Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Takco píše:
Myslím, že nemusí.
To jedině, že by měli trojku ![]()
![]()
@Parninas píše:
Já to tak psala schválně pro zakladatelku, že vyvozovat cokoliv z podoby mimin je úplně mimo i a i těch starších s vyvinutějšími rysy je to pořád kolikrát náhoda, který gen se ujme a který ne. Ta naše odlišná sestra se do naší společné podoby začala vybarvovat až kolem puberty, do té doby byla takový náhodný mix.Jsem to psala i předtím, že já mám světle šedé oči a to doslova a do písmene nikdo jiný v rodině nemá. A co bych z toho vyvozovala? Vůbec nic.
![]()
Geny se prý zapínají a vypínájí každou chvíli jiné. Taky mě to zaujalo. Koresponduje to s tím, co píšeš - podoba i povaha se mění, jsme zkrátka mix mnoha genů. ![]()
@Netopirek píše:
To jedině, že by měli trojku![]()
Počkej, ale snad zcela seriózně a teoreticky i v praxi můžou dvě vajíčka dozrát třeba v průběhu čtrnácti dnu, ne? ![]()
@Takco píše:
Počkej, ale snad zcela seriózně a teoreticky i v praxi můžou dvě vajíčka dozrát třeba v průběhu čtrnácti dnu, ne?
No, ale když dojde k oplodnění toho prvního tak se hned uzavře děložní čípek. Takže ty spermie tam musí být rychle za sebou.
Ale někde jsem četla, že můžou spermie přežít i pět dní. Tak když by je ten první měl vytrvalý a ten druhý extra rychlý. Tak by to mohlo být i v řadě dnů ![]()
@Netopirek píše:
No, ale když dojde k oplodnění toho prvního tak se hned uzavře děložní čípek. Takže ty spermie tam musí být rychle za sebou.
Ale někde jsem četla, že můžou spermie přežít i pět dní. Tak když by je ten první měl vytrvalý a ten druhý extra rychlý. Tak by to mohlo být i v řadě dnů
@Alzbeta4 píše:
Hezky, ze si z toho děláte sranduvětší kr… Sem neviděla
Prekvapiva sebereflexe.
@Alzbeta4 píše:
Hezky, ze si z toho děláte sranduvětší kr… Sem neviděla
Tak nazdar za týden až tu založíš další diskuzi na stejné téma.
Doufám že s testem od další laboratoře s nepřekvapivě opět výsledkem, kterým nechceš.
Kruci, ten tvůj synek bude mít tak supr dětství, normálně mu závidím.
Ono když vyloučený muž má kudrnaté vlasy tmavé a dcera taky… A potvrzený šimla s rovnýma já též světlé rovné.. Tak sem se pouze chtěla zeptat jak to je s testama a ne hned hejty… ![]()
@Alzbeta4 píše:
Ono když vyloučený muž má kudrnaté vlasy tmavé a dcera taky… A potvrzený šimla s rovnýma já též světlé rovné.. Tak sem se pouze chtěla zeptat jak to je s testama a ne hned hejty…
Tipuji, ze jsi chtela byt s milencem, kdyby bylo dite jeho, tak by s tebou treba byl, ale s cizim ditetem na nej asi nemas paku, aby s vami byl a zivil cizi dite. Takze jsi z tech testu nestastna, ale bohuzel je to fakt. Pokud s manzelem byt nechces, tak se rozved.
@Alzbeta4 píše:
@Tarena ne, jen je mu podobné
Ale není biologicky jeho. Ono je dost možné, že až dveří dorostou první vlásky, tak je bude mít jak hřebíky. Takže jako biootec.
A neodpověděla jsi. Kdo je pro ní otec teď? Kdo je v rodném listu?