Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Takže dítě musí být oblečené, vyjma horkého počasí, jinak je to divný. Jo a nahý znamená nevychovaný, totéž znamená, když hodí bobek na zem. Kafe se pije automaticky horký, tudíž se vždy musí pít na kilometr daleko od dítěte. Když dítě nesleduju na každém metru a stává se, že v nějakou chvíli nevím, kde je a co dělá s rukama, jsem taky divná. Každý, komu tato příhoda přijde vtipná, je divný. A je úplně jedno, že vtipná přijde většině lidí. Nejsprávnější názor má ten, co viděl mimino z rychlíku, ten ví obvykle nejlíp, co jak jednou bude dělat a jak se bude chovat. Zas ale buďme rádi za takové lidi, aspoň nám ostatním divným můžou krásně zvedat sebevědomí ![]()
@zuzouš píše:
Takže dítě musí být oblečené, vyjma horkého počasí, jinak je to divný. Jo a nahý znamená nevychovaný, totéž znamená, když hodí bobek na zem. Kafe se pije automaticky horký, tudíž se vždy musí pít na kilometr daleko od dítěte. Když dítě nesleduju na každém metru a stává se, že v nějakou chvíli nevím, kde je a co dělá s rukama, jsem taky divná. Každý, komu tato příhoda přijde vtipná, je divný. A je úplně jedno, že vtipná přijde většině lidí. Nejsprávnější názor má ten, co viděl mimino z rychlíku, ten ví obvykle nejlíp, co jak jednou bude dělat a jak se bude chovat. Zas ale buďme rádi za takové lidi, aspoň nám ostatním divným můžou krásně zvedat sebevědomí
@zuzouš divná jsi ty, protože si vztahovacna úplne zbytečně. Kdyz jsem napsala, ze me udivuje nahé díte v bytě, neznamená to kritiku, jak sis to ty přebrala. Naopak poté, co tu základatelka napsala, ze je to kvuli plenkam, tak to chapu-to ze jsem nevěděla, ze se to tak dela (respektive někdo to tak dela) beru, stejne jak to olizovani ruk-nevěděla jsem otom, bud to v mem okolí lidi nedělají nebo o tom nemluví…o kávě jsem nepsala a to nevychovane díte je s otaznikem, cíli taky nic definitivního, čím bych někoho napadla…a mimichodem, to ze se to zda většině vtipné, neznamená, ze ten kdo je ve většině ma pravdu. Vetsine lidi připadají vtipné porady typu Dobroty a Gogo sou, naopak v menšině jsou lidi, co sleduji treba Monty Pythona a Cimrmana, takze určovat vkus podle většiny je zavádějící, howg. Kazdopadne to nemění nic na tom, ze si MYSLIM, ze to je historka, co ma zůstat v rodině.
Mě to vtipné přijde. Nevím, jestli bych se o tuto příhodu podělila na emiminu, ale to asi proto, že můj manžel by to nenesl tak statečně a s úsměvem. Znám taky období, kdy dítě chce být pořád nahé a svléká se. Dcera se svých exkrementů bála, ale za to syn je taky prase a už jsem měla nadělení i v posteli. Stačí jen mýt nádobí nebo něco/někde uklízet a nadělení je na světě. Dítě nelze uhlídat nonstop, jen je nutné mít nebezpečné věci z dosahu.
@Rakosnicek1983 dneska se cítím opravdu báječně, díky ti
Napiš ještě něcooo!
@Rakosnicek1983 píše:
@zuzouš divná jsi ty, protože si vztahovacna úplne zbytečně. Kdyz jsem napsala, ze me udivuje nahé díte v bytě, neznamená to kritiku, jak sis to ty přebrala. Naopak poté, co tu základatelka napsala, ze je to kvuli plenkam, tak to chapu-to ze jsem nevěděla, ze se to tak dela (respektive někdo to tak dela) beru, stejne jak to olizovani ruk-nevěděla jsem otom, bud to v mem okolí lidi nedělají nebo o tom nemluví…o kávě jsem nepsala a to nevychovane díte je s otaznikem, cíli taky nic definitivního, čím bych někoho napadla…a mimichodem, to ze se to zda většině vtipné, neznamená, ze ten kdo je ve většině ma pravdu.Vetsine lidi připadají vtipné porady typu Dobroty a Gogo sou, naopak v menšině jsou lidi, co sleduji treba Monty Pythona a Cimrmana, takze určovat vkus podle většiny je zavádějící, howg. Kazdopadne to nemění nic na tom, ze si MYSLIM, ze to je historka, co ma zůstat v rodině.
Snazis se zbytecne. Zde jsi narazila na priznivce tech radobyvtipnych estrad.
