Dítětem snědená bomoška pro učitele - co vy na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
6.7.18 03:39

Me by teda bylo trapne predavat tolik darku uciteli na střední. Co si pamatuji, tak všichni davali max karafiat :lol: kdybych neco takoveho nafasovala od matky, tak bych ji s tim poslala do háje, nebo bych ji snědla sama. Mimochodem nechce se mi verit, ze by ucitel probiral darky a vracel sladké :nevim: kazdopadne bych se v tom nevrtala a kluka nechala na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
6.7.18 07:14
@Anna766 píše:
Zase bych z toho nedělala kovbojku.Je to puberťák.Prostě to nedomyslel.

Že to nedomyslel možná. Ale mrzelo by mě jako matku, že to takto udělal, že má nedostatek. :nevim: Určitě bych ho nenutila, aby se dělil. Ale každý to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.7.18 13:11
@Kelsey píše:
Jsou velka rodina (dle psani), tak mohl chtit jednou, ze mit neco sam pro sebe. Tezko rict, jak to bylo.

ano, jsme velká rodina. Ale sladkého máme opravu dost. Resp. rozumně, ptž mi jde o zdraví dětí, takže jdu cestou kompromisu. Než kvanta levných sušenek, zaměřím se spíš na kvalitní čokolády, domácí buchty, zmrzlinu a pod. A ovoce samozřejmě. Bohužel synovy kvantitativní představy se liší od mých, tabuka na každý den a dítě je na mě příliš. Zohlednuji zejména zdravotní hlediska.
Tímto směrem jsem však diskusi vést nechtěla, v tomhle máme s mužem jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.7.18 13:14
@Kelsey píše:
Je to rebel. Pokud ucitel odmitnul, tak proc by ji nesnedl. Snad nabidnul nejake sve mile ;). Neocekavala bych nebo nevyzadovala, ze ji musi doma vratit.
:mrgreen: jj, to sedí :think: Po všech stránkách. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.7.18 13:17
@Anna766 píše:
Zase bych z toho nedělala kovbojku.Je to puberťák.Prostě to nedomyslel.

Je to tak. Výchova pubertáků prostě není snadná, zvlášt když k tomu řešíš různé sourozenecké konstalace kolem. Je ho o hledání kompromisů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
6.7.18 13:20

-

Příspěvek upraven 29.03.19 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.7.18 13:25
@nostress píše:
Můj syn by učiteli na střední škole odmítl předávat jakékoliv dárky, bylo by mu to trapné(introvert, neumí to). :) Pokud bych mu bonboniéru přesto vnutila, vím předem, že by ji ani domů nepřinesl, ale ani učiteli nepředal. :)

v tomhle problém není. Nebyl ani náznak odporu. Dcera na střední taky neměla problém každoročně nosit bombošku…Spolužáci prý též nosili kantorům podobné dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí