Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mně to tedy taky nepřijde vtipné a vůbec se divím, že nemáte tušení kam dítě dává ruce. Bych chtěla vidět co sem napíšeš, pokud by ta káva byla horká.
A klidně do mě…
@Trojlístek píše:
Mně to tedy taky nepřijde vtipné a vůbec se divím, že nemáte tušení kam dítě dává ruce. Bych chtěla vidět co sem napíšeš, pokud by ta káva byla horká.A klidně do mě…
Přesně!
Naprosto s tebou souhlasim, myslím si to samé ![]()
@Trojlístek No že se prcek vyvalí ve vykalu pak v kafi mi moc vtipny nepřijde. To se omlouvam
@Trojlístek píše:
Mně to tedy taky nepřijde vtipné a vůbec se divím, že nemáte tušení kam dítě dává ruce. Bych chtěla vidět co sem napíšeš, pokud by ta káva byla horká.A klidně do mě…
Pokud by byla horka, pak ji predpokladam nepije tak, aby na ni mohla sahnout. Nebo mysllis, ze je blba?
@Trojlístek píše:
Mě by zajímalo kolik jsi „odchovala“dětí že si myslíš že rodič ví vždy kde má jeho dítě právě strčený ruce.No booože tak tatínek olíznul kaďana. Je to hnusný, nechutný, ale holt se stává. Nikdy nevíš kam a kdy strčí ruce tvůj potomek a co s nimi potom „vyzdobí“
@Anonymní píše:
To je teda sila, ten příběh mi nepřijde ani k popukání, ani na to, abych se za břicho propadala, natož aby se tu zveřejňoval. Myslim, ze diskuze neni od toho, aby se v ni zveřejňoval příběh, na to je deníček, i kdyz ani tam bych takový příběh číst nepotřebovala. Za par tydnu porodim prvni díte a doufám, ze se ze me nestane podobně ujeta osoba, která tohle bude povazovat za vtipné a hodné zveřejněni…
@jitkabokule to vis, jeste neni matka a uz ted je cela rozhozena a pritom jde o hovno.
@jitkabokule Ježíš, to jako nemůže mit člověk jiný názor? Sympatizantu tu ma zakladatelka dost, tak nechápu, ze vás rozčiluje názor asi 5 lidi, kterým ten „dnešní zážitek“ vtipný nepřijde. Tady nejde i to, čeho je nebo neni děcko schopné, ale o to, ze ma někdo potřebu se s takovou fekální přihodou chlubit na netu. Jinak, to ze děti produkují ho.na a strkají ruky, kam nemají me nepřekvapuje. Snad nemusím k tomu, abych tu na něco napsala názor, čekat az porodim a poté az uplyne nějaká doba, abyste mohly napsat, jo tak ted uz mas za sebou kus výchovy, tak klidně napiš, co si myslíš, ale do té doby mas informační embargo…
@Rakosnicek1983 ale ta reakce, že jsi ještě neporodila, nebyla na tebe. mně přijde třeba tvůj příspěvek úplně jiný než ten, na který bylo reagováno v tom smyslu, že „ještě neporodila, takže co ví“
ale zajímalo by mě, jak jsi přišla na to, že by zakladatelka byla tak blbá, že by pila horké kafe u dítěte
![]()
@dani24687 ale byla prave, ja psala i ten anonymní ocitovany příspěvek…zato jsem nepsala nic o blbe zakladatelce a horke kávě…spis me udivuje, ze jim tam litá nahé děcko, chápala bych to mozna v létě nebo par minut pred koupanim, takhle z toho nejde samozřejmě důvod poznat, no ale pak ma nahé díte k takovému chování, ze se vydělá na podlahu asi o dost blíž než díte oblečené (nebo vychovane?)
Tak jsem ráda, že nejsem jediná, které zážitek nepřišel vtipný a už vůbec né tak senzační, aby se musel zveřejňovat „pro pobavení“.. ale dlouho jsem byla jediná, až mě to děsilo ![]()
Jinak samozřejmě nic ve zlém, každý máme jinou úroveň humoru, ale tohle mi přijde moc.. Toť můj názor
@PetaP jediná ne, je nás asi pět, ale ty mas stesti, ze uz mas díte, tak se k tomu můžeš vyjádřit.
@Rakosnicek1983 tak vychované nevychované vs oblečené neoblečené bych fakt neřešila. tak to jsem si tě asi spletla, promiň
já taky neříkám, že je to vtipný, až se za břicho popadám a že já sama bych to zveřejnila. můj chlap by se tomu třeba ani nesmál, on by se rovnou poblil.
nechce ani přebalovat hovišťáky
ale zas nevidím důvod, proč tady zakladatelku urážet jako ta hloupačka arabka