Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja to nechapu, proc bys odchazela z manzelstvi?
a jak jsi na to prisla, ze ona toto vyklada?
došla jednou ke mě kopie stížnosti kterou na mě napsala a od té doby je vždy nějaká novinka od ní. tohle je ale dost silný kafe.
@prdolkaprdolka píše: švagrová dva roky dělá vše proto aby manželství zničila, ona moc dobře ví proč se mě vyhýbá. dostala by tak přes pusu, že by mě nezastavil ani tchán. už jsem zažila i stížnost, že na mě psala. Nejsmutnější na tom je, že nemám zastání. u tchána s tchýní si stěžuje taky, ale narazila. upřímně, kdybych měla kam s dětmi jít tak odejdu z manželství hned. Jsem z toho unavená a na právníka nemám abych jí zavřela pusu jednou pro vždy.
A proc to tedy resis? Tvoje okoli vi svoje a ostatnim je do toho houby. Dej ji najevo, ze ti je to ukradene a neres to.
@prdolkaprdolka píše:
manžel, tchýně, úřad
Takze vsude tam uz vedi, ze ma neco s hlavou. Tak bude asi nejlepsi si toho nevsimat.
@prdolkaprdolka píše: švagrová dva roky dělá vše proto aby manželství zničila, ona moc dobře ví proč se mě vyhýbá. dostala by tak přes pusu, že by mě nezastavil ani tchán. už jsem zažila i stížnost, že na mě psala. Nejsmutnější na tom je, že nemám zastání. u tchána s tchýní si stěžuje taky, ale narazila. upřímně, kdybych měla kam s dětmi jít tak odejdu z manželství hned. Jsem z toho unavená a na právníka nemám abych jí zavřela pusu jednou pro vždy.
pokud odejdeš jen jí dokážeš že dítě není jeho, test otcovsví ti proti kecům nepomůže jen vyhodíš peníze , nech jí být
Odejít z manželství kvůli švagrové? Tím bys jen potvrdila všechno co o tobě říká.
Zkus ještě jednou manželovi říct, jak moc to vadí. A i nad čím uvažuheš, jestli se tě nezastane. Je možné, že jemu vůbec nedochází jak moc tě to užírá.
@prdolkaprdolka proc bys odchazela z manzelstvi? To chces prijit o manzela a otce svych deti kvuli takove pipi.e? Jestli je to z jeji strany uz takovy natlak,rekla bych narovinu muzi,at s tim neco udela,no snad si umi srovnat sestru. Nejradsi bych ti poradila se ji postavit sama,ale je pravda,ze nekteri lidi se v tomto vylozene vyzivaji a ona by si tvoje vybuchy mozna o to vic uzivala. Jediny reseni je tvuj manzel,at da vsem najevo na ci strane stoji a myslim,ze ji to prestane bavit. Jo a ty testy DNA jsou podle me nejvetsi hloupost,za prve vyhozene penize,pokud jsi si ty jista a za druhe jak uz tu nekdo psal,akorat bys ji ukazala,ze sis jista moc nebyla, kdyz na to potrebujes papir. Doslapni si fakt na manzela,sama vim,co rikam,taky nemam s manzelovou rodinou moc dobre vztahy a zkusenosti. ![]()
Ty chces odejit z manzelstvi kvuli svagrove
CHces delat testy dna abys ji jako dokazala ze nema pravdu?
Na pravnika nemas a nemrzi te vyhodit tolik penez za test Dna?
Jako nezlob se na me,ale bud si se zblaznila nebo jsi trochu mimo..
@dalmatinka 123 píše:
Ty chces odejit z manzelstvi kvuli svagrove
CHces delat testy dna abys ji jako dokazala ze nema pravdu?
Na pravnika nemas a nemrzi te vyhodit tolik penez za test Dna?
Jako nezlob se na me,ale bud si se zblaznila nebo jsi trochu mimo..
Mimo, taky z toho mám ten pocit..
@prdolkaprdolka píše:
já bych asi na jeho místě bouchla tzv. do stolu a udělala švagrový takový ceres, že by lezla kanálem
NO TAK TO UDĚLEJ! A nečekej na manžela/tchánovce.
Holky, nemáte některá zkušenosti s testy otcovství přes dnacenter.cz? Zajímalo by mě, jak to probíhá? Jako myslím ten odběr, zda je to jednoduché a doma ten vzorek odebe každý. Díky moc.
@prdolkaprdolka píše:
Jenže nechci aby to manžel věděl předem.
Proc?
ještě jsem zapomněla podotknout, žeje to svobodná matka s jedním dítětem. Osobně si myslím, že tam je zakopaný pes, ale těžko říct proč je taková.