DNA test otcovství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
1.12.21 10:17
@Alzbeta4 píše:
@Netopirek já prostě rysy, oci, vlasy vyloučený muž..známa co nevi o testech tak mi to napsala taky tak

A co teda budeš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.12.21 10:22

@Netopirek sama nevim… Když testy hovoří jinak, nevim jestli se tomu da věřit, když je i několik článku, že jsou chybný, že si výsledky lab vymýšlejí… Nevim fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
1.12.21 10:28
@Alzbeta4 píše:
@Netopirek sama nevim… Když testy hovoří jinak, nevim jestli se tomu da věřit, když je i několik článku, že jsou chybný, že si výsledky lab vymýšlejí… Nevim fakt nevim
Čtyři různé laboratoře měli chybný výsledek? Vážně?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.12.21 13:05

@Netopirek jako taky mi to celý prostě nesedí, že by někdo riskoval falešné výsledky, ale jkdyž ze strany státu nejsou kontrolovaný tak těžko říct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
1.12.21 14:11
@Alzbeta4 píše:
@Netopirek jako taky mi to celý prostě nesedí, že by někdo riskoval falešné výsledky, ale jkdyž ze strany státu nejsou kontrolovaný tak těžko říct..

Prostě je to blbost. A kdyby je falšovali. Tak se ty čtyři společnosti jako dohodli, že vám dají stejný výsledek?
To je blbost. Prostě se všichni smiřte s výsledkem.
Otec je manžel. Milenec je nic. A víc to neřešte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
1.12.21 14:21
@Alzbeta4 píše:
jako taky mi to celý prostě nesedí, že by někdo riskoval falešné výsledky, ale jkdyž ze strany státu nejsou kontrolovaný tak těžko říct..

Prober se, jestli máš opravdu čtyři plnohodnotné posudky, tak v nich máš vypsaný i posuzovaný genetický profil a jsi schopná zkontrolovat, že pokaždé vyhodnocovali stejné osoby.
Takže i kdyby teoreticky došlo v jednom případě k záměně vzorků, tak ty tři ostatní by to pokryly. Ty to máš dokonce 4:0.
Mimochodem, metoda čtyřnásobného výpočtu a případně přehlasování jednoho odchylného výsledku třemi ostatními se používá u těch nejkritičtějších aplikací, například NASA při letech ve vesmíru. Pro Tebe by to mělo být dost dobré taky. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
195
1.12.21 15:39

@catch-22 jeden je akreditovany s overenou identitou a ostatni anonymni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
1.12.21 15:42
@Alzbeta4 píše:
@catch-22 jeden je akreditovany s overenou identitou a ostatni anonymni

Ale to je úplně jedno, pod jakým jménem je to udělané. Buď máš v posudku rozepsané porovnání profilů nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
195
1.12.21 17:54

Ano, ale to mám jen jeden, kde jsou profily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
1.12.21 17:56
@Alzbeta4 píše:
Ano, ale to mám jen jeden, kde jsou profily…

Tak si pro klid duše udělej ještě jeden s profily někde jinde a jestli to vyjde stejně, tak se navzájem potvrdí a můžeš klidně spát.

• Citovat
  • Upravit
195
5.12.21 12:56

Omlouvám se, ale při nátlaku lidi se chci zeptat i Vás. Přijde Vám takhle podoba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.12.21 13:14
@Alzbeta4 píše:
Omlouvám se, ale při nátlaku lidi se chci zeptat i Vás. Přijde Vám takhle podoba?

jako dítě a rozmazaný flek? Tam tu podobu najde každý

a testy DNA jsou nad podobou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27665
5.12.21 14:06

Zakladatelko tomu rozmazanému fleku by byla podobná většina bílých dětí včetně mě jako malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.12.21 14:09

Žádná podoba tam není. Ty jsi vážně psycho. :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.12.21 14:11
@topazio píše: Žádná podoba tam není. Ty jsi vážně psycho. :cert: :zed: