Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@Amanda08 o víkendu jsem si dělala test a byl negativní
Ještě bych chvilku počkala. Udělala bych další za týden od toho co jsi dělala o víkendu
Takže byla jsem jak u obvodní tak u gynd. Obvodní si myslí že mám kameny ve žlučníku, napsala mi algifen neo a žádanku na utz jater a žlučníku. A na gynd. Čípek v pořádku, na utz cysta 2cm ale ty mám běžně… Sliznice 6mm jinak nikde nic, vaječníky v normě. (Trpím pcos). Takže mi řekla že buď jsem měla velmi silnou ovulaci, kde mohli být i dva folíci a prsknout a to byla ta krev, nebo tam klidně mohla být druhá cysta co praskla a nebo mi zkrátka začíná ms, ale divný je že to slabé krvácení trvá už týden. Každopádně se jí mám ukázat za týden.
No tak alepson tak snad už by příští týden bylo něco vidět. A když ne snad to nebudou kameny a podobně.
![]()
Ahoj. Prosím o zachování anonymu.
Ms jsem měla naposledy v červnu. Mám ji velmi, velmi nepravidelnou, mě osobně to nevadí. Nechci brát léky, moje mamka ji taky měla nepravidelnou. Cvičím HJT ale jen když si vzpomenu, mám náladu. První týden v srpnu jsem začala mít citlivá prsa, vždy dva týdny před MS mě začnou bolet prsa. Bolest se stupňuje až téměř nesnesu podprsenku. Samozřejmě proběhl v tom týdnu párkrát sex. Jenomže bolest prsou začala ustupovat. A MS nikde. Nemám teď žádné bolesti v podbřišku jako při ms. Ovšem před týdnem, jsem na papíru našla krev, úplně světlou, a od té doby co jdu na wc a trochu zatlačim mám opět trochu krve. Ale čerstvé, někdy je to spíš narůžovělý hlen, někdy je toho víc světlé krve. Do toho mám od včerejška nárazovou bolest v oblasti jater. Na pravé straně těsně pod žebry, přijde to náhle, jakoby tam něco pumpuje, bodá to a pak odezní. Ráno jsem měla na snídani ovesné vločky a čaj a cca hodinu až dvě po snídani mi to zase začalo bodat okolo jater. Co to jeeeee?