Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ja i ted nacnu velkou milku a jsem schopna ji naposezeni snist a obal rychle vyhodit nez prijde mlsny manzel ![]()
To poslední co bych řešila je,že středoškolák snědl sám bonbonieru ![]()
Pochválila bych ho,že třídí odpad ![]()
učitel jí nechtěl, tak jí snědl sám, je fakt, že to mohl doma říct a třeba se i rozdělit, ale byl to jeho učitel, tudíž i jeho bonboniéra ![]()
No ja nevim, syn v puberte, bral ji vubec do skolky? Kdyby jo, tak bych cekala, ze ji sni se spoluzaky
jinak bych neresila, ale chtela vedet jen pravdu.
A bonbonieru jsem schopna sama snist hned
![]()
Edit: do skoly ![]()
@pe-terka píše:
tak prej ju doma tlačil tři dny (byla docela velká). A nerozdělil se s nikým, prevít![]()
To víš,je ve vývinu. ![]()
@pe-terka píše:
tak prej ju doma tlačil tři dny (byla docela velká). A nerozdělil se s nikým, prevít![]()
Taky bych ji snedla. Asi by me jako stredoskolacku nenapadlo, ze ji mam donest domu a podelit se s cleny rodiny. Rozdelila bych se se spoluzaky. Jako rodic bych to neresila.
Jestli mas chut na bombosku, tak si ji kup znova ![]()
Řekla bych mu, že by se příště mohl rozdělit s maminkou, jinak bych to neřešila ![]()
@xjuklickova píše:
Ja bych ji take považovala za svou, kdyby muj učitel odmítl.
Jo, to by udělal asi každej, komu to chutná. Byla pro jeho učitele, tak je celkem logický, že ji po odmítnutí pozřel. ![]()
Taky bych se nepodělila. Někdy mě tak honí mlsná, že rozdělit se s někým nepřipadá v úvahu ![]()
@Laddmie píše:
Taky bych se nepodělila. Někdy mě tak honí mlsná, že rozdělit se s někým nepřipadá v úvahu
No jo, vychovne to neni, ale delam to taky
a potaji ![]()
Jsem ráda, že jste se pobavily, děvčata
Ono jde spíš o to, jaké k tomu zaujmout stanovisko s ohledem na skupinku mladších sourozenců. Nerada bych, aby se tento nešvar ujal a kantoři pak byli bez bonboniér
. A domů sladké samozřejmě kupujeme, ale naše potomstvo je jak hejno kobylek ![]()
Také jsem to přešla, ale řekla jsem, že příště donést domů a rozdělit se. Právě proto, aby ti mladší neměli vychytralé nápady do budoucna.