Dlouhodobé komplikace po revizi dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
20.7.24 19:16

Ahoj.
Na gynde mi řekli, že mi nepomůžou a že mi ukončí neschopenku. Tak jsem se dohodla s obvodní, že si neschopnost převezme, dokud mi nezaberou leky. Čili od neurologa jsem dostala Neurontin, na ty neuropaticke bolesti. A ejhle. Vše se začalo zlepšovat. Takže ty potíže opravdu budou neurologicke. Mám 3. Týden antidepresiva. Už pomalu začínají zabírat. Tak se mi dost ulevilo. Na očním nic neshledali. Byla jsem už I na psychoterapii, kterou jsem si domluvila. Chodím na rehabilitace. A v půlce srpna bych se chtěla vrátit do práce. Objednala jsem se na operaci na laparoskopii. Na kterou ale nepůjdu. Pac už dvě doktorky mi řekli, že by mi to spíš uškodilo. Opary se už neobjevily a dle odběru ty protilátky jsou ok. Beru na noc Zodac a dost to pomohlo. Takže se mi tou oslabenou imunitou rozjela i alergie.
V srpnu jdu k prof. Mašatovi, kvůli útlaku nervu. Pro potvrzení diagnózy. V listopadu k dr Holemu, do Českých Budějovic. Jestli ten utlak nezpůsobuji panevni varixy. Jinak doufám, že už vše mám za sebou.
Leky mi dost pomohly. I za antidepresiva. Jsem klidnější a už dokážu jasne uvažovat.

Co ty? Už jsi ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.7.24 10:03
@Anonymní píše: Více

Ahoj.
Na gynde mi řekli, že mi nepomůžou a že mi ukončí neschopenku. Tak jsem se dohodla s obvodní, že si neschopnost převezme, dokud mi nezaberou leky. Čili od neurologa jsem dostala Neurontin, na ty neuropaticke bolesti. A ejhle. Vše se začalo zlepšovat. Takže ty potíže opravdu budou neurologicke. Alw jak se blizi menstruace, tak se to zacne zhorsovat. Mám 3. Týden antidepresiva. Už pomalu začínají zabírat. Tak se mi dost ulevilo. Na očním nic neshledali. Byla jsem už I na psychoterapii, kterou jsem si domluvila. Chodím na rehabilitace. A v půlce srpna bych se chtěla vrátit do práce. Objednala jsem se na operaci na laparoskopii. Na kterou ale nepůjdu. Pac už dvě doktorky mi řekli, že by mi to spíš uškodilo. Opary se už neobjevily a dle odběru ty protilátky jsou ok. Beru na noc Zodac a dost to pomohlo. Takže se mi tou oslabenou imunitou rozjela i alergie.
V srpnu jdu k prof. Mašatovi, kvůli útlaku nervu. Pro potvrzení diagnózy. V listopadu k dr Holemu, do Českých Budějovic. Jestli ten utlak nezpůsobuji panevni varixy. Jinak doufám, že už vše mám za sebou.
Leky mi dost pomohly. I za antidepresiva. Jsem klidnější a už dokážu jasne uvažovat.

Co ty? Už jsi ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria