DNA test otcovství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13335
30.5.11 18:00

takže se ještě dlouho nevyspím, tak to je fajn :lol:

Jinak si je udělat nemůže, protože se o SEbastiana nezajímá a nevídá ho a já jsem mu skoro 5měsíců volala a prosila ať se příjde podívat na malého, ať si je s kým chce, že tady jde o prcka a on ani fň. Ale už ho prdím a to mi za těhu a život prcka až dnes poslal 400Kč :roll:

a díky moc za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.12 11:22

DNA a plodova voda

Ahoj, ja mam taky dotaz. Chtela bych se zeptat, zda je mozny zjistit DNA z plodovy vody. Ted prisla za pritelem bejvalka a tvrdi, ze je otcem. On tvrdi, ze to neni mozny, ale chce testy otcovstvi. Je to tak, ze bud pujde k ni, protoze je to jeho dite nebo pujdu ja sama, protoze by me podvedl… Asi je to teda uplne ztraceny, ale zajima me, jestli se to da zjistit jeste pred narozenim… DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
14.5.12 13:24

Jo,je to možný z plodový vody,akorát je to riziko…protože tohle vyšetření může způsobit i potrat…Takže do toho asi tu ženu nemůže nutit,pokud nebude chtít sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verysek2012
23.10.13 15:44

Dobry den prosim vas mam dotaz…moji holcicce je 1rok a 4mesice a chtela bych nechat udelat tedty dna..je to jeste mozne??predem dekuji

• Citovat
  • Upravit
1270
23.10.13 20:31
@Verysek2012 píše:
Dobry den prosim vas mam dotaz…moji holcicce je 1rok a 4mesice a chtela bych nechat udelat tedty dna..je to jeste mozne??predem dekuji

Je to možné kdykoliv. Otázkou je, jestli k tomu muž svolí a kdo to zaplatí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verysek2012
24.10.13 13:33

Zaplatim si to ja sama a musi to svolit i kdyz to chci vse soudni cestou???

• Citovat
  • Upravit
Verysek2012
24.10.13 13:36

Protoze problem je v tom ze mala vlastne nei vubec jeho, mi jsme se nez sem otehotnela rozesli a pak jsme se k sobe vratila aja zamilovana nechala malou napsat na nej..jenze ted spolu uz nejsme a ja mu malou nechci davat!!uz jen k vuli tomu ze fetuje!

• Citovat
  • Upravit
1270
24.10.13 21:39
@Verysek2012 píše:
Protoze problem je v tom ze mala vlastne nei vubec jeho, mi jsme se nez sem otehotnela rozesli a pak jsme se k sobe vratila aja zamilovana nechala malou napsat na nej..jenze ted spolu uz nejsme a ja mu malou nechci davat!!uz jen k vuli tomu ze fetuje!

Tak tomu nerozumím, proč chceš dělat ty testy, pokud víš, že malá jeho není? :think: A jestli je uvedený jako otec v RL, tak s tím asi moc nenaděláš…
Jinak ty testy soudně stojí skoro 20 tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verysek2012
25.10.13 08:56

No prave proto ze vim ze neni jeho, tak proto chci ty testy, byla to blbost malou na nej psat mno :,( a nechci tomu fetakovi davat svoje dite..tak co jinyho s tim mam delat?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1270
25.10.13 22:24

Hm, hm, já si ale myslím, že zrušení otcovství prakticky není možné. To by si musel jedině jiný chlap to dítě napsat na sebe, ale i tak je to složité. Zajdi si do nějaké právní poradny a na sociálku, ať ti poradí postup.
Jinak on má o malou zájem, chce ji vídat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anoneika
26.10.13 07:31

moc nerozumim

A proc si ji na nej psala??vzdyt nemusis uvadet otce do RL… s jednim ditetem to je pro zenskou jeste jde, to si mohla otce zatajit a zit sama.nebo on trval na tom, at ho uvedes??

• Citovat
  • Upravit
anoneika
26.10.13 07:33

A vej otec vi, ze ma dcerku??

• Citovat
  • Upravit
13837
4.3.14 10:24

Pokládám nový dotaz.
Muž má se ženou dítě. Nežijí spolu, dítěti je 8 let. Muž si myslí, že dítě není jeho, tak chce nechat udělat testy DNA. Když se na základě nich zjistí, že muž není otcem dítěte, tak co se pak děje dál? Bude otcem i nadále? Otcovství popřít nemůže, lhůtu prošvihnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.14 10:32
@Hadumi píše:
Pokládám nový dotaz.
Muž má se ženou dítě. Nežijí spolu, dítěti je 8 let. Muž si myslí, že dítě není jeho, tak chce nechat udělat testy DNA. Když se na základě nich zjistí, že muž není otcem dítěte, tak co se pak děje dál? Bude otcem i nadále? Otcovství popřít nemůže, lhůtu prošvihnul.

neděje se nic, je dál považovanán za otce, zůstane v rl atd.. takže spíš doporučuju, ať žije ve sladké nevědomosti.. :think: pokud ho to 8 let nezajímalo, a´t to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
4.3.14 10:49

@Hadumi Krom faktu že mu žena nasadila parohy se vůbec nic nemění. Rodičovská práva a povinnosti mu zůstávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová