DNA test otcovství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
5.12.21 14:13

A kdo je v rodném listě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
5.12.21 14:52

@Netopirek ne to je chlap vyloučený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.12.21 14:57
@Alzbeta4 píše:
@Netopirek ne to je chlap vyloučený

na tom rozmazaném fleku nebylo nic k poznání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
5.12.21 15:17

Tak tady rozmazanq fotka neni a to je prosim potvrzeny muž, kde prostě podoba není absolutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
5.12.21 15:20

Víš jak fungují geny?
My jsme 4 děti, 3 jsme jak vejce vejci a ta čtvrtá se nikomu z nás ani rodičům nepodobá. A že není kukačka vím proto, že je z dvojčat. :mrgreen: Tak asi tolik k tomu jaký má význam porovnávat vizuální podobu. Geny nelžou.

• Citovat
  • Upravit
23966
5.12.21 16:00
@Alzbeta4 píše:
Tak tady rozmazanq fotka neni a to je prosim potvrzeny muž, kde prostě podoba není absolutně.

Je a je a je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
5.12.21 18:18
@Parninas píše:
Víš jak fungují geny?
My jsme 4 děti, 3 jsme jak vejce vejci a ta čtvrtá se nikomu z nás ani rodičům nepodobá. A že není kukačka vím proto, že je z dvojčat. :mrgreen: Tak asi tolik k tomu jaký má význam porovnávat vizuální podobu. Geny nelžou.

A co dvojvaječná dvojčata? :P

• Citovat
  • Upravit
Parninas
5.12.21 18:24
@catch-22 píše:
A co dvojvaječná dvojčata? :P

Kuš. :P
Ony jsou dvojvaječné, to je pravda. Jako dospělé už vypadáme o dost podobněji, puberta zasáhla. Ale jako dítě byla sestra fakt odlišná (a nebo my zbylí 3 jsme si zase až moc podobní, bratr být mladší, tak si nás taky pletou za dvojčata :mrgreen: ).

• Citovat
  • Upravit
41182
5.12.21 19:03

To dítě je a bude chudák, cokoli je lepší než mít doma toto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
5.12.21 22:25
@Parninas píše:
Víš jak fungují geny?

No, dve vajicka můžou být oplodněna v jiný čas… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
5.12.21 22:54
@Takco píše:
No, dve vajicka můžou být oplodněna v jiný čas… :think:

Jak jsem už psala catchovi, je to spíš vtip s tím jakou formou jsem to napsala. ;)
Ale jo, určitě je pravděpodobnější to, že mají mé sestry dvojčata jiné otce, to je jasný jak facka. Díky za objasnění.

• Citovat
  • Upravit
5378
5.12.21 22:56
@Parninas píše:
Jak jsem už psala catchovi, je to spíš vtip s tím jakou formou jsem to napsala. ;)
Ale jo, určitě je pravděpodobnější to, že mají mé sestry dvojčata jiné otce, to je jasný jak facka. Díky za objasnění.

Tak to nemyslím. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
5.12.21 23:03
@Takco píše:
Tak to nemyslím. :srdce:

Já to tak psala schválně pro zakladatelku, že vyvozovat cokoliv z podoby mimin je úplně mimo i a i těch starších s vyvinutějšími rysy je to pořád kolikrát náhoda, který gen se ujme a který ne. Ta naše odlišná sestra se do naší společné podoby začala vybarvovat až kolem puberty, do té doby byla takový náhodný mix. :mrgreen:

Jsem to psala i předtím, že já mám světle šedé oči a to doslova a do písmene nikdo jiný v rodině nemá. A co bych z toho vyvozovala? Vůbec nic. :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23966
5.12.21 23:05
@Parninas píše:

To určitě mají. Hlavně na to, aby každé vajíčko oplodnil někdo jiný, musí mít vaše mám dvě dělohy. A bacha je to dědičné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
5.12.21 23:06
@Netopirek píše:
To určitě mají. Hlavně na to, aby každé vajíčko oplodnil někdo jiný, musí mít vaše mám dvě dělohy. A bacha je to dědičné :mrgreen:

Myslím, že nemusí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová