Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AnettkaMalus Já zase znám tři na sobě nezávislé případy, kdy si dítě nechala tajně otestovat babička-tchyne. A to bez vedomi obou rodičů, což se nesmí, ale kde není žalobce, není soudce… ![]()
Ve všech případech, o kterých vím, vyšlo, že je to dítě jejího syna. ![]()
@AnettkaMalus Počkej.. To už jsou dnes testy, které se dělají doma? Kde se to pak testuje? To by mě zajímalo.
Test probíhá doma, kdy po objednání ti domů přijde ta jejich testovací sada, kdy v tomhle případě stačí pouze výtěr z pusy. Vše se zabalí podle návodu a odešle zpátky na testovací kliniku, odkud ti asi do týdne přijde zpráva s výsledkem.
@AnettkaMalus Na kolik takové testování přijde? A jak moc jsou spolehlivé?
@AnettkaMalus Komedie?
Asi si to dovedu představit… prosím tě, mohla by ses jí zeptat, jak to celé přes to dnacenter.cz probíhalo? Oni ji poslali sadu? A jak dlouho trvalo, než měla výsledky?
Taky jsem se o to zajímala a nejspíš vypadá, že to bude jediná varianta kterou přítel podstoupí, protože není ochoten jít se mnou někam na kliniku.
Dobrý den, jak to u Vás dopadlo? Mám taky zkušenosti s 4 lab. Ale vzhled odpovídá na vyloučeného chlapa. Jak to je u Vás?
@Alzbeta4 píše:
Dobrý den, jak to u Vás dopadlo? Mám taky zkušenosti s 4 lab. Ale vzhled odpovídá na vyloučeného chlapa. Jak to je u Vás?
Tobě už fakt musí strašit ve věži. Nechceš to už vzdát? Prostě je dítě manžela a smiř se s tím.
@Alzbeta4 píše:
Bože už zase…
![]()
ANO, všechny laboratoře se spletly!!! to dítě je toho vyloučeného chlapa, URČITĚ!!!
@Parninas píše:
Tobě už fakt musí strašit ve věži. Nechceš to už vzdát? Prostě je dítě manžela a smiř se s tím.
třeba když jí všechny napíšeme, že je určitě milence, tak přestane otravovat ![]()
@Alzbeta4 píše:
A když to přiznal i milenec? K tomu mi napíšete co
co přiznal? že vlezl to těch 4 laboratoří a zfalšoval výsledky?
to pak jo, to bych pochybnosti měla ![]()
@Alzbeta4 píše:
A když to přiznal i milenec? K tomu mi napíšete co
Jako k čemu? Že tam taky podobu vidí? To je ale irelevantní, výsledky mluví jasně.
Mě je toho dítěte tak neskutečně líto, to bude mít fakt super dětství.
Takhle mu dělat bordel v hlavě.
S dna center má bohaté zkušenosti moje sestra, když se snažila najít otce svého dítěte. No.. Díky bohu se povedlo, ale jenom díky tomu, že jde testovat diskrétně a dotyční nikam nemuseli. I tak to byla komedie jako blázen, ale dobře vše dopadlo.