Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte holky, jsme na navsteve u babicky, a malej ma typicky kasel na laryngitidu, ale ja kr…va sem nechala cipek doma a ted se bojim jak to bude tuhle noc. Prosim nemate nektera jeden na vic? Zitra ho vratim nebo klidne zaplatim… Jsme na kamennem vrchu u bohunic, ale zajedu kamkoliv…diky
@edikkladno pohotovost v dětské nemocnici. Myslím, že to bude nejrychlejší ![]()
Berry dekuju, samozrejme kdyz to nepujde jinak, tak zajedu tam, ale s myma zkusenostma to v detske neni nikdy nejrychlejsi, navic mam jeste 6tydenni mimco a nechci tam jet s obema, tak me napadlo, ze to zkusim nejdriv tady
@edikkladno tak si tam zavolej a sděl problém. Jestli jsou to léky na předpis, tak to urychlí.
Kousek od detske, tusim ze na kolisti bo tak je nonstop lekarna
@edikkladno jaky cipek mas na mysli? jsme na travni ulici nad kamennym vrchem, jak jsou ty zahradky
@edikkladno bohuzel, jen paralenovy cipky nebo nurofen sirup, na laryngitidu jen dospelacky veci… zkus jeste non-stop lekarnu na kolisti
Jen rada - nevím jak staré máš dítko, ale pokud polkne nadrobený prášek a máte doma Prednison 5mg, tak jeden nadrob a dej mu ho. Sníží možnost laryng. Já mám s ní zkušenost u obou dětí a synovi jsem nedávno - / 1 rok - 10kg / dávala v noci 5mg Prednison, protože na Rectodelt to nebylo a noc pak OK.
Máš sz
@oveczka píše:
@edikkladno bohuzel, jen paralenovy cipky nebo nurofen sirup, na laryngitidu jen dospelacky veci… zkus jeste non-stop lekarnu na kolisti
rectodelt je na předpis