Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, že mu je malá podobná..že i on měl kudrnaté vlásky a nikdo já ani potvrzený chlap jsme neměli ani nikdo z rodiny…
@Alzbeta4 píše:
Ano, že mu je malá podobná..že i on měl kudrnaté vlásky a nikdo já ani potvrzený chlap jsme neměli ani nikdo z rodiny…
A? Třeba moji barvu očí taky nemá nikdo z mé rodiny. Že bych byla adoptovaná? ![]()
@Alzbeta4 píše:
Test DNA se nespletl. Rozhodně ne v několika laboratořích. Dítě je manžela. A je jedno jestli je podobné milenci. On totiž každý vidí podobu jakou chce.
Já se teď nedávno dozvěděla, že dcera je úplně jak když chlapovi ze zádele vypadla.
Ale u přesto jeho není
@Parninas píše:
A? Třeba moji barvu očí taky nemá nikdo z mé rodiny. Že bych byla adoptovaná?
Já bych to viděla jako 100% důkaz. Měla by si začít pátrat ![]()
@Netopirek píše:
Test DNA se nespletl. Rozhodně ne v několika laboratořích. Dítě je manžela. A je jedno jestli je podobné milenci. On totiž každý vidí podobu jakou chce.
Já se teď nedávno dozvěděla, že dcera je úplně jak když chlapovi ze zádele vypadla.
Ale u přesto jeho není
kažedej najde v každém dítěti kousek svojí podoby nebo doboby kohokoliv chce nedávno jsem byla svědkem jak dvě paní chválili chlapovi děti jaké je má nádherné smůla ani jedno nebylo jeho, ale jo no kdy stačí vzdálená podoba jen přibližná barva vlasů a už každý tu podobu vidí protože prostě předpokládá že tam má být
@Alzbeta4 píše:
Takže 4 laboratoře se spletly. Aha, tak jistě…A soused třeba v dětství vlnité vlasy neměl? nebo pošťák? nebo řidič autobusu? ![]()
Jako rysy má po něm, oči, vlasy a testy hovoří jinak… Nikdo to nechápe
@Alzbeta4 píše:
Pak je zcela jistě jeho! nebo čeho se tady chceš dopátrat? Zcela jistě je to dítě milence.
@Alzbeta4 píše:
Naopak. Chápou to všichni, to jen ty jsi blbá jak necky.
@Alzbeta4 píše:
Myslím, že je tam pravděpodobnost 99,xxx u těch testu.
@AnettkaMalus píše:
Test probíhá doma, kdy po objednání ti domů přijde ta jejich testovací sada, kdy v tomhle případě stačí pouze výtěr z pusy. Vše se zabalí podle návodu a odešle zpátky na testovací kliniku, odkud ti asi do týdne přijde zpráva s výsledkem.
Myslím, že k testování stačí i vlas(y)?
@Alzbeta4 píše:
Vyzkoušejte teda nějakou tu domácí sadu.