Dítě v 17, přerušení studia

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
22.2.17 20:50
@kterk píše:
@Tynus_eee no,ale tohle uz nejde vecer vratit rodicum ;)

Jo, představ si že to vím, že jsem s tím smířená. Ani nevíš, jak se těším až mě bude budit. Je mi to fuk. Jak říka přítel.. Už aby to bylo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
22.2.17 20:50

@arada asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
22.2.17 20:54

@Tynus_eee me se líbí, jak mas ještě ty naivní slunickovske predstavy :) v pohodě si dodělam školu, vsak se přítel postará. Zatím te živí rodice. Nevěřím, ze by normální rodič, nechal 16ti letou 17ti letou bydlet u kluka.To mi nesedí. Nevěřím, zde by normální kluk plánoval s 16ti letou dívkou dite.Ono na internet se na napsat cokoliv.
Jen aby chlapec brzy nevzal roha útěku za svobodným bez starostym zivotem.

Příspěvek upraven 22.02.17 v 20:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.17 20:55
@Tynus_eee píše:
Strašne moc mě těší, že mezi těmi, kteří si myslí, jaké je to špatné, jsem bez dodělané školy, chci dítě s 23 letým chlapem,… Že se najdou i takoví, kteří to měli podobně nebo to chápou. To s tou babičkou mě mrzí :(, a zároveň můj další důvod proč jsem ráda, že už v tom jsem. Jinak momentálně to áme tak, že z přítelova platu (cca 25.000-30.000 čistého, jak se zadaří) zaplatí téměř všechno, já mu zatím přispívam, to co dostávam od rodičů, kteří moc dobře vědeli, co máme v plánu. Sdělili nám k tomu jen to, že my budeme ti, kteří si zkazí mládi, ale že v nich máme oporu. Určitě bych nechtěla být matkou, jejiž dítě bude vyrůstat s prarodiči a já abych někde lítala.. ;) Jsem ráda, že jsi podotkla vysokou a praxi. :) děti jsou děti, ale maturitu si určitě dodělám, o tom žádna. :)
Tak ti přeji ať se co nejdřív zadaří a syn má sourozence, hodně štěstí! :oops:
:) není za co. Děkuji, určitě se na malýho zhora kouká :srdce:
Hlavně zdravicko a myslím, ze to zvládnete. Ten můj měl ze začátku taky tak zhruba 30000 ale to jezdil pryč a byl doma jen víkendy. Ale jak se malej narodil tak s tím skončil. Vše jsme prepocitali a domluvily se a našel si práci tady ( i kdyz mensi plat). Protože nechtěl malýho vidět vyrůstat na fotkach. :srdce: jsou to partaci a to za to stoji. Ja uz asi rok chodim k mamce o vikendu pomahat tak si taky uz privydelavam a je to pohoda. Takze vim ze uzivime i 3 a nebudou stradat. Malej toho ma vic nez dost a to nemluvím o babickach že kazdy mesic „musí“ něco koupit :mrgreen: a uz se ptají kdy bude další ze tam viděla krásný dudliky atd. :mrgreen: Ja jsem si mladí nezkazila, od 15 jsem spíš řešila co uvařit, nakoupit a neměla si co říct se spoluzackama. Doteď mám problém mluvit s ženou, která nemá aspon 30 let. :) muj sen je mit holcicku tak snad se povede :) preji taky hodne stesti a hlavne zdravicko.mej se pekne :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
22.2.17 20:59
@Tynus_eee píše:
Jo, představ si že to vím, že jsem s tím smířená. Ani nevíš, jak se těším až mě bude budit. Je mi to fuk. Jak říka přítel.. Už aby to bylo. ;)

Az bude chodit nevyspany do prace, tak by me zajímalo jak bude nadšený. Chlapec ještě neví do čeho jde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
22.2.17 21:05

@Janiiska co.ty prorvany noci, ale teprve ty zachvaty vzteku v autosedacce, odmitani flasky/jidla/kozy, ockovani atdatd to jsou takovy libovky.pak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
22.2.17 21:07

Tak pokud to není trol, protože to zní skoro neuvěřitelně, že někomu rodiče povolí v 17-ti spolubydlení s přítelem, no a pak ty konce :)

Jen nechápu, proč jsi si to ve škole nezjistila před tím, než jsi si naplánovala to dítě… :think: To moc nevypadá na zodpovědný a vyzrálý přístup k životu, no snad rychle s tím děcke dospěješ. V 17-ti máš na nedospělost a naivitu ještě nárok.
Hodně štěstí, budeš ho potřebovat ;)

manželova neteř otěhotněla nečekaně už v 15-ti, nedodělala si ani maturitu a dnes dělá za kasou v Penny, střídá to se zaměstnáníma u pásu a tře nouzi s bídou. Ote jejího dítěte s ní dávno není. Lituju jejího kluka, ona dítě prostě mít neměla.

