi,„Přítel se na mě vykašlal, a nemám kam s dítětem jít“.Stále doufám, že to je troll.
Jo to je taky možný
@pikola píše:Ja se jen modlim, at mi ta moje mala jednou s podobnou uzasnou novinou neprijde a hlavne at po mne nechce to sporeni co jsme ji dneska zalozili na cestovani a studium v 18ti
![]()
Spolecne rozhodnutu vidim tak v tom, ze byl liny si dojit pro gumu..
Příspěvek upraven 21.02.17 v 22:17
Tak ono je to hodně i o výchově. Umět si v životě určit priority, to tomu dítěti musí někdo vštípit.
@onajeblond píše:
To je myšleno jakože souhlasíš nebo ironicky?
Ironicky samozřejmě.
@arada píše:
Tak ono je to hodně i o výchově. Umět si v životě určit priority, to tomu dítěti musí někdo vštípit.
Nojo, kazda jsem byla v tomhle veku krasne najivni
co nadelame, hlavne, ze to neni nase dcera ![]()
@arada píše:
Ironicky samozřejmě.
takže se mýlím, když říkám že je lepší alespon nějaké studium bez praxe, než nic? Protože jinak nevím jak tvuj příspěvěk vzít ![]()
Taky jsme s muzem, v te dobe jemu 24 mne cerstve 18'vtipkovali a touzili po mimcu,nastesti.nam bylo jasne, ze ve tretaku bez maturity by to asi nebylo moc koser
ale teda toto, tvuj pritel neni ve svych 24 letech zrovna dospely a zodpovedny
@onajeblond píše:
takže se mýlím, když říkám že je lepší alespon nějaké studium bez praxe, než nic? Protože jinak nevím jak tvuj příspěvěk vzít
Praxe je důležitá a vždy je lepší mít nějakou praxi a zaměstnání do kterého se po mateřské můžeš vrátit. Zanedbatelná není ani volba délky RD a peníze, které po tu dobu bereš.
@kterk píše:
Taky jsme s muzem, v te dobe jemu 24 mne cerstve 18'vtipkovali a touzili po mimcu,nastesti.nam bylo jasne, ze ve tretaku bez maturity by to asi nebylo moc koserale teda toto, tvuj pritel neni ve svych 24 letech zrovna dospely a zodpovedny
@arada píše:
Praxe je důležitá a vždy je lepší mít nějakou praxi a zaměstnání do kterého se po mateřské můžeš vrátit. Zanedbatelná není ani volba délky RD a peníze, které po tu dobu bereš.
jasný, ale tady jde o to že by mohla mít alespon to studium když né praxi, takle nemá ani jedno, to mi na tom přijde strašné
@onajeblond píše:
jasný, ale tady jde o to že by mohla mít alespon to studium když né praxi, takle nemá ani jedno, to mi na tom přijde strašné
To je děs, ale její volba i když o tom chtění drobátko pochybuju.
@arada jezisi,co je ti po tom
!!??Cetla si na co se zakladatelka pta? Jeste se ji zeptej jak ho ma pritel dlouhyho a jak casto to delaji…
![]()
@hapovab píše:
@arada jezisi,co je ti po tom!!??Cetla si na co se zakladatelka pta? Jeste se ji zeptej jak ho ma pritel dlouhyho a jak casto to delaji…
![]()
Co je tobě po tom, co je mě potom. A ano, četla, jenže na to se musí zeptat ve škole, ne na emiminu.