Dítě v péči matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
12.9.13 16:49

Na to jsem se ptala a u soudu mi řekli, že vše musí mít dítě sebou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
12.9.13 16:49

@martina.se No mně taky někdy prcka přiveze s míň oblečením ale já ho teda zase pošlu do toho parku aby tu botičku přinesl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.9.13 16:53
@Lynette píše:
@martina.se No mně taky někdy prcka přiveze s míň oblečením ale já ho teda zase pošlu do toho parku aby tu botičku přinesl. :D
:mrgreen: to mě ex říkal, že si nechal např tu tričko, pak to byly trenky, pak kalhoty a pod.. a já pak mladému neměla co obléknout. Tak jsem ex zavolala, řekla, ať mi nabalí komplet mladého obleční, že jsem mu napsala seznam a velikosti, co bude potřebovat, ať si to koupí :mrgreen: teď akorát občas zavolá, jakou má mladej aktuálně velikost, sebou mu dávám max zimní, nebo speciál oblečení :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
12.9.13 16:56

My dostáváme děti nabalené od spodního prádla až po bundy. Ale manžel exce mimo výživného proplácí veškeré účty za oblečení a obutí, tak odmítl ještě kupovat další k nám.
A oblečení vracíme špinavé, jelikož moje aviváž exce nevoní, takže by si to stejně prala znovu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
12.9.13 16:58

@pepřenka Mne jde o to, ze jsme ted s byvalym dost na noze… A priznavam, ze me tak vytaci, ze jsem se zarekla, ze uz mi nevyjdu vstric ani co by se za nehet veslo.

A ani me moc nebavi, ze ja mu nachystam tasku a on mi vrati tasku s bordelem.
@Xverunka Díky :kytka:
@Lynette Ja prece bez toho taky nikam nechodim. Jde mi spis o to, jestli by si to nemel poridit otec.
@martina.se Schopen toho neni a taky me neskutecne se…re :)

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
12.9.13 17:00
@pepřenka píše:
My dostáváme děti nabalené od spodního prádla až po bundy. Ale manžel exce mimo výživného proplácí veškeré účty za oblečení a obutí, tak odmítl ještě kupovat další k nám.
A oblečení vracíme špinavé, jelikož moje aviváž exce nevoní, takže by si to stejně prala znovu :D :D

Mne prave tak nejde o ty prachy, jako o ten bordel… :nevim:

Ja vysvleknu cely sportak, vyperu, vyperu i vlozku do sportaku, dam byvalemu maleho, ten mu da svacinu a muzu to prat znovu.

• Citovat
  • Upravit
8996
12.9.13 17:01

@chatwenna No já bych mu radši předala dítě i s výbavou. Otec by mu mohl dát nevyvařenou lahvičku s bublinkovou vodou a arašídový křupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.9.13 17:01
@pepřenka píše:
A oblečení vracíme špinavé, jelikož moje aviváž exce nevoní, takže by si to stejně prala znovu :D :D
:mrgreen: dobrý, můj ex taky tvrdil, že prádlo ode mne nevoní.. od té doby, co má svoje oblečení a pere si sám, tak mám klid :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
12.9.13 17:03
@chatwenna píše:
Ja se omlouvam, ze ti vlezu do diskuze, ale kdyz ti bude nekdo odpovidat, mohl by zminit i to, co zajima me…Otec si bere naseho syna cca dvakrat tydne na tri hodiny…
Jsem povinna mu davat pro maleho piti, mleko, svacinu, krupky, plenku, vlhcene ubrousky, latkovou plenu, lzicku, nahradni obleceni?

Tak povinná asi nejsi, ale v zájmu dítěte bych to dávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
12.9.13 17:04

@Lynette Maly uz mel rok, takze prave proto uz to tak nehrotim…
Ale dlouho jsem vsechno vychystavala, abych mela dusicku v peri…

Jak rikam hodne me stve ten bordel - nezatahne lahev od mleka, zbytek vytece do tasky, on si tam hodi cigara, vsude tabak… A je mu to sumak - jeho taska (ke kocarku) to neni…

• Citovat
  • Upravit
2445
12.9.13 17:04

@martina.se
Asi máme stejnou aviváž :D :D

Mě se to teda nejdříd dotklo, když mi vzkázala, že to musela prát znovu. Ale jak se teď culím, když ji za prázdniny 2× po týdnu vracíme dvě plné špinavé tašky oblečení.. :D :D
Kdyby nebyla trubka, mohla to dostávat čisté a vyžehlené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
12.9.13 17:05
@veria píše:
Tak povinná asi nejsi, ale v zájmu dítěte bych to dávala.

Ale proc ten zajem o dite do-pr-de-le nema i otec…?! :-/

• Citovat
  • Upravit
45689
12.9.13 17:06

To já nevím, s kým máš dítě, s tím musíš pracovat holt. Můj manžel by toto nedělal, ten je čistotnej a opatrnej až moc zase ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
12.9.13 17:08

@chatwenna

To je blbý s tím bordelem :? tak mu to dej do igelitky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
12.9.13 17:12

@veria @pepřenka

To je prave to. Ja mu to nedam vubec… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky