Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky pridam se k vam dnes mam slezinu u zoo s kamoskama a jejich detma a rada bych je napalila poradite nekdo neco to sane tchyni bych chtela napalit a sve rodice pro pritele uz mam peprnej vtipek nachystany
@Safrane óóó, tomu se říká : vyrovnaný jedinec
bez komentáře!!!
@dani24687 píše:
Taky chci tip pro tchýni, tchána a ségru a mamku
Hele a co ze jsi vyhrala v sazce a ze se s bima rozdelis o nejakej ten milion
Nebo me napada rodice napalit s tim ze si tehotna le u nich by to spis privodilo infarkt pc mi pomhaji dost s hlidanim ve zkouskovym obdobi a jeste me cekaji 4roky na vs takze ja toto zavrhuju…naopak u tchyne tim bych ji spis zklamal kdyby se dozvedela ze to neni pravda
Nitky se zdaji jako fajn vtip
Ale celkove moc na tyhle aprilove zertiky nejsem…
@aspagi píše:
Hele a co ze jsi vyhrala v sazce a ze se s bima rozdelis o nejakej ten milion
no, nechci napálit tak, aby byli ve finále zklamaní ![]()
@dani24687 píše:
no, nechci napálit tak, aby byli ve finále zklamaní
S timhle asi souhlasim, kdyz „napalit“, tak to vymyslet tak nejak, aby ve finale, nebyl nikdo zklamany…
Když nad tím tak uvažuji, napadá mě, že bych manželovi zavolala, aby se na dnešní večer pořádně připravil, že ho čeká doma překvapení, jak ho znám bude mě přemlouvat, abych mu ho prozradila.. řeknu mu, že na noc jsem zajistila sex ve třech a ať se nechá překvapit, zda to bude žena nebo muž.. To ho zaručeně dostane! ![]()
„jinak, nejsem příznivec těchto sexuálních metod“ jenom pro pořádek ![]()
Během dne už právě se moc lidí nenachytá protože už to ví že je apríla nejlepší to je hned brzo ráno. A odpoledne bych lidi nachytala v souvislosti s aprílem. Např loni jsem nachytala mamku- mam mladou ségru, chodí ještě na základku a byla zrovna nemocná tak jí nechala doma samotnou a ještě bych měla vysvětlit že mají papouška kterého neskutečně zbožňujou, no a já řikám mamce: tak si představ, ségra mě dneska nachytala že jí Lóra spadla za skříň (vestavěná ale se škvírou-taková stará nejde odtáhnout) a že neví co má dělat a pak mi řekla apríl. No jo, jenže zavěsila telefon a pak mi volá znova tentokrát ubrečená že jí tam spadla už doopravdy že to přivolala tak jestli by nemohla to v práci zabalit dřív a jet za ségrou to vyřešit. No máma byla hotová do té doby než jsem jí popřála krásného prvního dubna.
@SonaBN ty jo, to bych mohla udělat chlapovi, 4 děcko by už nerozdychal, ale já jsem strašně špatná herecka, by mi cukaly koutky ![]()
@aspagi píše:
Ahoj holky pridam se k vam dnes mam slezinu u zoo s kamoskama a jejich detma a rada bych je napalila poradite nekdo neco to sane tchyni bych chtela napalit a sve rodice pro pritele uz mam peprnej vtipek nachystany
Abys nakonec do ZOO nedorazila sama - jakože by holky napálily tebe
![]()