No snad budeš lepší matka a tu maturitu si doděláš. Chce to začít co nejdřív, jakmile člověk z toho drilu vyjde, tak se hůř vrací. A s malým ubrečeným, nebo náročnějším dítětem to půjde o dost hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
22.2.17 21:08

@kterk to známe. Mala snad zkoušela někdy co vydrzime. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
22.2.17 21:10

@Janiiska jo to cloveka. prekvapi ikdyz si mysli, jak vi co dite obnasi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
22.2.17 21:14

@kterk to je pravda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.2.17 21:27
@Janiiska píše:
@Tynus_eee me se líbí, jak mas ještě ty naivní slunickovske predstavy :) v pohodě si dodělam školu, vsak se přítel postará. Zatím te živí rodice. Nevěřím, ze by normální rodič, nechal 16ti letou 17ti letou bydlet u kluka.To mi nesedí. Nevěřím, zde by normální kluk plánoval s 16ti letou dívkou dite.Ono na internet se na napsat cokoliv.
Jen aby chlapec brzy nevzal roha útěku za svobodným bez starostym zivotem.Příspěvek upraven 22.02.17 v 20:55

Furt leps bydlet u pritele nez na intru. Myslete si co chcete, sve jsem se dozvedela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
22.2.17 21:40

Boze to zas komenty to by se jeden pos…slecna napsala dotaz a cekala odpoved, ne naky kecy od vyzralych ci nevyzralych tricitek apod. jasne ze ani ja bych nemela povoleni v 16 bydlet s klukem to ani nahodou, ale vsichni prece vime, ze dnes je bohuzel jina doba, proste deti maji deti, takovych clanku uz tu bylo prece..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
22.2.17 21:50

@martina82 taky mi to tu přijde jak…nic. Úplně zbytečné a mimo téma úlety typu já bych nikdy:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
22.2.17 22:08

@Almatka @martina82 ja jsem nevyzrala 27 tka.co se k ni domu nastehoval kluk, kdyz ji bylo 17,ale. jinak v poho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.17 09:39
@Pavli 29 píše:
Tohle nemůže být pravda, kdo se v 17ti rozhodne mít v dnešní době, kde když člověk nemá minimálně střední školu, tak má kulový, dítě.
Tohle je vymyšlený, jako chápu, že se stane nehoda, ačkoliv i to je podezřelý, ale že si to 17ti letá holčička naplánuje tomu nevěřím. Chtěla bych vědět co dělají rodiče, a co mají vystudované. Protože jestli jsou normální, tak přece není možné holku v 16ti pustit bydlet k 23ti letýmu chlapovi a ještě jí podporovat v tom aby otěhotněla. Božeeee :zed: :zed: :zed:
A nechápu co přítel dělá za práci, ale musí to být borec, když ve svém věku nemá žádné dluhy máte svoje bydlení všechno zařízené a uživí bez cizí pomoci tři lidi :potlesk:
Co na to říkají jeho rodiče? musí být taky blahem bez sebe.
To že jste to plánovali raději ve škole nevykládej, až si tam půjdeš domlouvat buď přerušení nebo individuál
Doufám, že jsi tak cca 13ti letá pipka, která se nudí o jarňákách

Nevim co jsi tak hnusná. My jsme s přítelem také mladi, dluhy nemáme az na hypotéku kterou jsme chytli s nejnižším útokem a nějakou pujckou na auto která ke skoro splacena, přítel neni vysokoskolak a vydelava 50 čistého, bydleni máme zařízené a žijeme úplně v pohodě. Děti nemáme, ale planujeme během dvou let. Každej po škole nemusí byt hned zadluzeny a brat 10 tis, ale vis co se rika, podle sebe soudím tebe :) :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky