Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alzbeta4 píše:
Tak mi to sam napsal vyloučený muž já mu nepsala
a co by se delo, kdyby otcem ditete byl milenec? Jak by jsi s tim nalozila? Rozvod? Chce si te vzit, pokud je dite jeho?
@Tarena tak jelikoz testy vysly jak vysly a potvrzeny chlap je ma v rukou tak s tim asi nikdo nic neudělá…
@Alzbeta4 píše:
@Tarena tak jelikoz testy vysly jak vysly a potvrzeny chlap je ma v rukou tak s tim asi nikdo nic neudělá…
Ja se ptam hypoteticky, protoze evidentne s vysledky nejsi spokojena. Co by tedy bylo?
@Tarena já bych jim ráda věřila, ale ylyším to od všech vč jeho maminky
@Alzbeta4 píše:
@Tarena já bych jim ráda věřila, ale ylyším to od všech vč jeho maminky
Znovu. Co by jsi udelala nebo co by bylo kdyby ty testy vysly naopak?
Evidentne nejsi ochotna akceptovat situaci, tak se ptam jake plany ti to zhatilo.
@Tarena žádný plány mi to nezhatilo proboha! Jen to slyším a je to vidět tak sem se tady jen ptala jestli s testama nema nekdo zkusenosti nic vic nic min.
@Alzbeta4 píše:
S tím už nic neuděláš. Prostě biologický otec dítě je tvůj manžel. A to ti nebrání žít s milencem. S manželem se rozveď, domluvte si péči. Jenže milenec se s manželovi dítětem nechce, co
@Alzbeta4 píše:
@Tarena žádný plány mi to nezhatilo proboha! Jen to slyším a je to vidět tak sem se tady jen ptala jestli s testama nema nekdo zkusenosti nic vic nic min.
A odpověď si dostala. Každý si nechá udělat Jeden test. A pak dle výsledků funguje.
@Netopirek @Netopirek ano vim, ze dostala, ale kdyz pak ctete jak nejsou lab. Statem kontrolovany, ze si vysledky vymysleji apod.. Tak to moc jistoty nedoda…
@Alzbeta4 píše:
@Netopirek @Netopirek ano vim, ze dostala, ale kdyz pak ctete jak nejsou lab. Statem kontrolovany, ze si vysledky vymysleji apod.. Tak to moc jistoty nedoda…
Jistý jsou. Všichni jim věří, i soudy!!
A ty máš čtyři stejné výsledky. Kolik jich ještě potřebuješ, aby jsi jim uvěřila?