DNA test otcovství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AnettkaMalus
17.9.20 22:10

S dna center má bohaté zkušenosti moje sestra, když se snažila najít otce svého dítěte. No.. Díky bohu se povedlo, ale jenom díky tomu, že jde testovat diskrétně a dotyční nikam nemuseli. I tak to byla komedie jako blázen, ale dobře vše dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
36556
18.9.20 08:42

@AnettkaMalus Já zase znám tři na sobě nezávislé případy, kdy si dítě nechala tajně otestovat babička-tchyne. A to bez vedomi obou rodičů, což se nesmí, ale kde není žalobce, není soudce… :nevim:

Ve všech případech, o kterých vím, vyšlo, že je to dítě jejího syna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DrahusN
19.9.20 12:13

@AnettkaMalus Počkej.. To už jsou dnes testy, které se dělají doma? Kde se to pak testuje? To by mě zajímalo.

• Citovat
  • Upravit
36556
19.9.20 18:34

@DrahusN Odeberes doma, pošleš, dostaneš výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
24.9.20 22:02

Test probíhá doma, kdy po objednání ti domů přijde ta jejich testovací sada, kdy v tomhle případě stačí pouze výtěr z pusy. Vše se zabalí podle návodu a odešle zpátky na testovací kliniku, odkud ti asi do týdne přijde zpráva s výsledkem.

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
28.9.20 18:17

@AnettkaMalus Na kolik takové testování přijde? A jak moc jsou spolehlivé?

• Citovat
  • Upravit
kiku.str
29.9.20 15:36

@AnettkaMalus Komedie? :D Asi si to dovedu představit… prosím tě, mohla by ses jí zeptat, jak to celé přes to dnacenter.cz probíhalo? Oni ji poslali sadu? A jak dlouho trvalo, než měla výsledky?

• Citovat
  • Upravit
Lindinettee
20.8.21 21:07

Taky jsem se o to zajímala a nejspíš vypadá, že to bude jediná varianta kterou přítel podstoupí, protože není ochoten jít se mnou někam na kliniku.

• Citovat
  • Upravit
195
30.11.21 09:47

Dobrý den, jak to u Vás dopadlo? Mám taky zkušenosti s 4 lab. Ale vzhled odpovídá na vyloučeného chlapa. Jak to je u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
30.11.21 09:50
@Alzbeta4 píše:
Dobrý den, jak to u Vás dopadlo? Mám taky zkušenosti s 4 lab. Ale vzhled odpovídá na vyloučeného chlapa. Jak to je u Vás?

Tobě už fakt musí strašit ve věži. Nechceš to už vzdát? Prostě je dítě manžela a smiř se s tím.

• Citovat
  • Upravit
41140
30.11.21 09:58
@Alzbeta4 píše:

Bože už zase… :zed: :zed:
ANO, všechny laboratoře se spletly!!! to dítě je toho vyloučeného chlapa, URČITĚ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
30.11.21 09:59
@Parninas píše:
Tobě už fakt musí strašit ve věži. Nechceš to už vzdát? Prostě je dítě manžela a smiř se s tím.

třeba když jí všechny napíšeme, že je určitě milence, tak přestane otravovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.11.21 11:01

A když to přiznal i milenec? K tomu mi napíšete co :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
30.11.21 11:02
@Alzbeta4 píše:
A když to přiznal i milenec? K tomu mi napíšete co :potlesk:

co přiznal? že vlezl to těch 4 laboratoří a zfalšoval výsledky? :think: to pak jo, to bych pochybnosti měla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
30.11.21 11:15
@Alzbeta4 píše:
A když to přiznal i milenec? K tomu mi napíšete co :potlesk:

Jako k čemu? Že tam taky podobu vidí? To je ale irelevantní, výsledky mluví jasně.
Mě je toho dítěte tak neskutečně líto, to bude mít fakt super dětství. :( Takhle mu dělat bordel v hlavě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová