Dítě ve 42 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
9.7.20 19:45
@boball píše:
@Kriss Tina To je u každého jiné. Pokud se nedočká, tak nebude a taky si může jednou vrznout a je tam :)

Jasny no, ale tak ty vajicka uz nebudou co byvaly :D potom, kdyz uz by ses nejaky rok- dva snažila, dokazala bys najednou přestat, protoze si uz překročila nejaky věk? Ja treba ne, kdyz uz neco zacnu, tak to nevzdavam, a nakonec by to treba dopadlo, ze bych dite nemela ve 40 jak sem planovala, ale ve 44 a to pak uz povedu toho prvnaka v 50.

Příspěvek upraven 09.07.20 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.7.20 19:45

Jestli se vám to povede přirozeně a dítě bude zdravé, tak klidně. Ale ta šance moc vysoká není, to je realita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
9.7.20 19:47
@Kriss Tina píše:
Jasny no, ale tak ty vajicka uz nebudou co byvaly :D potom, kdyz uz by ses ejaky rok- dva snažila, dokazala bys najednou přestat, protoze si uz překročila nejaky věk? Ja treba ne, kdyz uz neco zacnu, tak to nevzdavam, a nakonec by to treba dopadlo, ze bych dite nemela ve 40 jak m planovala, ale ve 44 a to pak uz povedu toho prvnaka v 50.

Tohle nedokážu posoudit, já se nikdy o děti nesnažila, ony přicházely tak nějak samy.Jak ve dvaceti tak ve čtyřiceti, jak píšeš na první dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.7.20 19:48
@bony58 píše:
Ahoj holky. Je mi 40, pořád svobodná, Bezdětna, a taky jsem vždycky předpokládala, že to tak zustane????????, jenže člověk mini, pánbůh mění, jak říkala naše babi :D :). Poznala jsem jednoho chlapa, a on dítko nemá, ale chce, já to nijak neřešila, spíš byla proti, stačilo mě vyrůstat s alkoholikem, nikdy jsem nechtěla skončit jako máti,, ????????, uběhlo dvacet let, a člověk je najednou jinde????????, že. Šly byste v tomto věku do potomka? Možná to zní divně, ale já to neřeším. Povede se, povede. Jinak jsem vždycky chtěla jít do pěstounské péče, jenom na to nebyly podmínky, jsem asi divná, ale můj postoj k vlastnímu dítěti : no, Jarda chce, máme se rádi, tak mít dítě je normální. Děti mám ráda, jenom nechci hystercit, a brát nemít dítě jako tragédii. Bude, bude ????????, nebude, nebude, postaráme se o nějaké z decaku ????, jsem blázen? Snažili byste se o dítě? V 40+. A bude to zdravé?

Pokud bych cítila, že ten chlap je ten, se kterým chci zestárnout, byla bych zdravá, šťastná, zamilovaná, on to cítil stejně, tak bych do toho určitě šla.

• Citovat
  • Upravit
847
9.7.20 19:48

@Kriss Tina záleží na kolik se člověk cejtí, jak taky vypadá. Kde jsou doby, kdy ženská ve 40 byla strhaná a stará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15329
9.7.20 19:49
@Kaileee píše:
Ne opravdu bych nikdy nemela dite ve 40+. Prijde mi to hrozne sobecke… i tak doufam, ze tu se svymi detmi budu co nejdele a to je mi podstatně méně. Svet se v prd.el obraci

Svět se neobraci, naopak se rozezní děti vrátilo k tomu jak to bývalo dříve, ještě v 50letech. V době komunismu, byla norma porodit do 25let, ale před tím bylo normální rodit mezi +/- 20-40r. Neříkám, že je ideál porodit dítě po 40 roce, ale není to tragédie, není to nic mimořádného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.7.20 19:49
@Hamouzka píše:
@Kriss Tina záleží na kolik se člověk cejtí, jak taky vypadá. Kde jsou doby, kdy ženská ve 40 byla strhaná a stará

Kde? Mě přijde ze uz zensky nemůžou ve 35.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.7.20 19:50
@Kriss Tina píše:
Jasny no, ale tak ty vajicka uz nebudou co byvaly :D potom, kdyz uz by ses nejaky rok- dva snažila, dokazala bys najednou přestat, protoze si uz překročila nejaky věk? Ja treba ne, kdyz uz neco zacnu, tak to nevzdavam, a nakonec by to treba dopadlo, ze bych dite nemela ve 40 jak sem planovala, ale ve 44 a to pak uz povedu toho prvnaka v 50.Příspěvek upraven 09.07.20 v 19:47

A? tak by povedla prvňáka v padesáti.

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
9.7.20 19:50

Zakladatelko, já bych do toho šla, jenom honem, aby to ještě vůbec šlo… Já teď čekám svoje první, je mi 40 a těhu snáším moc dobře, na všech kontrolách vše zatím super. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14637
9.7.20 19:51
@Kriss Tina píše:
Jasny no, ale tak ty vajicka uz nebudou co byvaly :D potom, kdyz uz by ses nejaky rok- dva snažila, dokazala bys najednou přestat, protoze si uz překročila nejaky věk? Ja treba ne, kdyz uz neco zacnu, tak to nevzdavam, a nakonec by to treba dopadlo, ze bych dite nemela ve 40 jak sem planovala, ale ve 44 a to pak uz povedu toho prvnaka v 50.Příspěvek upraven 09.07.20 v 19:47

Právě. A vezmou si tu myšlenku brzy do hlavy, koupí v euforii první obleček a pak budou lítat po IVFkách a platit darovaná vajíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.7.20 19:52

@mackA159 moje babička v mým věku vypadala jinak. Rozhodně mnohem starší než vypadám já… Dneska tipovat, jestli je ženský 30 nebo padesát je těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.7.20 19:53
@Capelucia píše:
Zakladatelko, já bych do toho šla, jenom honem, aby to ještě vůbec šlo… Já teď čekám svoje první, je mi 40 a těhu snáším moc dobře, na všech kontrolách vše zatím super. :mavam:

Kočko, držím ti palce, abys to v pořádku zvládla a děcku se na světě líbilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.7.20 19:54

Pokud by to neslo. Klidne bych nasla nahradni matku. I tohle je dneska moznost.
Nektere mi tady prijdete velmi radikalni, az to pusobi protivne a neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
9.7.20 19:54
@Tomáš916 píše:
Je to proti přírodě, je to na hlavu a odnesou to akorát ty děti, takže ano v tomto je dnešní doba divná, nevím co furt máte s nějakým rozumem, normální člověk dospěje a dostane rozum, když se stane rodičem. A je jedno kolik mu je, že jsou případy, že to mladí nezvládnou jsou, ale nezvládají to i mnohem starší a na děti kašlou, to není o věku. Rozvádí se i manželství po třiceti letech atd. To nejde takhle brát. Pokud je člověk rodinný typ nepotřebuje nějaké vaše zkušenosti a když není, žádné zkušenosti mu nepomůžou. To jsou jenom kecy čím si to obhajujete.

Pokud je žena stále schopná reprodukce a otěhotní přirozeně, tak to asi nemůže být proti přírodě, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.7.20 19:55
@Litta píše:
Právě. A vezmou si tu myšlenku brzy do hlavy, koupí v euforii první obleček a pak budou lítat po IVFkách a platit darovaná vajíčka…

Myslím, že ženská, které je 40+ a chce SVOJE dítě, tak do darovaných nepůjde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky