Divadelní představení a ubytování Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Divadelní představení a ubytování Praha
Ahoj holky, prosím o radu. Chtěla bych rodičům koupit k vánocům nějaké divadelní představení (ne muzikál) a k tomu ubytování na jednu noc v Praze. Termín by měl být cca březen. Myšlenka je taková, že si zajdou do divadla a večeři, pak přespí a druhý den se projdou po Praze a hurá domů. Jeli by vlakem. Takže nejaká rozumná dostupnost z hlavního nádraží. Divadlo, nějaký zajímavý - strhující příběh… a když bude známý herec, myslím tím z filmů je to jen bonus navíc:-). Předem díky za rady, nějak se mi nedaří nic nalézt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych doporučila Brouka v hlavě, vynikající představě o, ale získat lístky je opravdu boj, ja na ne čekala skoro rok, než se mi povedlo zuskat do ta místa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Balatonek uz na to koukam… v lednu mají volno, ale blby je, ze se program neukazuje unor brezen, ale to je asi ve všech divadlech, coz? O cem to je? Nejsem zadny divadelni znalec…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To tam davaji postupně a děla to kazde divadlo a ridi se i podle moznosti herců. Je to vynikající komedie, Trojan hraje hlavní roli a nemumi mi dobre mluvit, protože nemá patro. Zatím jsem nepotkala nikoho komu by se tohle představení nelíbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji divadlo na Jezerce, hezky umístěné v parku, kousek od metra C pankrác, hned vedle restaurace. Výber převážně komedie s Hrušínským, byla jsem 2× a spokojenost, myslím, že by to bylo pro rodiče akorát vhodné.
Myslím, že by se tam dalo najít dobře i hezké ubytování, kolem je dost rodinných domků, tu a tam tam bude nějaký pension.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fajn jsou představení ve Studiu2 - na Václaváku. Teď jsem viděla Hovory o štěstí a bylo to super. Nebo taky v jedné z bočních uliček na Václaváku - divadlo Radka Brzobohatého. Tam se snad nedá sáhnout vedle ve výběru představení. Já jsem tam viděla Tančírnu.
S ubytováním moc nepomůžu, asi spíše hledáš hotel a něco „luxusnějšího“, že? Pokud by to nebylo podmínkou, tak já jsem byla několikrát spokojena v hostelu U sv. Ludmily na náměstí Míru (hned u metra A a kousíček pěšky od hl. nádraží).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji hotel Davids, má v Praze několik poboček - např. u Bílé labutě, u Karlínského divadla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veberun - kdybyste rezervovali tu sv. Ludmilu, tak si přejte okna do dvora, tam mi přišly ty pokoje hezčí…
.
Ať se povede vybrat něco pěkného a hlavně, aby se líbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.