DNA test otcovství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
12.3.19 07:09

@prdolkaprdolka No, možná ve spánku? :mrgreen: Ale je to nelegální. A mohla bys před soud.

Pokud chceš vědět, jestli jsou děti manžela, můžeš udělat test jim oboum a položit firmě otázku, jak jsou pribuznem. Pokud ti vyjde, že vlastní sourozenci, jsi v suchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 07:13
@prdolkaprdolka píše:
Moc prosím o radu. Mám švagrovou / bohužel / která všude roztrubuje, že moje a manželova první dcera není jeho. Máme totiž dvě. Ta mladší je blond a podobou je celý táta který je taky blond. Ta starší je tmavovlasá po mě a do podoby je spíš po mě. Což je kámen úrazu protože tam není údajně podoba po manželovi. Proto už mám těch spekulací a lží dost. Napadlo mě udělat test dna na určení otcovství a pak předevšema jí to v pálit ( švagrové ). Jenže nechci aby to manžel věděl předem. Proto se chci zeptat. Jak mu udělat stěr aby o tom nevěděl? Jsem 7 let vdaná a dochází mě trpělivost. Děkuju za radu, pomoct.

A co na to manžel? :nevim: Tvl, ta by šla… s rozbitou držkou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
12.3.19 07:14

Můj černovlasý manžel má taky po mně blond dceru a nikdy v životě by mě nenapadlo komukoli dokazovat, že je jeho dcera - ještě takhle pitomě natajno. Máš pocit, že švagrová se ti s omluvami vrhne k nohám? Jistě, že ne. Začne roztrubovat, že jsi v tom sama neměla jasno, takže sis musela nechat udělat testy - kdyby sis byla jistá, měla bys nějaké testování a nějakou praštěnou švagrovou na háku. V tom bych s ní asi souhlasila. Takže jestli nemáš sama nějaké kostlivce ve skříni, nech manžela, ať si sestřičku srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
12.3.19 07:19
@hanka.br. píše:
Můj černovlasý manžel má taky po mně blond dceru a nikdy v životě by mě nenapadlo komukoli dokazovat, že je jeho dcera - ještě takhle pitomě natajno. Máš pocit, že švagrová se ti s omluvami vrhne k nohám? Jistě, že ne. Začne roztrubovat, že jsi v tom sama neměla jasno, takže sis musela nechat udělat testy - kdyby sis byla jistá, měla bys nějaké testování a nějakou praštěnou švagrovou na háku. V tom bych s ní asi souhlasila. Takže jestli nemáš sama nějaké kostlivce ve skříni, nech manžela, ať si sestřičku srovná.

Presne.
Muj prvorozeny je pry po mne. Cely. Mne se to moc nezda, kdyby nemel znamenko na zadech, rikala bych si, ze se v porodnici sekli. :mrgreen: Druhorozeny byl po porodu tatuv otisk, ted se zase meni a nevim no… Ja proste tu podobu nevidim. Ani u jednoho. :mrgreen: ale testy delat nebudu, i kdyby mne nekdo takhle napadal. Pokud si nekdo z rodiny neni jisty, at si je udela na vlastni naklady. :mrgreen: ja si jista v tom, ci ty deti jsou, jsem. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
951
12.3.19 07:23

Spíš to působí, že jsi uletěla a nejsi si jistá, jestli to dítě manželovo je, proto mu chceš udělat stěr tajně :think: Pokud je to, co píšeš, pravda, tak se s manželem můžeš přece normálně domluvit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.3.19 07:24

@prdolkaprdolka Tak pokud víte že jsou děti manželovy tak bych se na švagrovou vykašlala případně bych si jí odchytila že jestli toho nenechá zažalujete jí za pomluvu a bude se muset veřejně omluvit a přiznat že je lhářka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 07:32
@Froseth píše:
Spíš to působí, že jsi uletěla a nejsi si jistá, jestli to dítě manželovo je, proto mu chceš udělat stěr tajně :think: Pokud je to, co píšeš, pravda, tak se s manželem můžeš přece normálně domluvit, ne?

Tak je to anonym, to by to napsala, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prdolkaprdolka
12.3.19 07:32

jistá jsi jsem na100% ale už mě to unavuje. manželovi jsem na to řekla sví, ale ten nad tím mávnul rukou, já bych asi na jeho místě bouchla tzv. do stolu a udělala švagrový takový ceres, že by lezla kanálem

• Citovat
  • Upravit
5640
12.3.19 07:41

Svagrova asi nebude zrovna svetlice, a zjevne ji dost lezis v zaludku. Nema ona taky deti? Zavani to klasickou projekci…jen jestli to neni nakonec ona, kdo ma doma „kukacku“, kdyz je v tehle veci tak strasne horliva. :mrgreen:

Moc nechapu, ze ji tak resis, mas cisty svedomi? Rikas, ze mas :nevim: Proste ji ignoruj, nejspis je trochu „sva“ no, takovych lidi je…

Příspěvek upraven 12.03.19 v 07:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.3.19 07:41

@prdolkaprdolka A proč na švagrovou nevlítneš sama? Jsou věci, které se nedělají a tohle je jedna z nich. To to vytrubuje i před tchánem a tchyní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
12.3.19 07:42

@prdolkaprdolka tak manžel má asi víc rozumu než ty. Mě někdo něco takového kvákat, tak nad tím taky mavnu rukou. Vím svoje a hotovo dvacet. Syn taky vypadá jako já a co… udělám si papír a vždycky když mi někdo řekne: je vůbec tvojeho chlapa? Tak rychle najdu v kabelce papír a ukážu ze je? Já nevím, mě to přijde prastene… když ti to tak vadí, tak pošli švagrovou někam anebo ji normálně řekni, ze ti to ubližuje a nemusíš dělat stery ne? Mě proste přijde fakt úplně psycho, ze lidi si radši za zády dělají takové ptakoviny, místo toho aby si nepříjemné věci řekli do oči a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 07:45
@Stánina píše:
Tak je to anonym, to by to napsala, ne? :think:

Jo tak to není anonym :mrgreen: promiň :kytka: @Froseth

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prdolkaprdolka
12.3.19 07:45

švagrová dva roky dělá vše proto aby manželství zničila, ona moc dobře ví proč se mě vyhýbá. dostala by tak přes pusu, že by mě nezastavil ani tchán. už jsem zažila i stížnost, že na mě psala. Nejsmutnější na tom je, že nemám zastání. u tchána s tchýní si stěžuje taky, ale narazila. upřímně, kdybych měla kam s dětmi jít tak odejdu z manželství hned. Jsem z toho unavená a na právníka nemám abych jí zavřela pusu jednou pro vždy.

• Citovat
  • Upravit
12.3.19 07:46
@Verurizeckova píše:
@prdolkaprdolka tak manžel má asi víc rozumu než ty. Mě někdo něco takového kvákat, tak nad tím taky mavnu rukou. Vím svoje a hotovo dvacet. Syn taky vypadá jako já a co… udělám si papír a vždycky když mi někdo řekne: je vůbec tvojeho chlapa? Tak rychle najdu v kabelce papír a ukážu ze je? Já nevím, mě to přijde prastene… když ti to tak vadí, tak pošli švagrovou někam anebo ji normálně řekni, ze ti to ubližuje a nemusíš dělat stery ne? Mě proste přijde fakt úplně psycho, ze lidi si radši za zády dělají takové ptakoviny, místo toho aby si nepříjemné věci řekli do oči a byl klid.

Mě by to teda štvalo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.3.19 07:48

@prdolkaprdolka A manželovi to nevadí? Měli byste si s ní promluvit oba a třeba by byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová