Po vysazení HA mám dlouhý cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
31.8.11 14:08

Ahoj Tingi,za poslední tři roky jsem vyzkoušela všechno,hormony,bylinkové čaje a tinktury,ale nic mi nepomohlo.Teprve až cvičení,které mi zafungovalo téměř okamžitě.Kromě toho jsem se taky snažila být maximálně v klidu a moc to neřešit.Přeju hodně štěští :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.8.11 23:10

Díky a přeji pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.11 17:44

Holky, tak jsem dnes 33.DC a dostala jsem odpoledne takové špinění, tak fakt nevím, jestli to počítat jako MS? Nebo jet ve středu k MUDr. na Agolutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.11 06:44

Mám radost :dance: tak dnes 34.DC MS dorazila, kéž by to tak dorazilo i následující měsíce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.11 09:29

Ahoj holky,
tak vás jdu pozdravit, dnes jdu na první rehabilitaci Mojžíšová, tak jsem na to zvědavá, akorát sebou budu mít synka, pač od včera má hroznou rýmu, takže jsem ho nedala do školky a nemá kdo hlídat, tak snad mě nevyhodí.
Večer hodím info, jaký to bylo :kytka:
Jinak v pátek jsem byla na gyndě, žádný dominantní folikul tam nebyl ale sliznice prý dobrá - pila jsem Kontryhel, tak asi po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.9.11 13:18

Cvičení je dobré, jen je fuška udělat si čas každý den :mrgreen: Já už cvičím 14 dní a dneska jsem k tomu přidala akupunkturu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.11 16:22

Maky a co máš za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.9.11 17:28
kaculkadraculka píše:
Maky a co máš za problém?

Mě zjistili PCO syndrom :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.11 17:55

Tak to je asi podobné jako PCO-polycystický vaječníky, tak ty mám také.
A jakou léčbu ti navrhly? Chodíš někam do CARu?
Dnes na tý rehabilitaci - jen se mě ptala na různé věci, a pak mě prošahávala. Ve středu mi prý už ukáže nějaké cvíčo. Jinak na mě nic závažného neshledala :lol:
No jsem taky zvědavá, jak budu každý den cvičit. Po dnešní noci, kdy jsem byla vzhůru snad každou hodinu, tak se tu ploužím jak mrtvolka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
19.9.11 18:13

Tak to máme to stejné. Do CARu zatím nechodím, jen to cvičení tam mám, tak se tam jen rozkoukávám a poptávám :lol: Jinak doktorka mi dala jen Utrogestan na srovnání cyklu, jinak prý je ještě čas. Ten já teda moc nevidím, tak jsem se pustila do toho cvičení a dneska přibyla i ta akupunktura, tak uvidíme, co to udělá 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.11 10:20

IvčoL, snad nakoukneš.
Hele a jak jsi dlouho cvičila tu Mojžíšovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.9.11 10:32
kaculkadraculka píše:
IvčoL, snad nakoukneš.
Hele a jak jsi dlouho cvičila tu Mojžíšovou?

Jo jo,jsem na emiminu pořád :-D .
Cvičila jsem celkově asi 5 měsíců,z toho jsem byla asi 3× na rehabilitaci,kde mi paní doktora uvolnila všechny blokace a přidala nové cvičení.Doma jsem necvičila moc podstivě,sice jsem se snažila každý den,ale někdy to nešlo,ale hlavně jsem nedodržovala ty počty opakování.Měla jsem nejdřív 3 cviky a pak 5 a každý se měl 10× až 20× opakovat,ale některé mě prostě tak dlouho nebavili.A stejně to krásně fungovalo od prvního měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.11 10:41

No mě dnes odblokovala žebra, tak jsem na to taky zvědavá. Cvičit se budu snažit každý den ale to opakování taky nevidím na 30× :roll: ani náhodou.
Jsme ráda, že jsi otěhotněla, člověk má alespoň takový světýlko naděje.
Co ti dávali za hormony a co jsi pila za čaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.9.11 11:06

Zkoušela jsem nejdřív ženský čaj,tinkturu Gynex,pak mě pořád cpali Estrofemem a Proverou,rok a půl mi pořád zvyšovali dávky a výsledky byly pořád stejné.Já jsem měla snížený estrogen a progesteron a vlivem toho mi nezrála vajíčka a nenarůstala děložní sliznice.Pak jsem se rozhodla skoncovat s léky a vykašlat se na doktory,takže jsem začala s Mojžíšovou a celkově jsem se snažila být v pohodě.Na cyklus to zafungovalo okamžitě a za půl roku jsem otěhotněla :lol: .
Všechno se dá řešit,takže hodně štěstí a žádné zbytečné stresy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria