Dítětem snědená bomoška pro učitele - co vy na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
5.7.18 13:46
@Cuddy píše:
No, moc nevěřím tomu, že ji učitel odmítl, spi se cítil syn citil jako její majitel hned od začátku, ale je na diteti, zda učiteli „dar“ předá nebo ne. Smankote, jsi rodič, ne policajt. Nechme ty děti žít jejich život.

Mně naštěstí máma pro učitelku klavíru balila sadu voňavých mýdlel :mrgreen: Ty jsem sežrat nechtěla. Jinak kdyby mi ji učitel s díky vrátil, asi bych ji taky jako díté snědla sama. Ale je divné, že učitel odmítl dárek (vzala bych si ho a pak třeba nechala rodině, kdybych sama nemohla, či někomu, kdo to rád jí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
@pe-terka píše:
a ty víš, jaké řešení jsme zvolila, že mě pasuješ na policajta? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
@IvePr píše:
V jeho věku bych to udělala stejně :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Lalelale
5.7.18 13:47

@pe-terka Nejdřív jsem myslela, že ji snědl a nepředal :lol: Jediná otázka je, zda to tak opravdu nebylo :) jinak, neřešila bych. Jo, mohl se rozdělit s ostatními, což bych mu i řekla, že mohl nabídnout i nám, ale OK, učitel ji nechtěl, tak ať si klidně dá do nosu.

• Citovat
  • Upravit
4009
5.7.18 13:48
@Tichopredbouri píše: :mrgreen: třeba se podělil s kamarády. Za mě v pohodě, jo mohl ji donést zpět a rozdělit se doma, to bych mu řekla, ale víc bych to neřešila. Podle nadpisu jsem nejprve myslela, že ji nepředal a snědl, to by bylo horší :)

Ja zase podle nadpisu, ze ji vyjedl a predal prazdny obal :mrgreen: To by bylo horsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
5.7.18 13:49

@Cuddy to jsem chtěla také napsat, zda to nebylo jinak. Nezdá se mně, že ji učitel odmítl. Spíše bych věřila tomu, že jí učiteli nedal. Málokdo odmítne dárek, i když se mu nehodí. Většinou to potom učitelé rozdají. Možná se cítil trapně předávat učiteli bonboniéru. :nevim:
Pokud by to tak bylo a skutečně jí učiteli předal, on mu jí vrátil, že jí nemůže jíst a snědl jí, tak by mně to nevadilo. Spíše by mně vadilo, kdyby mu jí ani nedal a nebyl upřímný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
5.7.18 13:51

@Russet já si tedy sebe pamatuji docela často, že jsem něco nepředala, třeba jsem se cítila trapné, že jsem jediná, kdo něco nese apod. Jako ten pubertální věk nese sebou kde co. Jen jsem tedy si dávala pozor na odhalení, obal bych hodila do nejbližšího koše a netahla bych ho zpět domů, kde ho někdo najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
5.7.18 13:52

Jinak kdyz mi kolegyne vratila Geishu, ze ma cukrovku, tak jsem ji taky sezrala sama :oops: domu jsem ji ani nenesla a obalu se zbavila taky v praci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
5.7.18 13:55

@marin taky se přikláním k tomu, ze si pripadal pred spolužáky jako Hujer. My jsme teda na střední škole kytky a sladkosti nenosili. :nevim: Vzpomínám si, ze se vybiralo po 20 Kč a vzdy se hromadně třídní neco koupilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
5.7.18 13:56

Viděla bych to stejně jako tvůj syn a taky bych si ji snědla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.7.18 13:56
@evill píše:
Jinak kdyz mi kolegyne vratila Geishu, ze ma cukrovku, tak jsem ji taky sezrala sama :oops: domu jsem ji ani nenesla a obalu se zbavila taky v praci :)

Jj, na tom nic není. Kdo by se s tím tahal domů. :)

• Citovat
  • Upravit
25179
5.7.18 13:57
@Markéta80 píše:
@pe-terka :mrgreen: :mrgreen: třeba si myslel že by se v tom vedru roztekla tak jí raději snědl hned :mrgreen:

tak prej ju doma tlačil tři dny (byla docela velká). A nerozdělil se s nikým, prevít :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
5.7.18 13:58
@circus píše:
@marin taky se přikláním k tomu, ze si pripadal pred spolužáky jako Hujer. My jsme teda na střední škole kytky a sladkosti nenosili. :nevim: Vzpomínám si, ze se vybiralo po 20 Kč a vzdy se hromadně třídní neco koupilo.

Pokud je to třeba třída plná kluků, tak tam si předávání bonboniéry učiteli dost dobře nedokážu představit, aby neztratil image. ;) Také jsme vždy předávali učitelce na střední dárek za celou třídu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
5.7.18 13:59

Já bych ji být synem taky sežrala sama nebo se spolužáky :)
V dnešní době snad není bonboniera žádná vzácnost, o kterou by se musel dělit s celou rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
5.7.18 14:02
@pe-terka píše:
tak prej ju doma tlačil tři dny (byla docela velká). A nerozdělil se s nikým, prevít :cert: :mrgreen:

Také bych se nedělila, kdyby mně to bylo vráceno a snědla sama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí