Dnešní zážitek :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
20.3.16 21:13

Měla bych radost, že se baví a asi bych se bavila/smála taky :mrgreen:

Od takových restaurací nečekám hogofogo atmosféru a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
20.3.16 21:14

My bysme se tomu asi smali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
20.3.16 21:28

Vím co by udělal můj chlap :D hnedka by se přidal a ve finále by se točilo video a společně fotilo :mrgreen: já bych se smála a určitě je tohle hezčí na pohled, než otrávení důchodci v kaufu :roll: holt jim prejte. A jak už tu někdo psal, takovej obraz by mě dodal energii :pankac:

• Citovat
  • Upravit
25897
20.3.16 21:31

@lear sis měla taky zabékat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
20.3.16 21:35

Myslíš něco podbnýho jako tady? :)

https://www.youtube.com/watch?…

zapojila bych se, pokud teda nepěly něco od Evy a Vaška :mrgreen: a asi bych se smála ještě dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
20.3.16 21:54

Me se strasne libi koukat na optimisticky nalozeny duchodce a jeste vic na pary, ktery se vedou v parku za ruce pravdepodobne po pul stoleti souziti coz je uzasny :))) vypruzenych znudenych stariku je vsude tuna, ale tohle je preci super. Zvlast kdyz nikoho vylozene nerusily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
20.3.16 21:56

@Šarlota4 ano :pankac: dva stari, jak se vedou za ruce :srdce: to vzdycky mlatim do mojeho at se kouka, jak je to krasny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
598
20.3.16 21:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
20.3.16 21:59
@mrs.gendy píše:
@Šarlota4 ano :pankac: dva stari, jak se vedou za ruce :srdce: to vzdycky mlatim do mojeho at se kouka, jak je to krasny :mrgreen:

Ja tomu memu, ze tohle je muj zivotni cil. A uz zacal i on snit o tom jak si me vede ve vsedni den na brunch a odpo na cajicek o paty. Doufam, ze se toho dozijeme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.16 22:01

Ale tak samozřejmě, ze by mě to pobavilo. Hlavně bych se smála taky a na 99% bych se s nimi dala do řeči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
20.3.16 22:13

Já bych taky neudělala nic…asi bych jako ted se nad tím usmívala a říkala si:" Kéž bych jednou až mi bude sedmdesát, byla zdravá, při chuti a tááák veselá." :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
20.3.16 22:14

Jé to muselo být fakt prča, asi bych se neudržela a smála bych se, babči mají palec, museli mít super odpoledne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
20.3.16 22:15

@Šarlota4 tak my uz snime o tom, jak si budem schovavat zuby :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
148995
20.3.16 22:23

Jak já se znám měla bych z toho srandu a brala bych to jako „vtipnouhistorkuznatáčení“.A jak jsem znala svého skvělého moravského tatíka, tak ten by se k nim přidal a s babčama by jim z toho udělal Vlachovku. Mêli by rázem plno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
20.3.16 22:26

To je super, pobavilo by mne to :mrgreen: A dostala jsem diky tomu, chut na cinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí