Dlouhodobé škrábání v krku

809
24.1.11 10:39

Dlouhodobé škrábání v krku

Chceme se snažit o miminko, ale mám už cca měsíc bolení v krku. Nic jiného, kloktám atd. a občas je to lepší, občas horší, jiné potíže nemám. Nemáte někdo radu/lék? Myslíte, že to příp. těhotenství nevadí, když jde „jen“ o škrábání v krku…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1154
24.1.11 10:50

Radím Ti nechat se prohlédnout,udělat si výtěr z krku. Mě takhle škrábalo v krku přes měsíc a nakonec jsem zkončila s antibiotikama, protože mám zánět průdušek jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.1.11 10:56

Ahoj, pravděpodobně máš v krku nějakého hemofyla nebo něco takového. Atb to vyřeší. Jak píše Nafteta nejlepší je výtěr z krku. Miminu by to pravděpodobně nic neudělalo.Ale pak si řekni, že jsi možná těhu, tak aby ti případně dali atb s ohledem na to. Nicméně jestli těhotná ještě nejsi, tak léčba trvá týden. Takže fakt nevidím žádnej problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
24.1.11 11:05

ja mela stejny problem, jenze v tehu, takze Septisan :-) Zabira do dvou dni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
24.1.11 11:38

mě bolelo v krku půl roku a byl to streptokok…
Po přeléčení ATB to bylo dobrý…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
24.1.11 13:37

A to ja uz doma holcicku mam, tak to se asi nechame vysetrit vsichni, abychom treba nebyli nosici a pak to na sebe po preleceni jednoho zas nehazeli, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
24.1.11 13:39

to jsem taky měla strach a divný bylo, že jsem téměř rok streptokokovala úplně sama, nikdo jinej to nechytnul a to jsme se s dětma líbali, určitě jsem občas něco olízla - lžičku - apod… a nic.
takže nutně nakazit celou rodinu nemusíš…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.1.11 13:47
79Simona píše:
A to ja uz doma holcicku mam, tak to se asi nechame vysetrit vsichni, abychom treba nebyli nosici a pak to na sebe po preleceni jednoho zas nehazeli, co?

No a my jsme to zas měli celá famílie. Takže všichni přeléčit. tyhle bakteriální onfekce mají tu nevýhodu, že se to může chytat pořád dokolečka, takže je někdy nutný přeléčit všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
24.1.11 13:57

Hmmm:-( Tak to ja pujdu zitra na vyter a pockam na vysledky a v pripade pozitivnich pozenu asi k dr. na vyter i s malou… Manzel uz na ATB dva dny je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
12.6.14 16:33

Me uz pul roku skrabe az svedi v krku a nuti me to ke kasli. Zacalo mi to v 7 mesici tehotenstvi a trva do ted coz je 5 mesicu. Dostala jsem helici, tak jsem zvedava.Mate stim zkusenost nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
12.6.14 18:39

U mě to byla alergie, pomohl obyčejný prášek Zodak a jemu podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie