Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, chtěla bych se poradit. S přítelem (24) jsme těhotní, tedy já
. Je mi 17 a jsem v druhém ročníku SŠ, dítě je planované. (Přítel je řádně finančně zajištěn, byt má vlastní.) Potřebovala bych se poradit, zda má někdo zkušeností s přerušením studia. Koukala jsem po netu, je to na 2 roky, ale nikde jsem se nedočetla více. Chtěla bych studovat dokud mi zdraví dovolí, pak přerušit a posléze zase pokračovat. Tak bych poprosila info, jestli jste to tak nějaká měla. Děkujiii. ![]()
V 17 sis plánovaně pořídila dítě? To bylo velice moudré rozhodnutí.
Takže prvotně, ty nemáš ani hotovou školu a už plánuješ dítě? ![]()
Jen doufej, že si to nerozmyslí a neopustí tě. Jak dlouho jste spolu? Bydlíte spolu?
Doufám, že jste si vše pořádně promysleli.
Ohledně přerušení studia vím pouze to, že s miminem bez hlídání bude hooodně těžké školu dodělat.
Jak plánované? To jsi ho potřebovala teď hned nutně? Kdyby jsi počkala rok, dva nemusela bys řešit takové zbytečnosti.
@blabla123 píše:
Takže prvotně, ty nemáš ani hotovou školu a už plánuješ dítě?
Jen doufej, že si to nerozmyslí a neopustí tě. Jak dlouho jste spolu? Bydlíte spolu?
Doufám, že jste si vše pořádně promysleli.Ohledně přerušení studia vím pouze to, že s miminem bez hlídání bude hooodně těžké školu dodělat.
Jsme spolu 3 roky, 1 rok spolu bydlime. Určitě nerozmyslí. Hlídání problém není.
@dada85 píše:
Jak plánované? To jsi ho potřebovala teď hned nutně? Kdyby jsi počkala rok, dva nemusela bys řešit takové zbytečnosti.
S přítelem jsme se o něm už nějakou dobu bavili. Nechávali jsme to volně.
@Tarjei píše:???
Tomu neverim. Nekdo si dela p.rdel.
Jeeee to je super! já se ti nedivím, na co škola?? vždyt je super být jak Gilmorka
mladá mamuška viď? mimisek bude určitě zlaťoučkej a ty si to když tak doděláš při něm ![]()
@Tynus_eee píše: ???
Vidím že táhle komunita je velmi milá.
A co čekáš? Nemáš ani maturitu a na mimino čas je… Hele být to na mě, tak tě pošlu před zrcadlo ať se profackuješ.
@Tynus_eee píše:
Zdravím, chtěla bych se poradit. S přítelem (24) jsme těhotní, tedy já. Je mi 17 a jsem v druhém ročníku SŠ, dítě je planované. (Přítel je řádně finančně zajištěn, byt má vlastní.) Potřebovala bych se poradit, zda má někdo zkušeností s přerušením studia. Koukala jsem po netu, je to na 2 roky, ale nikde jsem se nedočetla více. Chtěla bych studovat dokud mi zdraví dovolí, pak přerušit a posléze zase pokračovat. Tak bych poprosila info, jestli jste to tak nějaká měla. Děkujiii.
plánované dítě
to nemůžeš myslet vážně
Tvl, je to plánované a toto si dopředu nezjistíš? Jinak těžko radit, každá škola to má jinak. Nejefektivnější budeš mít zajít si do školy a poptat se tam.
Tak pokud je dítě plánované, tak sis v první řadě měla naplánovat i „dostudování“ a info kolem, ne? ![]()
@Tynus_eee jako Tobe je fakt 17 a mas planovane dite? V tom pripade sorac. Ale zni to dost silene. Deti maj deti.
@Tynus_eee co si jako cekala? Ze ti za tvohee rrozhodnutí bude kazdej tleskat? Zachovala si se jako sobec ![]()
Je ti 17,rok spolu bydlíte a jste planovane tehotni???
A rodiče té nechali se v šestnácti nastěhovat k příteli? Tvl já už jsem asi stará, já už to nějak nepobiram
Sama jsem měla syna brzy (po škole a plnoletá),ale toto…
Příspěvek upraven 21.02.17 v 21:40