Dlouhá cesta letadlem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
28.4.14 22:36

..

Příspěvek upraven 30.04.14 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.4.14 22:38

Spunty davaj snad vsude do takove tasticky u sedadla… jsou tam ponozky, maska na oci, krem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.4.14 22:50

@ehoor tak mně teda špunty na dálkovém letu nenabídli. I když na požádání je tam asi měli. Ale nepotřebovala jsem je. Protože ačkoliv letadlo blo plné dětí, tak si je rodiče dokázali usměrnit tak, aby nikoho dlouhodobým řevem neobtěžovali. A nějak nechápu, proč bych se měla omezovat kvůli jednomu uřvanýmu dítěti - celou cestu jsem koukala na filmy a to by jaksi se špuntama v uších nešlo. A teda představa mého vystresovaného já (nesnáším lítání) a na palubě v mojí blízkosti celý let (15 hod) řvoucí dítě, tak se snad pokusím otevřít nouzové dveře u kterých jsem seděla (nemyslím to vážně, ale moje nervy by hodně trpěly).

• Citovat
  • Upravit
552
28.4.14 23:03

Ahoj…my letíme příští týden s 18měsíčním do Kanady a dětská lékařka nám dne napsala Diazepam… já jí naprosto důvěřuji…je to známá zkušená pražská lékařka…prý bude malý klidnější, on je jinak hyperaktivní a nevydrží sedět na místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 05:48
@taibi píše:
Ahoj…my letíme příští týden s 18měsíčním do Kanady a dětská lékařka nám dne napsala Diazepam… já jí naprosto důvěřuji…je to známá zkušená pražská lékařka…prý bude malý klidnější, on je jinak hyperaktivní a nevydrží sedět na místě…

Rozumná matka, rozumná lékařka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario