Doporučte klub/music bar v Praze pro 30+

81
12.11.14 21:06

Doporučte klub/music bar v Praze pro 30+

Prosím o tip, kam chodí v Praze pařit věkové kategorie 30+? Chodívali jsme do Limonádového Joe, ale v poslední době už tam nějak nechodí lidi… Zajímalo by mě taky, jestli někde začínají hrát i dřív než v 22hod, ráda bych si zatancovala, ale v 22 - 23hod musím jít domů kojit… Díky díky díky za případné tipy :kytka:

Příspěvek upraven 12.11.14 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
972
12.11.14 21:37

Tak odstrikej a muzes parit treba do rana. Retro, Chapeau Rouge. Ale zalezi na vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
12.11.14 22:05

A jaký tam mají hrát hudební žánr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.11.14 22:14

@bobr123 To já bych ráda, ale mladý pán odmala odmítá flašky i dudáky, takže skáču jak zapíská… @marg na žánru mi nezáleží, zatančím si všude, pokud je fajn atmosféra. Akorát by tam mohlo být osazenství spíš středního věku než puboši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
12.11.14 22:20

Tak asi Ambrózie ve Vršovicích - 80., 90. léta, ale i novinky, taková všehochuť. Myslím že ve středu i country, jinak ta normální diskotéka je čtvrtek pátek a sobota.
Už jsem tam dlouho nebyla, tak nevím, jestli se něco nezměnilo, ale my třicátníci jsme tam byly skoro vždycky nejmladší :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.