Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj děvčata. Možná tu už taková diskuze je, ale přiznám se, nechce se mi to vyhledávat.
Nemám sice přímo hormonální poruchu, která je značná vyšším výskytem ochlupení, ale jsem chlupatá dost. Možno to souvisí s mou prodělanou anorexií a hypothyreózou. Chloupky odstraňuji na nohou, občas rukou (když je třeba nějaká společenská událost, nebo v létě), intimní partie + podbřišek. Je to sice už delší dobu, ale udělal se mi proužek chloupků i nad pupíkem, směrem k prsům a jelikož byl docela viditelný jsem ho oholila (jenže to brzy dorostlo), tak jsem to vzala voskem (jenže ten zas nesejme malé chloupky), pinzetou (to však bylo na věčnost) a nakonec epilátorem. Zkoušela jsem i odbarvovat, ale efekt je velmi krátkodobý. Jak odstraňujete chloupky na nezvyklých místech vy? (zejména ty ženy, které s tím mají velké problémy, jsou více chlupaté než obvykle).
Beru skoro všechno voskem, ale jediný, který pobere opravdu všechny chlupy je tento
http://www.veet.cz/…lnimi-oleji/, s žádným jiným se mi nepracovalo tak dobře.
A není potřeba děvčata jak pro vosk tak orientální depilace nechat ty chloupky narůst do určité délky (třeba 5mm), což už je viditelné?
Jo to je, ale to nevadí, jak se to jen trhá, tak je jich pak méně a jsou také slabší a méně viditelné a 5 mm fakt být nemusí, tedy na tu oreientální, říkají tak 3 ![]()
Aha…Ono těch orientálních depilací je více. Na jakou chodíš ty? Cukrová pasta? ![]()
Nevim, podle mě je jenom jedna, teplý vosk, ale žádná pásky, strhávají to ručně a jakoby namotávají na ruce, nevím jak to popsat. Cukrová pasta je něco jiného, na tom jsem byla jednou a to bolelo jako prase, už nikdy více.
Ještě se zeptám. Když přejedeš aj i pupek (jak říkáš) epilátorem, tak jak často? Přijde mi, že i když má chloupky vytrhávat, rostou rychle…