@Rakosnicek1983 píše:
@zuzouš divná jsi ty, protože si vztahovacna úplne zbytečně. Kdyz jsem napsala, ze me udivuje nahé díte v bytě, neznamená to kritiku, jak sis to ty přebrala. Naopak poté, co tu základatelka napsala, ze je to kvuli plenkam, tak to chapu-to ze jsem nevěděla, ze se to tak dela (respektive někdo to tak dela) beru, stejne jak to olizovani ruk-nevěděla jsem otom, bud to v mem okolí lidi nedělají nebo o tom nemluví…o kávě jsem nepsala a to nevychovane díte je s otaznikem, cíli taky nic definitivního, čím bych někoho napadla…a mimichodem, to ze se to zda většině vtipné, neznamená, ze ten kdo je ve většině ma pravdu. Vetsine lidi připadají vtipné porady typu Dobroty a Gogo sou, naopak v menšině jsou lidi, co sleduji treba Monty Pythona a Cimrmana, takze určovat vkus podle většiny je zavádějící, howg. Kazdopadne to nemění nic na tom, ze si MYSLIM, ze to je historka, co ma zůstat v rodině.
@zuzouš ne diky, mam jiné věci na práci než je nekonstruktivni debata s tebou, je mi skoro jasné, ze čekas na to, abych něco napsala a ty to premontujes podle sebe…
Šli jsme s manželem do čínské restaurace na oběd. Nikdo tam nebyl kromě dvou asi sedmdesátiletých dam u jednoho stolu. Tak jsme si sedli a objednali. Dámy si tak jako povídaly, flirtovaly s číšníkem, jestli se to tak dá nazvat, byly docela slyšet. Nechaly si přinést desert a druhou láhev vína, tak si říkám, mají upito, no co.
Jenže pak začaly zpívat. Nedělám sis pr..l, prostě začaly na celé kolo zplna hrdla zpívat jako žižkovský Pepíci u piva. Fakt NAHLAS a z plných sil. My jsme po sobě koukali, koukali po číšníkovi, ten ani nehnul brvou. Nevěděli jsme, jestli se máme smát, nebo se přidat, protože mít spolu hovor absolutně nešlo. Prostě jsem si připada jak v blbé grotesce - dvě prastaré, zlité babči vyřvávají na celou hospodu
, a nikdo neví, co s nima.
Tak jsme dojedli, zaplatili a šli, jako nebylo to nijak extra omezující, protože jíme rychle
, ale zajímalo by mě, co by měl člověk ve chvíli, kdy mu to fakt vadí, vlastně dělat? Požádat číšnika, co neumí česky, a asi je rád, že tam prodá chlast místo nudlí, ať jim něco řekne? Sebrat se a odejít, i když si objednal? Ja fakt nevím
v tomhle nejsem dost asertivní a zajíma mě, co byste udělaly.
@lear píše: Šli jsme s manželem do čínské restaurace na oběd. Nikdo tam nebyl kromě dvou asi sedmdesátiletých dam u jednoho stolu. Tak jsme si sedli a objednali. Dámy si tak jako povídaly, flirtovaly s číšníkem, jestli se to tak dá nazvat, byly docela slyšet. Nechaly si přinést desert a druhou láhev vína, tak si říkám, mají upito, no co.
Jenže pak začaly zpívat. Nedělám sis pr..l, prostě začaly na celé kolo zplna hrdla zpívat jako žižkovský Pepíci u piva. Fakt NAHLAS a z plných sil. My jsme po sobě koukali, koukali po číšníkovi, ten ani nehnul brvou. Nevěděli jsme, jestli se máme smát, nebo se přidat, protože mít spolu hovor absolutně nešlo. Prostě jsem si připada jak v blbé grotesce - dvě prastaré, zlité babči vyřvávají na celou hospodu, a nikdo neví, co s nima.
Tak jsme dojedli, zaplatili a šli, jako nebylo to nijak extra omezující, protože jíme rychle, ale zajímalo by mě, co by měl člověk ve chvíli, kdy mu to fakt vadí, vlastně dělat? Požádat číšnika, co neumí česky, a asi je rád, že tam prodá chlast místo nudlí, ať jim něco řekne? Sebrat se a odejít, i když si objednal? Ja fakt nevím
v tomhle nejsem dost asertivní a zajíma mě, co byste udělaly.
Co bych udělala? Nic.. přála bych babčám že se baví a naplnilo by mě to optimismem do vlastního stáří
.. spíš bych měla hezčí den a brala bych to jako zpestření a zážitek co můžu vykládat dál ![]()
@jdukolem píše:
Co bych udělala? Nic.. přála bych babčám že se baví a naplnilo by mě to optimismem do vlastního stáří.. spíš bych měla hezčí den a brala bych to jako zpestření a zážitek co můžu vykládat dál
V chovani ditete problem nevidim, kdo je ma porad uhlidat. Problem vidim v partnerskem pristupu. Casto zde nevericne kroutim hlavou co si zeny nechaji libit, ze kdyby jen zlomek toho udelal muj partner, tak situaci resim. Nadruhou stranu, mit k partnerovi pristup, ze se popadam se z toho, ze partner olizl pokakanou ruku, resp. v situaci, ve ktere se nepopada za bricho on, tak patrne situaci take resi.
Jenze muj manžel se smal