Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alzbeta4 píše:
@Keyllah ne nestačí, když podoba je nebe a dudy.
kecáš, ty výsledky testů jsi ji neukázala. A končím, lžeš jak když tiskne, další diskuze nemá cenu…
@Parninas tak on nebyl taky svatej ano je to moje chyba za kterou pikam!!! Ale chtěl a jsem se pouze zeptat jestli s testama nemá někdo zkušenosti, že u nás to absolutně neodpovida…
@Alzbeta4 píše:
@Keyllah ne nestačí, když podoba je nebe a dudy.
Tu podobu sis vybájila. Opravdu navštiv psychiatra. Potřebuješ ho jako sůl.
@Alzbeta4 píše:
@Parninas tak on nebyl taky svatej ano je to moje chyba za kterou pikam!!! Ale chtěl a jsem se pouze zeptat jestli s testama nemá někdo zkušenosti, že u nás to absolutně neodpovida…
Mě je fuk jestli je svatej nebo ne. Jen se zamysli jestli vším co děláš neubližuješ pouze všem kolem. Jak by bylo asi tobě kdyby manžel došel s dítětem od mileny a každý den by ti rval do ksichtu?
@topazio myslíš, že bych to jinak řešila? Fakt si to myslíš?…
@Alzbeta4 píše:
@topazio myslíš, že bych to jinak řešila? Fakt si to myslíš?…
Baví tě hodně mrvit svému dítěti život?
Ne nebavi!!! Ale ptala sem se kdo ma zkušenosti s těma testama!! Když to prostě vubec neodpovídá!
@Alzbeta4 píše:
Ne nebavi!!! Ale ptala sem se kdo ma zkušenosti s těma testama!! Když to prostě vubec neodpovídá!
Zkušenost s testy je, že ve chvíli kdy přijde výsledek. Tak všichni přestanou řešit podobu a VĚŘÍ výsledků
Tudíž nikdo nemá čtyři testy se stejným pozitivním výsledkem
@Netopirek a to, že podoba je na vyloučeneho chlapa je vlastně teda Ok…
@Alzbeta4 píše:
@Netopirek a to, že podoba je na vyloučeneho chlapa je vlastně teda Ok…
Ano je. Já zhruba do 5 let byla blondýna, teď mám vlasy tmavě hnědé (stejně jako oba moji rodiče). Oči mám světle šedé, nejbližší barvu má moje máma a to jsou tmavě modré. Tak po kom tím pádem jsem?
To že mimino vypadá nějak je naprosto irelevantní když má genetickou informaci od tvého manžela a ne milence. Tečka.
No jestli ti to spíš neříká proto, abys se s jejím synem rozešla/rozvedla a konečně by od tebe měli pokoj. Fakt bych doma chtěla mít nevěrnou partnerku, která celé široké okolí otravuje s tím, že dítě není partnera a chce se v tom utvrzovat. Napadlo tě někdy jak se z tvého jednání musí cítit tví bližní?