Doporučte klub/music bar v Praze pro 30+
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doporučte klub/music bar v Praze pro 30+
Prosím o tip, kam chodí v Praze pařit věkové kategorie 30+? Chodívali jsme do Limonádového Joe, ale v poslední době už tam nějak nechodí lidi… Zajímalo by mě taky, jestli někde začínají hrát i dřív než v 22hod, ráda bych si zatancovala, ale v 22 - 23hod musím jít domů kojit… Díky díky díky za případné tipy ![]()
Příspěvek upraven 12.11.14 v 22:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak odstrikej a muzes parit treba do rana. Retro, Chapeau Rouge. Ale zalezi na vkusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobr123 To já bych ráda, ale mladý pán odmala odmítá flašky i dudáky, takže skáču jak zapíská… @marg na žánru mi nezáleží, zatančím si všude, pokud je fajn atmosféra. Akorát by tam mohlo být osazenství spíš středního věku než puboši ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi Ambrózie ve Vršovicích - 80., 90. léta, ale i novinky, taková všehochuť. Myslím že ve středu i country, jinak ta normální diskotéka je čtvrtek pátek a sobota.
Už jsem tam dlouho nebyla, tak nevím, jestli se něco nezměnilo, ale my třicátníci jsme tam byly skoro vždycky nejmladší
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.