Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Měla bych radost, že se baví a asi bych se bavila/smála taky ![]()
Od takových restaurací nečekám hogofogo atmosféru a podobně.
Vím co by udělal můj chlap
hnedka by se přidal a ve finále by se točilo video a společně fotilo
já bych se smála a určitě je tohle hezčí na pohled, než otrávení důchodci v kaufu
holt jim prejte. A jak už tu někdo psal, takovej obraz by mě dodal energii ![]()
Myslíš něco podbnýho jako tady? ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
zapojila bych se, pokud teda nepěly něco od Evy a Vaška
a asi bych se smála ještě dlouho ![]()
Me se strasne libi koukat na optimisticky nalozeny duchodce a jeste vic na pary, ktery se vedou v parku za ruce pravdepodobne po pul stoleti souziti coz je uzasny
vypruzenych znudenych stariku je vsude tuna, ale tohle je preci super. Zvlast kdyz nikoho vylozene nerusily
@Šarlota4 ano
dva stari, jak se vedou za ruce
to vzdycky mlatim do mojeho at se kouka, jak je to krasny ![]()
@mrs.gendy píše:
@Šarlota4 anodva stari, jak se vedou za ruce
to vzdycky mlatim do mojeho at se kouka, jak je to krasny
Ja tomu memu, ze tohle je muj zivotni cil. A uz zacal i on snit o tom jak si me vede ve vsedni den na brunch a odpo na cajicek o paty. Doufam, ze se toho dozijeme:)
Ale tak samozřejmě, ze by mě to pobavilo. Hlavně bych se smála taky a na 99% bych se s nimi dala do řeči ![]()
Já bych taky neudělala nic…asi bych jako ted se nad tím usmívala a říkala si:" Kéž bych jednou až mi bude sedmdesát, byla zdravá, při chuti a tááák veselá." ![]()
Jé to muselo být fakt prča, asi bych se neudržela a smála bych se, babči mají palec, museli mít super odpoledne ![]()
Jak já se znám měla bych z toho srandu a brala bych to jako „vtipnouhistorkuznatáčení“.A jak jsem znala svého skvělého moravského tatíka, tak ten by se k nim přidal a s babčama by jim z toho udělal Vlachovku. Mêli by rázem plno. ![]()
To je super, pobavilo by mne to
A dostala jsem diky tomu, chut na cinu ![]()