Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, potřebovala bych radu. Mám dlouhé rovné vlasy, momentálně skoro do půlky zad a líbí se mi sestříhaný účes s mírnými vlnami (druhá z odkazu), ale nevím, jak nejlépe a nejrychleji toho docílit? Popř. nosíte to někdo takto a kolik času to zabere? Spíte s velkými natáčkami, tvoříte vlny žehličkou, nebo jen přes kartáč? Momentálně je převážně jen sepnu do culíku a jdu..a ráda bych asi nějakou změnu, nosila i jinak.
http://www.omlazeni.cz/…89707-0.html
Tak si pockam na odpovědi, vlasy mám taky rovny a taky se mi to líbí mírně zvlněný na koneckach, ale obavám se ze nejsem dost sikovna abych si to sama udelala ![]()
A povede se ti tím docílit tohoto? Popř. za jak dlouho, když to už umíš a nezplihne ti to hned? 
@jowana já mám pocit ze ty holky na fotkách nemaj svy vlasy úplně rovny a proto jim to bude i dyl držet. me totiž vlny na rovných vlasech moc nedrzi
Tak to by mě taky zajímalo
a jak aby to vydrželo celý den? a když jsme u těchvlasu myslíte že se dají černé vlasy nějak přebarvit na světle hnědé??
@jowana taky si myslim, ze to udelas zehlickou, ale pokud mas od prirody rovne vlasy, nevydrzi ti to. Ja mam taky rovne, jako hrebiky, spousta lidi si mysli, ze si je zehlim, ale bohuzel. Na svatbu jsem si je nechala navlnit…no vecer uz byly zase temer rovne ![]()
Já budu skromná, stačí půl den
Jen abych nevylezla ven a nebylo po vlnách..Taky je mám takové, že vypadají jak žehlené.
@luckamatej píše:
Tak to by mě taky zajímaloa jak aby to vydrželo celý den? a když jsme u těchvlasu myslíte že se dají černé vlasy nějak přebarvit na světle hnědé??
daji, ale na nekolikrat. Postupne stahujes (odbarvujes) barvu. Taky mam cerne a prave jsem chtela konce vlasu svetle hnede a kadernice mne rekla, ze bych musela napred tak 3× prijit stahnout svoji barvu, nez bych toho docilila.
@jowana píše:
Já budu skromná, stačí půl denJen abych nevylezla ven a nebylo po vlnách..Taky je mám takové, že vypadají jak žehlené.
tak pul dne snad jo…vim, ze existuje i takova zehlicka primo na vlny, ale jak funguje a jak se s ni pracuje nevim…
No tak to mě moje kadeřnice dřív finančně zrujnuje
jsem ráda když se jdu ostříhat a chce po mě „JEN“ pět stovek..
@luckamatej určitě bez problému, mě je stáhla hned na porpvé. Ale najdi si kadeřnici, která používá Olaplex, je to ochrana vlasů,super.Bez něho bych do barvy a stahovače nešla. Jinak vlasy mám vlnitý, tudíž opačný problém, vyžehlím a večer jsme vlnitá ![]()
@luckamatej píše:a nejde ten přípravek koupit a zesvětlit to sama?
to bych nedelala, mohla by sis ty vlasy spalit a nenavratne poskodit.
@mucinka2 z cerne na svetle hnedou jsi sla hned na poprve?
to ti tam musela dat dobrou pecku. To ji musi stahnout pres meliry nebo zesvetlovaci lazen ale to se urcite neudela na poprve
Cerna barva je fakt peklo…Olaplex si myslim, ze dnes uz pouzivaji snad vsechny kadernice. Je to velky boom uz tak rok. Dokonce i u nas na vesnici uz ho kadernice pouzivaji ![]()
@marfra byla jsem u ní 7 hodin a s olaplexem uplně v pohodě. No nejlepší na tom bylo, že jsme měla vlasy do pasu a za měsíc jsem šla uplně na krátko, milovala mě ![]()
Tak vím, že ne každý ještě olaplex používá a umí s ním, ale čím víc kadeřnic, tím líp.
@luckamatej sama si ho nekoupíš, je jen pro kadeřnice a opravdu Ti to musí udělat odborně.