Po vysazení HA mám dlouhý cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
22.8.11 10:23

IvčaL no já právě od vysazení HA menzes ještě neměla :nevim: o tom cvičení jsem četla, asi si tam teda zavolám a objednám se.. A u doktorky si teda dneska budu trvat na tom ultrazvuku, ještě nikdy mi ho stejně nedělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.8.11 10:41

Neboj určitě to bude dobrý :palec: ,po vysazení antikoncepce se to dost běžně urovnává až půl roku.Mým problémem byla taky dost nízká hmotnost,to není nikdy pro MS a otěhotnění moc dobré.Měla jsem 48 kg na 163 cm.Takže jsem se taky snažila trochu přibrat,stačili tři kila.Ale to cvičení byla naprosto zázračné.Nekoukala jsem jestli jsi z Prahy,já ano a chodila jsem k paní doktorce Ryšávkové na Anděla.Byla jsem tam asi třikrát a mezitím jsem cvičila doma.Bylo to jednoduché a příjemné.

Trochu mě zaráží,že ti ještě doktorka nikdy nedělala UTZ.Pokud bys totiž neměla narostlou děložní sliznici,tak je dost zbytečné píchat vyvolávačky,protože se stejně nemá co uvolnit.Taky bych jí upozornila,že jsi měla problémy i před braním antikoncepce a zeptala bych se,jestli by ti nemohla nabrat krev na hormonální vyšetření.

Příspěvek upraven 22.08.11 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.8.11 10:42

Aha,tak z Brna,ale tam určitě taky někdo cvičí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.8.11 11:04

IvčaL jj, z Brna, ale už jsem si vyhledala, kde cvičí Mojžíšovku v mé blízkosti :palec:

No, o utz si řeknu a o ten hormonální profil asi taky. Kdybych to věděla tenkrát, že HA problém jen zamaskuje a nevyléčí, tak HA ani neberu.. Jenže to mi bylo po 16ti a HA jsem brala 2 roky vlastně jen kvůli pravidelnosti cyklu, jakože kvůli klukům jsem ji zatím nechtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
22.8.11 12:30

Já HA začala brát v 17 a taky mi nikdo neřekl,že mi to může spíš ublížit.Moje doktorka to vůbec neřešila,prostě mi to napsala,ještě mi dala nízkohormonální Jannine,která je úplně špatně,pokud máš málo hormonů.Ale to všechno jsem se dozvěděla až pozdě od jiného gynekologa.Teď už pokud možno antikoncepci nikdy chtít nebudu.

V hormonálním profilu mi zjistili málo estrogenu a progesteronu.Pokud to budeš mít třeba podobně,tak bych se zatím (tak půl roku až rok) bránila hormonům v tabletách.Mě to vůbec nepomohlo,tělo se prostě musí samo vzpamatovat.

Navíc znám holku,která měla asi jednou v životě MS a otěhotněla v pohodě.Takže rozhodně nevěš hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
23.8.11 07:19

IvčaL ahojky, ano, mám to stejné, málo hormonů a k tomu PCO :cry: Taky jsem měla Jeannine, akorát že já to nejspíš měla už před těmi 11ti lety, takže to práškama asi nebylo. Jenže ta minulá doktorka mi na to nepřišla. No, budu teď hledat co nejvíc info, ať vím, na čem jsem. Jinak jsem dostala Utrogestan, abych dostala MS a pak razím na další kontrolu a pro další řešení 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.8.11 07:47

Ahoj MakyP,já taky měla problém už před antikoncepcí,ale antikoncepce to prostě neléčí,akorát oddálí a tím jak se to dlouho neřeší,tak se to zhorší.Utrogestan jsem měla na začátku těhotenství,ale chtěli mi ho dát i předtím.Měl by podpořit otěhotnění.Přeju ti,ať se to brzy zlepší a brzy se podaří i otěhotnění.Věřím tomu,že to bude v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
23.8.11 07:58

IvčaL děkuji za podporu :kytka: Doktorka říkala, že to určitě zvládneme, ale také mluvila o CARu.. :nevim: Vím, že HA problém jen potlačila, ale teď už s tím nic neudělám, jen vím, že HA už nikdy brát nechci.. Snad to vyjde i bez CARu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.11 08:24

Maky,
tak já také po vysazení HA nemám menstruaci k tomu všemu mám také PCO.
Prvního syna mám po IUI. Nyní jsem zase HA vysadila a teď čekám zda-li cyklus naskočí nebo to bude zase nekonečné čekání ukončení agulitin.injekcí, pak Utrogestan nebo Duphaston a něco na ovulaci.
Ale vyběhávám si teď cvičení Mojžíšová, piju Kontryhel. čaj a ještě uvažuji jestli nemám koupit kapky Gynex nebo ten Femigard :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.8.11 08:26

Gynex jsem brala asi půl roku a nemělo to taky žádný efekt,jen jsem za to vyhodila peníze.Ale cvičení opravdu k nezaplacení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
23.8.11 11:47

Já kontryhel taky piju, ale doktorka na to nějak nedá. Prý jsem včera měla sliznici i tak dost nízkou :nevim: Jinak metodu Mojžíšové chci taky zkusit, už jsem si sehnala číslo, tak si tam zavolám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.8.11 12:10

Tak hezky cvičte a pak dejte vědět,jak vám to pomohlo :lol:

Já měla nejdřív jen tři cviky,které jsem každý den cvičila po 10 opakováních.Někdy jsem to tedy trochu flákala.Pak jsem měla asi pět cviků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.11 12:16

ahoj holky
tak jsem se dnes objednala na gyndu, příští týden si pojedu pro Agolutin, budu 40.DC a MS nikde.
Jinak cvičení Mojžíšová jsem si vyběhala a od půlky září začínám docházet k rehabilitační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
29.8.11 14:34

Já mám nasazený Utrogestan a stále čekám na MS a to jsem už 48DC :zed: Jak půjdu znovu k doktorce, taky jí řeknu, ať mi dá na to cvičení doporučenku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.8.11 23:22
IvčaL píše:
Tak hezky cvičte a pak dejte vědět,jak vám to pomohlo :lol:Já měla nejdřív jen tři cviky,které jsem každý den cvičila po 10 opakováních.Někdy jsem to tedy trochu flákala.Pak jsem měla asi pět cviků.

Ahoj Ivčo, chtěla jsem se zeptat jestli jsi při cvičení pila taky nějaký bylinkový čaj nebo ti pomohlo jen samotné cvičení. Jsem teď 8. měsíc po porodu a menstruace nikde. Nechce se mi jít na vyvolávačku a tak hledám co bych vyzkoušela. Já měla problémy to dostat i před těhotenstvím, ale aspon jsem měla dvoudenní slabounkou menstruaci po 35-40 dnech. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí