Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky řeším „zásadní otázku“ mám malé děti 2 a 4 roky. Do čeho je v tomto věku utíráte po koupání? My máme prozatím osušky s kapucí. Ale to mi připadá tak pro mimča. Napadlo mě používat plážové osušky s potiskem. Ale to mi nepřijde kvalitní materiál. Co používáte vy? Snad se tu nenajde moc rejpalek, že řeším kraviny
Jsem matka bez fantasie
Utiram je do uplne normalnich osusek a funguje to ![]()
Napadlo mě třeba to pončo, ale to je asi taky jen k vodě. Ne na každodenní použití.
Mladší má někdy takové to pončo s kapucí, někdy mají župan. Nejčastěji klasické osušky co máme i my. To pončo i ty župany s dětským motivem mám myslím z lidlu, ta kvalita celkem ujde. Ty klasické osušky kupuju nejvíc české - Dadka nebo Vesna.
Ja 4 letyho porad utiram do osusky s kapuci, mam z ikey a ta je super, je velka.. Takovej obdelnik, ty trojuhelnikovy jsou naprd i pro mimina mi prijde ![]()
Ale jinak klidne klasickou osusku jako mame my ![]()
@IvaX Děkuji za radu. Konečně maminka s fantazií
Župan mě nenapadl. Určitě se podívám po nějakém kvalitním. ![]()
@PufinkaS píše:
@IvaX Děkuji za radu. Konečně maminka s fantaziíŽupan mě nenapadl. Určitě se podívám po nějakém kvalitním.
Me zrovna ten zupan prijde divnej.. Jak mu utres treba nohy?
to stejne budes muset pouzit nakou jinou osusku, ne? Ten zupan mi prijde dobrej prave treba k bazenu ![]()
@a12 Koupím větší velikost abych je mohla pěkně zabalit. Líbí se ni, že mají kapuci. A určitě bude froté.
Triletaka bud do osusky s kapuci (mam velkou) nebo do normalni, kdyz se pere. Ty plazove jsou na houby, vetsinou moc nesajou.
@PufinkaS píše:
@a12 Koupím větší velikost abych je mohla pěkně zabalit. Líbí se ni, že mají kapuci. A určitě bude froté.
Nevim no, to me asi prijde lepsi ta vetsi osuska s kapuci.. Vyndam ho z vany ostru ho s ni, pak mu to vrazim na hlavu zabalim a odchazi.. A prevlika se do pyzama.. Ale jestli tvy deti jsou jeste nakou dobu zabaleny, tak je zupan lepsi, ze nemaj svazany ruce no ![]()