Dítětem snědená bomoška pro učitele - co vy na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
5.7.18 15:10

@_BBQ_s no tak ten by taky nemusel odevzdat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.18 15:11

@levandule23 Přesně tak, kdyby to bylo v době, kdy bylo sladkého a jídla vůbec málo a bylo se zvykem o vše rovným dílem dělit, tak bych chápala, že je to velký problém. Ale v dnešní době, kdy je všeho dostatek se tomu opravdu divím. Spíš bych řešila, jestli syn lhal nebo ne. To mi přijde daleko důležitější vyřešit než že se nepodělil s rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
5.7.18 15:13

udělala bych to stejně :-D a taky bych se asi nepodělila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122849
5.7.18 15:15
@ludmilaadamkova píše:
Priste mu dejte neco co se neda sezrat nebo vypit ))

Kdyby ji radši dal tobě? Že? A to jsem se chtěl zeptat, jestli není těhotný. :lol:
Jak dopadly testy na cukr? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
5.7.18 15:28
@pe-terka píše:
Jsem ráda, že jste se pobavily, děvčata :mrgreen: :kytka: Ono jde spíš o to, jaké k tomu zaujmout stanovisko s ohledem na skupinku mladších sourozenců. Nerada bych, aby se tento nešvar ujal a kantoři pak byli bez bonboniér 8) . A domů sladké samozřejmě kupujeme, ale naše potomstvo je jak hejno kobylek :lol:
Také jsem to přešla, ale řekla jsem, že příště donést domů a rozdělit se. Právě proto, aby ti mladší neměli vychytralé nápady do budoucna.

Já bych to právě nechala na těch dětech, zda chtějí dar předat nebo ne. Já jim jen umožnim, aby ho dát mohly, zbytek je na nich. Klidne bych jim i řekla, že věc předávat nemusí, ale ať nesou následky svých cinu… Navíc do věku je trapné nic nedat, od určitého věku je spíš trapné něco předávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.7.18 17:37

@mrav @mrav Blbe. Mam ji hraniční takze si picham prst a kontroluju cukr v krvi. Zadne sladkosti. Zrovna vcera jsem jela vlakem a tam chlap zral nejakou cokosku, cumela jsem na ni asi dost nabozne,pac kdyz sel kolem me,tak se na me usmal a zacal se mnou flirtovat ze se urcite zname.
Kdyby chudak tusil.

• Citovat
  • Upravit
74217
5.7.18 20:51

Je to rebel. Pokud ucitel odmitnul, tak proc by ji nesnedl. Snad nabidnul nejake sve mile ;). Neocekavala bych nebo nevyzadovala, ze ji musi doma vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
5.7.18 21:15

Ale stejně se mně to nezdá, že by si učitel prohlédl obsah dárkové tašky, bonboniéru vrátil a čaj a kávu si nechal. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.7.18 21:44
@marin píše:
Ale stejně se mně to nezdá, že by si učitel prohlédl obsah dárkové tašky, bonboniéru vrátil a čaj a kávu si nechal. ;)

Pokud ma cukrovku, tak mohl odmitnout, aby nemel lakadla.
Pokud to mlady stopil, ze doma ma zakaz nebo prehnanou cenzuru sladkeho a cokolad. A dostal chut na zakazane, tak je mi ho hodne lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.7.18 21:50
@pe-terka píše:
Jsem ráda, že jste se pobavily, děvčata :mrgreen: :kytka: Ono jde spíš o to, jaké k tomu zaujmout stanovisko s ohledem na skupinku mladších sourozenců. Nerada bych, aby se tento nešvar ujal a kantoři pak byli bez bonboniér 8) . A domů sladké samozřejmě kupujeme, ale naše potomstvo je jak hejno kobylek :lol:
Také jsem to přešla, ale řekla jsem, že příště donést domů a rozdělit se. Právě proto, aby ti mladší neměli vychytralé nápady do budoucna.

Mě by teda vůbec nenapadlo to takhle řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
5.7.18 22:00
@Kelsey píše:
Pokud ma cukrovku, tak mohl odmitnout, aby nemel lakadla.
Pokud to mlady stopil, ze doma ma zakaz nebo prehnanou cenzuru sladkeho a cokolad. A dostal chut na zakazane, tak je mi ho hodne lito.

To třeba osobně já bych více řešila být zakladatelkou, než že se nerozdělil. Zajímalo by mě, jak to ve skutečnosti bylo. :nevim: To dělení bych ani neočekávala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.7.18 22:06
@marin píše:
To třeba osobně já bych více řešila být zakladatelkou, než že se nerozdělil. Zajímalo by mě, jak to ve skutečnosti bylo. :nevim: To dělení bych ani neočekávala. ;)

Jsou velka rodina (dle psani), tak mohl chtit jednou, ze mit neco sam pro sebe. Tezko rict, jak to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
5.7.18 22:18
@Kelsey píše:
Jsou velka rodina (dle psani), tak mohl chtit jednou, ze mit neco sam pro sebe. Tezko rict, jak to bylo.

Možné to je, ale kdyby to takto řešil a musel brát bonboniéru pro učitele, tak by mně to přišlo líto. Chyběla by tam ta důvěra a že musí kvůli bonboniéře lhát. Pokud to skutečně tak bylo, tak to řešení s tím „precedentním dosahem“ bych neviděla jako dobré. Příště už to sní někde potají a domů obal nedonese a máma nebude nic vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.7.18 23:31
@pe-terka píše:
Ahoj,
spíš pro odlehčení. Jak byste reagovali v této situaci :think:
Na konci června jsem jako každoročně nachystala dětem balíčky pro pedagogy, součástí byla bonboniéra. Obaly jedné z nich jsem po vysvědčení nalezla ve spíži ve tříděném odpadu (aspoň něco 8) ). Přiznal se nejstarší syn (středoškolák) s tím, že učitel bonboniéru ze zdravotních důvodů odmítl. Jeho železná logika je, že tímto se stal jejím majitelem 8) A že by to tak udělal každej 8). Moje logika je, že mi ji měl vrátit a já ji rozdělím mezi všechny členy rodiny.
Vyřešili jsme to, jak nejíp umíme, s precedentním dosahem.
Jak byste to pojali vy?

bomoška? To je zase tohle? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
6.7.18 02:14
@marin píše:
Možné to je, ale kdyby to takto řešil a musel brát bonboniéru pro učitele, tak by mně to přišlo líto. Chyběla by tam ta důvěra a že musí kvůli bonboniéře lhát. Pokud to skutečně tak bylo, tak to řešení s tím „precedentním dosahem“ bych neviděla jako dobré. Příště už to sní někde potají a domů obal nedonese a máma nebude nic vědět.

Zase bych z toho nedělala kovbojku.Je to puberťák.Prostě to nedomyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí