Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Radila bych nekoukat na to jako na zavod…do jara budu krasna. Musis se naucit mit rada ten proces. Zaklad je dobra strava, pohyb a pohyb, pokud mozno na cerstvem vzduchu, protoze to pomaha s tou psychickou unavou nejlip. Presne tady nejvic plati cesta je cil.
Zkus třicetidenní výzvu, přišlo mi, že docela umí cvičení na doma i jídelníčky.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes to na me nejak padlo pri pohledu do zrcadlaTri deti, hektickej zivot, zadnej cas na sebe a 35. narozeniny za hrbem. Koukam na to mekky telo, strie na brise, unaveny oci a plet a zuby lehce do zluta a rikam si, kdy?! Kdy jsem na sebe hodila bobek? Rozdil v te holce pred detma a ted je markantni…predtim smrnc baba s jiskrou a peknym telem, ted unavena mamina nic moc tvaru. Na vaze je to rozdil cca 8-9 kg, ale pevnost v trapu. Unava ze zivota jde videt i na povrchu..doma binec, co odrazi binec uvnitr me, sex na prd, uspokojeni nulovy..JJ panevni dno neni co bylo a tak je vsechno pryc..Nejak chci a citim, ze musim udelat zmenu a ze to nepocka, ze uz musim zacit dnes. Vecer si skocim koupit blok, kde bude psat, o sve ceste za telem a i jinou dusi (mozna budu psat i sem, jako do blogu). Potrebuju systematicky pristup k sobe, detem, domacnosti, zivotu..potrebuju odrazove mustky, vize, plany, cile. Potrebuju to jako sul. Do jara bude vsechno jinak a dnes jdu na jinou cestu, kdo chce, tak sledujte, co delam a jak..Odpovidat moc nebudu, se tremi detmi fakt neni casu nazbyt, ale budu sem chodit a prispivat..PS: dokazu to! Zitra napisu zakladni info
Moc držím palce. Já začala loni. Podívala jsem se na fotky z Vánoc a bylo mi moc ouvej, tlustá holka, co se sama za sebe styděla a stáhla se do sebe. Co s tělem udělají dvě těhotenství za sebou + stresy ze školy.
Začala jsem také hned, v lednu mě přítel požádal o ruku a my se dohodli na svatbě v červnu. A tak jsem začala hubnout. Dala jsem do svatby dolů 10kg, pak jsem dala dalších 5kg. Před sebou mám ještě takových 10kg a budu spokojená, ideálně ale 15kg abych byla na váze před dětma.
Novoroční předsevzetí jsem měla co rok to 10kg a rozvržené právě na 3 roky, abych těch 30kg dala dolů. ted si říkám, že by to mohlo jít i za dva, tj příští rok už být zase kočka ![]()
Nejhorší je, že já samu sebe nevidím tak tlustě, jako vypadám na fotkách ![]()
Takže moooc držím palce - jsem ve stejném moodu ![]()
Jo a koupila jsem si tuhle knihu a je úúúžasná. Přečetla jsem ji za dva večery i s dětma za zády. Je moc inspirativní ![]()
Držím palce, zejména v tom,aby ses naučila mít sebe sama ráda. Dbát o sebe je vždy potřeba, ale na druhé straně je potřeba se naučit nějak stárnout s grácií… no jde to těžko.
Ale určitě budu sledovat. ![]()
@chs.jasmin dekuju za sdileni pribehu a smekam pomyslny klobouk. Chce to nesejit z cesty a kdyz ano, rychle se zase vratit. To musi byt radost, dosahnout sveho cile, ze?
@Tiger-lily dekuju. Starnuti se nebojim, necekam, ze budu vypadat na dvacet, nebo lip jak ve dvaceti, ja chci vypadat dobre v 35
A pak dobre na ten vek..V tom kolotoci kolem deti jsem jen zapomnela, ze jsem ![]()
Vaha 76,3. Pas 82cm, zadek 107 a stehno 64. Blok koupeny, udaje zapsany. Jidlo pres kaloricke tabulky a to by bylo, aby to neslo. Pohyb zatim opatrne..mam problem s koleny, takze spouata cardia a poskoku nebude uplne moje cesta..Nabizi se kalanetika, jednou tydne chodim na latinskoamericke tance. Plavani, dlouha, svizna chuze..S tipy klidne sem. PS: jestli jste se nekdo taky odhodlal, tak jedine dobre, muzeme si pomahat, nebo muzeme jen nakukovat jak to jde..Vahu a miry budu aktualizovat kazdy tyden ![]()
Pteji at se ti dari, at ti tvuj elan vydrzi a zdarne prekonas vsechny nastrahy a neprijemnosti (nemoc, spatny den apod.)…jen jeste rada: Netlac prilis na pilu, abys neskoncila driv, nez ocekavas
a aby ti to zustalo, mela bys to brat jako zivotni styl ne jako akci, ktera skonci a vse se vrati jak bylo driv ![]()
Ahoj holky, dnes to na me nejak padlo pri pohledu do zrcadla
Tri deti, hektickej zivot, zadnej cas na sebe a 35. narozeniny za hrbem. Koukam na to mekky telo, strie na brise, unaveny oci a plet a zuby lehce do zluta a rikam si, kdy?! Kdy jsem na sebe hodila bobek? Rozdil v te holce pred detma a ted je markantni…predtim smrnc baba s jiskrou a peknym telem, ted unavena mamina nic moc tvaru. Na vaze je to rozdil cca 8-9 kg, ale pevnost v trapu. Unava ze zivota jde videt i na povrchu..doma binec, co odrazi binec uvnitr me, sex na prd, uspokojeni nulovy..JJ panevni dno neni co bylo a tak je vsechno pryc..Nejak chci a citim, ze musim udelat zmenu a ze to nepocka, ze uz musim zacit dnes. Vecer si skocim koupit blok, kde bude psat, o sve ceste za telem a i jinou dusi (mozna budu psat i sem, jako do blogu). Potrebuju systematicky pristup k sobe, detem, domacnosti, zivotu..potrebuju odrazove mustky, vize, plany, cile. Potrebuju to jako sul. Do jara bude vsechno jinak a dnes jdu na jinou cestu, kdo chce, tak sledujte, co delam a jak..Odpovidat moc nebudu, se tremi detmi fakt neni casu nazbyt, ale budu sem chodit a prispivat..PS: dokazu to! Zitra napisu zakladni info