Divná menstruace po ukončení kojení

Anonymní
28.7.19 15:16

Divna menstruace po ukonceni kojeni

Ahoj, nekolik tydnu uz nekojim, prvni menstruace po ukonceni kojeni prisla o dva tydny pozdeji, navic dva dny byla, pak den spineni, pak dva dny slabe a ted tri dny hodne slabe spinim ( je to videt jen cca jednou denne na toal, papiru). Myslite, ze to muze jeste byt nerovnovahou hormonu po kojeni? Zasla bych k dr, ale ma ted dva tydny volno…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6872
28.7.19 16:00

Jasne, v klidu, nech at se telo srovna. Jak dlouho jsi kojila? Behem toho jsi ani nespinila, nebo tak? Tak to se ptam tak pro sebe. Budu koncit sestinedeli a nekdy me boli bricho jako pred MS a o rozladenych hormonech nemluve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
28.7.19 16:16

Ahoj, já měla MS i při kojení a na začátku klidně 60dnu cyklus ale postupně se zkrátil. Ale po ukončení taky došla za delší dobu. Je to naprosto normální. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.19 16:28

@kve-tinka kojila jsem skoro tri roky, ms jsem dostala asi 8 mesicu po porodu a byla +- pravidelna, tak jsem z toho ted prekvapena… ale vlastne pri kojeni jsem obcas spinila, to je pry normalni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.19 16:30

@kve-tinka jinak ja si ted po skonceni kojeni prijdu jako v druhe puberte, hormony snad horsi nez po porodu…

• Citovat
  • Upravit
11041
28.7.19 16:56

Mne se po ukonceni kojení cyklus zblaznil. Zkratil se na 24 - 25 dní, z toho skoro 10 - 14 dni krvaceni, pak dva dny klid, pak zase treba den, dva krvacim nebo aspon spinim. MS mnohem silnejsi, velke bolesti, ale bricho me v podstate boli cely mesic v kuse. Odstavovala jsem loni v cervenci po dvou letech, v kvetnu mi ted dr. nasadila Duphaston, aby se to srovnalo. Tenhle mesic mam zas ten cyklus dlouhy a vyhlizim MS. Bricho nafoukle k prasknuti, neuveritelna bolest prsou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí