Divný sen, co znamená?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Divný sen, co znamená?
Ahoj maminy, dneska jsme s dítkem i manželem strašně unavení, všechno nás bolí, tak jsem si šla lehnout, hooodně dloouho se mi nezdál sen a tak se vás chci zeptat, co znamená, nevím proč, ale zdá se mi, že má hlubší význam..
S taťkou jsme šli do nějaké haly a na cestě se srazilo auto s autobusem, šla jsem s taťkou vytáhnout řidiče toho autobusu, protože vypadalo že nežil, ale žil, tak jsme ho vytáhli ven a druhý autobusák co jel kolem zavolal záchranku.. Z toho autobusu vystupovali cestujcí a mezi něma nějaká ženská, kterou znám z televize a tak jsem ji pozdravila a ona mě pozvala na čaj přímo u té nehody měla dům, za chvíli k ní přišel i můj otec a vyšlo najevo, že je to jeho přítelkyně a to byl konec.. Pak se mi zdály ješte 2 sny, 1. že jsem ztratila mikinu v noci v parku a 2. že jsem byla na štědrý den u otce (naši byli rozvedení) a vybírala jsem si šaty.. Opravdu dlouho se mi nezdál nějaký sen a když ano, tak jsem si nepamatovala obsah, ale tady ano.. Nevím jestli to má význam, ale to s tou mikinou a autobusem se stalo v noci a s těmi vánocemi ve dne.. Jsem z toho taková rozklepaná, ale netuším z jakého důvodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@janca0101 taky si sny nepamatuji. A kdyz ano, tak takove zvlastni. Podle me to moc resis. A ten sen si pamatujes, protoze jak ses vzbudila, tak si nad tim premyslela uz kdyz si byla vzhuru. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci bejt ošklivá ale asi to neznamená nic
mě se jednou zdálo že se peru před obchodem s Rumcajsem o housku
taky v tom nic nehledám, jo a drogy neberu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moji rodiče zemřeli minulý rok, jsem uvažovala jestli to není něco jako pozdrav, nebo tak něci před vánoci, ve 2 byl taťka a s tou mikinou mamka, umřeli těsně po novém roce, nejdřív táta a máma 2 týdny po něm.. Samo o sobě ti byli zvláštní, byla to přirozená smrt.. Ale to tu nebudu rozebírat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se casto zdava ze budu tatka ale probudim se a vim ze realita je kruta:Dbohuzel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co by to mohlo znamenat nevim, ale ja kdyz se mi obcas neco zda tak chodim sem http://www.provaz.cz/sny/news.php
Zkus hledat postupne podle pismen slova-hesla z toho snu, treba bouracka, mikina atd. treba ti z toho neco vyleze. Me se poslednich par mesicu zda jen velmi malo snu, ale zato uz dvarkat se mi zdalo, ze me ustknul had, a to znamena za si mam dat bacha na fales, falesny lidi, pretvarku a podobne
nekdy to byva zvlastni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sabines86 píše:
Co by to mohlo znamenat nevim, ale ja kdyz se mi obcas neco zda tak chodim sem http://www.provaz.cz/sny/news.php
Zkus hledat postupne podle pismen slova-hesla z toho snu, treba bouracka, mikina atd. treba ti z toho neco vyleze. Me se poslednich par mesicu zda jen velmi malo snu, ale zato uz dvarkat se mi zdalo, ze me ustknul had, a to znamena za si mam dat bacha na fales, falesny lidi, pretvarku a podobnenekdy to byva zvlastni
Děkuji, mrknu tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sny sw ti zdají každou noc, jen si je nepamatuješ
A podle mě jsou odrazem podvědomí-na něco myslíš a podvědomí to zpracuje do snu (třeba s úplně jiným významem),aby ses s tím vnitřně vyrovnala, takže bych to moc neřešila ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anna766 píše:
Nechci bejt ošklivá ale asi to neznamená nicmě se jednou zdálo že se peru před obchodem s Rumcajsem o housku
taky v tom nic nehledám, jo a drogy neberu
Nevim odkud jsi, ale vyhybej se radsi Jicinu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzu224 píše:
Nevim odkud jsi, ale vyhybej se radsi Jicinu
Nechci opravdu zakl. jitřit rány
ale mě se fakt zdají samý hovadiny.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíš se blíží vánoce a je nirmální a předpokládám, že ti chybí rodiče, tak na to myslíš i ve spánku…no a sen nějáký obsah mít musí, větší význam bych tomu nepřikládala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sem se koukla po netu do snare, dle tvych snu, mi tam furt vychazela naka financni ztrata
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem. Dokázal byste někdo vysvětlit tenhle sen? Zdálo se mi, že jsem s někým šla (myslím, že sestra) po silnici a uprostřed silnice stalo auto. V něm byl chlap okolo 50-60. Chtěla jsem se zeptat, zda je vše v pořádku a hned jak jsem nahlédla do okýnka, viděla jsem jak je úplně bledý, oči vytrestene, byl mrtvý. Hned jsme volali záchranku a říkala jsem, že už je mrtvý určitě dlouho, že je skoro bílý a úplně studený. A najrdnou začal sebou skubat. Nejdřív jsem myslela, že to dělají nervy nebo tak, ale skubal sebou čím dál víc a pak jsem se probudila. A také by mě zajímalo, jak je možné, že se mojí mamce zdál sen a cca týden na to mi ten samý sen vyprávěla dcera. To zas bylo o tom, že se mi narodilo miminko a mělo dvě hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi lezeš tam kam nemáš a čeká tě nenadalá událost, ale vyvázneš z toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsi těhotná? Může to být hormony. Dal bych si ale pozor na zdravotní komplikace. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit