Dlouhé rovné vlasy

9578
12.2.16 13:16

Dlouhé rovné vlasy

Ahoj holky, potřebovala bych radu. Mám dlouhé rovné vlasy, momentálně skoro do půlky zad a líbí se mi sestříhaný účes s mírnými vlnami (druhá z odkazu), ale nevím, jak nejlépe a nejrychleji toho docílit? Popř. nosíte to někdo takto a kolik času to zabere? Spíte s velkými natáčkami, tvoříte vlny žehličkou, nebo jen přes kartáč? Momentálně je převážně jen sepnu do culíku a jdu..a ráda bych asi nějakou změnu, nosila i jinak.
 http://www.omlazeni.cz/…89707-0.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
12.2.16 13:31

Žehličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.2.16 13:35

Tak si pockam na odpovědi, vlasy mám taky rovny a taky se mi to líbí mírně zvlněný na koneckach, ale obavám se ze nejsem dost sikovna abych si to sama udelala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
12.2.16 13:35

A povede se ti tím docílit tohoto? Popř. za jak dlouho, když to už umíš a nezplihne ti to hned? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.2.16 13:41

@jowana já mám pocit ze ty holky na fotkách nemaj svy vlasy úplně rovny a proto jim to bude i dyl držet. me totiž vlny na rovných vlasech moc nedrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.2.16 13:43

Tak to by mě taky zajímalo :) a jak aby to vydrželo celý den? a když jsme u těchvlasu myslíte že se dají černé vlasy nějak přebarvit na světle hnědé??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
12.2.16 13:44

@jowana taky si myslim, ze to udelas zehlickou, ale pokud mas od prirody rovne vlasy, nevydrzi ti to. Ja mam taky rovne, jako hrebiky, spousta lidi si mysli, ze si je zehlim, ale bohuzel. Na svatbu jsem si je nechala navlnit…no vecer uz byly zase temer rovne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
12.2.16 13:44

Já budu skromná, stačí půl den :) Jen abych nevylezla ven a nebylo po vlnách..Taky je mám takové, že vypadají jak žehlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
12.2.16 13:46
@luckamatej píše:
Tak to by mě taky zajímalo :) a jak aby to vydrželo celý den? a když jsme u těchvlasu myslíte že se dají černé vlasy nějak přebarvit na světle hnědé??

daji, ale na nekolikrat. Postupne stahujes (odbarvujes) barvu. Taky mam cerne a prave jsem chtela konce vlasu svetle hnede a kadernice mne rekla, ze bych musela napred tak 3× prijit stahnout svoji barvu, nez bych toho docilila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
12.2.16 13:49
@jowana píše:
Já budu skromná, stačí půl den :) Jen abych nevylezla ven a nebylo po vlnách..Taky je mám takové, že vypadají jak žehlené.

:mrgreen: tak pul dne snad jo…vim, ze existuje i takova zehlicka primo na vlny, ale jak funguje a jak se s ni pracuje nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.2.16 13:53

No tak to mě moje kadeřnice dřív finančně zrujnuje :lol: jsem ráda když se jdu ostříhat a chce po mě „JEN“ pět stovek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.2.16 13:59

@luckamatej určitě bez problému, mě je stáhla hned na porpvé. Ale najdi si kadeřnici, která používá Olaplex, je to ochrana vlasů,super.Bez něho bych do barvy a stahovače nešla. Jinak vlasy mám vlnitý, tudíž opačný problém, vyžehlím a večer jsme vlnitá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.2.16 14:10

:mrgreen: a nejde ten přípravek koupit a zesvětlit to sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
12.2.16 14:17
@luckamatej píše: :mrgreen: a nejde ten přípravek koupit a zesvětlit to sama?

to bych nedelala, mohla by sis ty vlasy spalit a nenavratne poskodit.

@mucinka2 z cerne na svetle hnedou jsi sla hned na poprve? 8o to ti tam musela dat dobrou pecku. To ji musi stahnout pres meliry nebo zesvetlovaci lazen ale to se urcite neudela na poprve :think: Cerna barva je fakt peklo…Olaplex si myslim, ze dnes uz pouzivaji snad vsechny kadernice. Je to velky boom uz tak rok. Dokonce i u nas na vesnici uz ho kadernice pouzivaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.2.16 16:03

@marfra byla jsem u ní 7 hodin a s olaplexem uplně v pohodě. No nejlepší na tom bylo, že jsme měla vlasy do pasu a za měsíc jsem šla uplně na krátko, milovala mě :mrgreen:

Tak vím, že ne každý ještě olaplex používá a umí s ním, ale čím víc kadeřnic, tím líp.

@luckamatej sama si ho nekoupíš, je jen pro kadeřnice a opravdu Ti to musí udělat odborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí