Dítě po obídku spí i 4-5 hodin v kuse - není to dlouho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
20.5.10 16:17

Omlouvám se, že do diskuze nic nedonesu, ale musím to napsat:

ZÁVIDÍM :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Já už se nevyspala ani nepamatuji…tedy jo pamatuji, myslím tak naposledy před 10 měsíci :-) a přes den vše v kalupu, protože !když! už usne, tak na 30 minut :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.5.10 16:50

a je to super vid :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
20.5.10 16:59

Přidávám se - není co řešit, tiše závidím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.5.10 17:05

holky ona totiž klára je celý táta, prostě jako dvojčata jsou, a můj manžel je velký vééééééééééélký spáč, opravdu on spí kudy chodí, takže já myslím že je to tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
20.5.10 17:20

Asi tolik spánku maličká potřebuje..Vítek prospal celé odpoledne do nedávna,poslední měsíc to zredukoval na 2 hod.Ale jemu už teda budou 2 roky,tak jsem ráda i za to.Nikdy jsem ho nebudila, takže odpoledne dal ty své 4 hod. a večer šel spát kolem 8 do cca 6 ráno.A to spí v kuse celou noc už od 2 měsíců.
Tak si to užíveeeej!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
20.5.10 21:27

Ahojky, nezbývá, než závidět :lol: . Mě malá od dvou měsíců nespí dopo vůbec, odpo max dvě hoďky a že by usnala večer brzy… :zed: Holt každý dítě to má jinak. Některý prostě potřebuje spát víc a jiný míň. Moje mamka říkala, že já byla to samý jako moje malá a brácha byl zase totéž, co popisuješ u malý. Chápu, že máš pocit, že jí „utíká den“, ale věřila bych tomu, že takhle malinký človíček spí prostě kolik tělo potřebuje. Že by to bylo že si „plete večerní uspávání kvůli ložnici“ bych se nebála, když pak večer pěkně a „včas“ usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
21.5.10 11:53
wape píše:
Omlouvám se, že do diskuze nic nedonesu, ale musím to napsat:

ZÁVIDÍM :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Já už se nevyspala ani nepamatuji…tedy jo pamatuji, myslím tak naposledy před 10 měsíci :-) a přes den vše v kalupu, protože !když! už usne, tak na 30 minut :zed: :zed: :zed: :zed:

tak mi to měli úplně stejně,od.4 týdnů nespal,pouze t y půlhodinky,upravilo se to až v 9.měsíci věku,od té doby spí pravidelně,je načasovanej a teď ve 27.měsících vstává kolem 6,30-dříve i 4,30,to byl děs…,pak jde spinkat sám od 11,30 a kolikrát je taky problém ho po 3,5hodinách spaní probudit…ale musíme,protože by pak dělal bugr do noci…a to jsme zase mrtví mi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí