Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Spunty davaj snad vsude do takove tasticky u sedadla… jsou tam ponozky, maska na oci, krem apod.
@ehoor tak mně teda špunty na dálkovém letu nenabídli. I když na požádání je tam asi měli. Ale nepotřebovala jsem je. Protože ačkoliv letadlo blo plné dětí, tak si je rodiče dokázali usměrnit tak, aby nikoho dlouhodobým řevem neobtěžovali. A nějak nechápu, proč bych se měla omezovat kvůli jednomu uřvanýmu dítěti - celou cestu jsem koukala na filmy a to by jaksi se špuntama v uších nešlo. A teda představa mého vystresovaného já (nesnáším lítání) a na palubě v mojí blízkosti celý let (15 hod) řvoucí dítě, tak se snad pokusím otevřít nouzové dveře u kterých jsem seděla (nemyslím to vážně, ale moje nervy by hodně trpěly).
Ahoj…my letíme příští týden s 18měsíčním do Kanady a dětská lékařka nám dne napsala Diazepam… já jí naprosto důvěřuji…je to známá zkušená pražská lékařka…prý bude malý klidnější, on je jinak hyperaktivní a nevydrží sedět na místě…
@taibi píše:
Ahoj…my letíme příští týden s 18měsíčním do Kanady a dětská lékařka nám dne napsala Diazepam… já jí naprosto důvěřuji…je to známá zkušená pražská lékařka…prý bude malý klidnější, on je jinak hyperaktivní a nevydrží sedět na místě…
Rozumná matka, rozumná lékařka ![]()