Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Takco píše:
Vyzkoušejte teda nějakou tu domácí sadu.
jako že by to bylo přesnější než 4 laboratoře?
je schopná tam strčit milencovo DNA, jen aby měla pravdu…chudák dítko
Tak si to nechte udělat ve všech laboratořích co na světě jsou. Ať máte jistotu. Třeba se najdou takové, co vám potvrdí výsledek, který chcete
@ka2ka píše:
kažedej najde v každém dítěti kousek svojí podoby nebo doboby kohokoliv chce nedávno jsem byla svědkem jak dvě paní chválili chlapovi děti jaké je má nádherné smůla ani jedno nebylo jeho, ale jo no kdy stačí vzdálená podoba jen přibližná barva vlasů a už každý tu podobu vidí protože prostě předpokládá že tam má být
Až na to, že dcera je blondýna s modrým očima. Chlap tmavě vlasy i oči ![]()
Ale za roky společneho bydlení mám stejnou miminku, stejně mluví… ![]()
Prostě kdo chce, podobu najde. Když ji hledá
@Netopirek ale já to nechci rozumite mi? Jen to je prostě vidět…
@Alzbeta4 jezis, prestan s tim uz. Proste vidis, co chces videt. Milenec ma asi velky… charisma? Mne treba ted pani na hristi rekla, ze dcera musi byt cely tatinek, muz tam s nami nebyl. Pritom spousta lidi naopak rika, ze je cela ja. Kazdy proste vidi, co chce a na co se zameruje. ![]()
@Alzbeta4 píše:
@Netopirek ale já to nechci rozumite mi? Jen to je prostě vidět…
protože to vidět chceš. Kudrnaté vlasy má 90% dětí. Jsou to první dětské vlásky. Po ostříhání už je nejspíš mít nebude. To samé barva vlasů…
Nejstarší se narodila černovlasá, teď je blondýna. Jo a taky měla lokýnky, no teď má prd.
Prostě test DNA ti řekl kdo je otec. A je jedno na koho podobu vidíš.
Nechci to vidět, vidí to lidi z okolí..slyším to denně.. Takže asi tak…
@Alzbeta4 píše:
Tchýně, babičky všichni.
Tchýně a babičky ti tvrdí, že je dítě celý tvůj milenec jo? ![]()
Máte zajímavé rodinné vztahy.
@Alzbeta4 píše: @Parninas..malá, že neni jejího syna. Prostě to je vidět
A jí nestačí čtyři výsledky z laboratoří, že je jejího syna divné
bájíš jak Baron Prášil…
@Alzbeta4 píše:
Jako rysy má po něm, oči, vlasy a testy hovoří jinak… Nikdo to nechápe
Běž se léčit. Chudáci všichni kolem tebe a největší chudák je tvé dítě.
@Alzbeta4 píše: @Parninas..malá, že neni jejího syna. Prostě to je vidět
No jestli ti to spíš neříká proto, abys se s jejím synem rozešla/rozvedla a konečně by od tebe měli pokoj. Fakt bych doma chtěla mít nevěrnou partnerku, která celé široké okolí otravuje s tím, že dítě není partnera a chce se v tom utvrzovat. Napadlo tě někdy jak se z tvého jednání musí cítit tví bližní?