Divná stolice, neklidné dítě (4 měsíce)

578
28.6.13 15:39

Divná stolice, neklidné dítě (4 měs.)

Ahoj holky,

asi mi neporadíte, ale neměly jste to třeba s dětma podobně? To nedávna jsem měla dokonalý miminko, nezaplakalo, vzorně kakalo, žádný trable s prdíkama…
Před 14 dny jsme se přestěhovali a začalo to: malá je neklidná, pořád pobrekává, pokňourává, občas i slušně řve - uklidní se jenom, když jí chovám. Do toho mnohem míň často kaká, má stolici hustou, tmavě žlutou, takovej sliz to je, občas jsou v tom hnědý až černý kousky (ne nitky). Ani vlastně nevím, jestli se to dá označit jako hlenovitá stolice, jak to vypadá?

Zkoušim vysadit mlíko a mléčný výrobky (je plně kojená), nebo to bude změnou prostředí? Vodou (je to hodně tvrdá, že by jí ty minerály vadily)? Nevím a jsem z toho na nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
28.6.13 15:54
@Altche píše:
Ahoj holky,

asi mi neporadíte, ale neměly jste to třeba s dětma podobně? To nedávna jsem měla dokonalý miminko, nezaplakalo, vzorně kakalo, žádný trable s prdíkama…
Před 14 dny jsme se přestěhovali a začalo to: malá je neklidná, pořád pobrekává, pokňourává, občas i slušně řve - uklidní se jenom, když jí chovám. Do toho mnohem míň často kaká, má stolici hustou, tmavě žlutou, takovej sliz to je, občas jsou v tom hnědý až černý kousky (ne nitky). Ani vlastně nevím, jestli se to dá označit jako hlenovitá stolice, jak to vypadá?

Zkoušim vysadit mlíko a mléčný výrobky (je plně kojená), nebo to bude změnou prostředí? Vodou (je to hodně tvrdá, že by jí ty minerály vadily)? Nevím a jsem z toho na nervy…
řekla bych, že je to změnou prostředí, ale nevím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+